Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Mi se vratili pre 3 dana.

Vila Manolas je korektna, mi smo prilicno zadovoljni. Ocekivali smo losije, s obzirom na cenu. Zahtevali smo sobu na spratu, gledali u pravcu aerodroma, na avione se navikli, pa nam nije smetalo nimalo. Vila ima dvoriste sa puno cveca i zelenila, pa je i normalno da ima bubica i ostalih ziviuljki :) Devojke iz prizemlja su se zalile na miris budji u sobi, kod nas toga nije bilo, tople vode je imalo uvek, soba je prostrana, kao i terasa, kuhinja izdvojena, odlicno opremljena. Lokacija fina, mirno, a blizu centra.

Grad je presladak, pun turista, ostrvo skuplje od destinacija na kojima smo do sada bili.

Plaze fine, naravno Kukunaries odlicna. Bili jos na Tzaneria, Achladies, A.Paaraskevi, (probali Vromolimnos pa odustali), Marata, Banana i Elias na Mandrakiju. Ko je motorizovan, neka poseti neku od tih plaza sa zapada, uredjene su (lezaljke, tus, kafe..) ali jako mirne, potpuno opustajuce. Na Elias jako dug plicak i pesak, prozirna voda i mi smo potrefili talase, super dozivljaj.  Voznja tim putem (koji nije asfaltni) u vreme zalaska sunca je jedan od najlepsih prizora koje sam ikad videla :) Vredi stati i snimiti ili uslikati to. Naravno, Lalarija odlicna, uplatili smo izlet samo do nje i uspeli da pristanemo iako se brod opasno ljuljao.

Iako se na prvu loptu ja iii ostrvo nismo nasli, jer je prve tri noci bila provala oblaka i dosta hladno, ali se popodne vreme stabilizuje i ni jedn dan nije bio bez plaze, rado bih ponovo otisla, jer sam se vremenom zaljubila potpuno :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

na skijatosu je krajem avgusta praznjenje oblaka...traje neka tri dana...tako je nama rekao mile....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima sa foruma,....

Ja putujem 16og na Skijatos,pa me zanima ima li negog ko je boravio na ovom ostrrvu u toj drugoj polovini meseca?

Kakvo je vreme,da li duvaju vetrovi,koliko je hladnije,koje plaze nisu vetrovite,.... kakve su cene?

Zanima me i sta je to sto je generalno ostavilo najjaci utisak na vas koji ste letovali na Skijatosu?

Jednostavno se bojim da nesto bitno ne propustim ☺

Koje su cene rentiranja auta ili skutera ove god i koliko je bus karta?

Nadam se da necu biti baksuz da mi vreme pokvari dozivljaj ovog toliko hvaljenog mesta ☺

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dolazak u vilu ... predstavnika agencije nema, samo grk koji brzo raspodeljuje ljude po sobama, i nas smešta u prizemlje ... Nakon početne neverice i našeg pitanja zašto smo smešteni u prizemlje kada smo platili sobu na spratu dobijamo odgovor: "I dont have more rooms.", nakon čega je grk koji je gazda smeštaja komotno odšetao.

To isto su i meni uradili u Omnitursu.. Insistirao da soba bude na spratu a tamo dobio na prizemlju. Lazovi!!!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na Skiatosu sam bio i prosle i ove godine. Ove godine prva polovina Avgusta. Mogu da kazem da je Skiatos jedna zaista prelepa destinacija. Ima 65 prelepih plaza tako da bih tamo mogao da letujem jos... Evo mesec dana kako sam se vratio a jos me sve drzi. Preporucujem svima! Prosle godine sam isao sa agencijom Robinson,ok su,vila je bila ok,a i njihov radnik koji nam je tamo bio na raspolaganju je bio jako kulturan i fer. Jedina mana je sto su malo skuplji pa sam zato ove godine izabrao Omniturs. E sad oni su i malo losiji.

Izmenjeno (zevsnaolimpu)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pepe Le Tvoru čitah tvoj post i po malo me vrati na naše letovanje u junu na Skiatosu.
Sam opis polaska tj nepolaska na vreme sa dotičnom agencijom kao da si od mene prepisao. Skoro ista  situacija se i nama desila.

Toliko smo agencija promenili ali mislim da većeg krša od agencije Omni turs nema.

Kašnjenje na samom polasku, onda kvar autobusa na povratku  i slanje rezervnog vozača koji onda vozi 16 sati bez prestanka (kao zamena došao iz Makedonije do Grčke granice i tu nas preuzeo) i kojekakvi sitni ali iritirajući problemi (tipa - vodič Maja koja pojma nema) su odredili da oni pa bili i poslednji nas vise videti neće. Čitah ovde da su i neki drugi forumaši imali probleme nalik našim i vašim.

Mislio sam se dugo da li da išta pišem na ovu temu jer pitanje je čemu pisanje kada takvih agencija ima ko zna koliko,  ali ovaj Vaš post me je definitivno "naterao" da ipak napišem i ja neku reč i tako pomognemo nekom ako ima dilemu sa kojom agencijom (ako već mora sa njima)  da putuje.

Na svu sreću, niti takva agencija niti poprilično za nas iritantan stav i ponašanje tog toliko izvikanog, po meni bez razloga, Mileta nisu nas omeli da uživamo u Skiatosu i da slično vama opet razmišljamo da se vratimo tamo jednog dana.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Inace gotovo sve nase agencije su katastrofa. Pola ne ispune,bave se prevarama pa cak i nekim toliko sitnim da ponekad budu i smesni. A agencija Omniturs je toliko neprofesionalna da ja nemam reci.  Vodic u autobusu-izvesni Mica,neprofesionalan totalno,kao vodic nula,lupeta svakakve gluposti,a malo malo pa pauza,da bi on mogao da pije kafu i pusi... Inace njegove reci su: "ako se nekome ne svidja njihova usluga neka menja,nisu ni oni savrseni"!  To je Srbija! Da ne pricam o tome da nase agencije nude sve najgore. I onda kada dodjete na Skiatos ceka vas taj cuveni Mile,Miler,Zevs na Olimpu Mile na Skiatosu,Bog Sporada....i kako sve ne...a u stvari nista!  Covek je tamo da vas zaplasi i da ste sve vreme okrenuti njemu,njegov prevoz,njegovi restorani,plaza....samo da vam izvuce neki euro! Citao sam i ranije a citam i sad koliko ga neki hvale. Ne znam sta je sa tim ljudima,da li su nesposobni,ne umeju da se snadju pa im je potreban nekakav Mile da ih upucuje. A probleme ne resava-na to vam kaze da se obratite agenciji kad se vratite kuci. Ej pa zamislite to. On im je tamo ne znam zasto...  Prvi dan je vec drzao govor,nemojte ovo,nemojte ono,ovi su ovakvi,ovi su onakvi...Grke naziva sa KONJOSLAV! Kao da smo mi tinejdzeri na ekskurziji. Prvi dan nas je vozio njegovim autobusom do plaze Kukunaries i to nam je preselo..a sve sa ciljem da uvidimo da se bez njega ne moze. Vec tu ga je vecina pozdravila. Ja sam  odmah odlucio,sto dalje od njega i njegovih saveta. i njegove kartice sa popustima koja vam ne znaci nista...glupost a on toliko drami oko te kartice. Ja ga do zadnjeg dana nisam video,hvala bogu nije mi ni bio potreban! Nudio je neke ekskurzije kao jeftinije Lalarija,Skopelos u jednom danu 20 eura,posle cujem da su svi bili razocarani,Skopelos grad nisu videli . A to vam je nesto najlepse. Ja sam isao prosle godine,Skopelos-Alonisos,brod St.Nikolas,vodic Viktoria.27e,vodila nas zena uzduz i popreko,svuda,svaka tacka,pricala,pricala...to pamtim i danas. I svima to preporucujem. A ovaj uzima pare nizasta. Cilj njegove gratis voznje prvi dan je da zaplasi ljude,.i sve vreme vam govori:"vidite cekaju satima,vidite,oni cekaju gradski...3 sata ce cekati"! Razumem da je on nekima potreban jer se boje,ne snalaze se,ali tamo je toliko sve opusteno i lepo da vam taj Mile Zevs nije potreban. Odmor je bolji bez njega,opustenije dosta. polise osiguranja nismo ni videli,kao kod njega su u fioci..a po njemu i ne vrede jer ne mogu da se naplate,ali eto on ima nekog svog prijatelja koji ce nesto da vam prepise..!?!? Zao mi je samo sto ga nisam snimao. Za jedan dan sa njim sam cuo toliko gluposti,toliko vredjanja inteligencije.... Ne znam sto je on po nekima toliko znacajan tamo,toliki Bog Sporada ili sta vec kada sve lepo moze i bez njega. Ja jesam bio prosle godine na Skiatosu ali ja sam i tada bio bez vodica jer je vodic iz agencije Robinson-Belvi totalno druga prica,kulturan i nenametljiv.

Izmenjeno (zevsnaolimpu)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Inace,Skiatos je jedno prelepo ostrvo,grad je mnogo lep. Plaze rajske,za svakog po nesto. Od plaze sa zurkama i guzvom do plaza koje su poludivlje,mirne za odmaranje.

Moje omiljene su Kukunaries i Mandraki! Nikako se ne vezujte za gradsku plazu,Megali Amos..propusticete sve! Ta plaza je nula za ono sto vas ceka malo dalje...a ceka vas raj. Prevoz autobusom je sasvim ok,nije skup. Znam da smestaj uglavnom nije ono sto ste ocekivali ali shvatite da su nase agencije sve do jedne muljatori,to je Srbija.. Ja sam se pomirio sa tim i prepustio se "upakovanom raju",plazama koje vas svaki dan odvuku od svega loseg. Bio sam dva puta i verovatno cu opet nekad... I obavezno izlet,Skopelos-Alonisos,dva divna ostrva,sa brodom St.Nikolas,vodic Viktoria...Nezaboravno je! Jeste skuple malo od Mileta Zevsa ali je neuporedivo bolje,ne moze da se poredi!

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Пробајте Скопелос, бар 50% је бољи од Скијатоса, реч упаковани рај боље приличи Скопелосу.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To je reklativno sta je bolje.

A upakovano bas prilici Skiatosu jer Skopleos bez automobila nema sanes da osetis u punom smislu a Skiatos mozes jer je sve tu na dohvat ruke i povezano autobuskim linijama

Izmenjeno (tsonga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Predivno ostrvo! Svakome bih preporucila da ga obidje :)

Malo ostrvo gde je sve na dohvat ruke...plaze, taverne, prodavnice.. 

Smestaj biram preko booking-a vec godinama unazad i uvek dobijem ono sto rezervisem i prodjem jeftinije. Polykratis Rooms je moj ovogodisnji izbor. Apartmani se nalaze u centru Skijatosa na samom pocetku Papadiamanti ulice (savrsena lokacija). Smestaj je odlican...ima sve sto je potrebno.

Na letovanje uvek idem kolima jer na taj nacin mogu da obidjem vecinu plazi pa je tako i bilo ovoga puta. Plaze koje sam posetila su Kukunaries, Ambelakia, Bananistas, Agastros, Elias, Troulos, Aselinos, Mandraki, Small Aselinos, Tsougria, Kastro i definitivno najlepsa plaza za koju sam izdvojila tri dana je Lalarija (ne propustiti nikako). 

Takodje sam obisla i Skopelos mada po meni ne moze da se poredi sa Skijatosom.

Sto se tice hrane giros je moj omiljeni grcki specijalitet :)  :) probala sam ga na pet mesta i definitivno je meni najbolji u No Name Fast Food-u. Ko voli palacinke Golden Cafe :)  

Ako neko ima neko pitanje samo napred!

Pozdrav svima!

Izmenjeno (Tijana :))
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Daj neku sliku sa Burzija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Опрала киша острво.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka