Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Prelistaj temu u nazad dve godine :)

Ne salim se. Ja tako uvek radim kad idem na novu destinaciju.

Sve sta te zanima ces naci.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Treba mi mala pomoc :)  Da li je neko isao kolima na ostrvo Skiathos  i  trazio smestaj tamo,kakve su sanse naci nesto pristojno ali da nije skupo ?  :)

Вила Диаманти, код плаже "Tsaneria", 5 км од града ка Кукунаријесу, студио за две особе сам плаћао 43 евра дневно од 19.07. - 02.08.  Преко сајта http://www.skiathos.gr/ имате у понуди 115  студија и апартмана. За велику већину имате адресу за електронску пошту и бројеве телефона.

Gokimi, hvala na odlicnom postu sa puno korisnih informacija :)

Da li mozda mislis na ovo? U komentarima pisu da je cena 65e po osobi,

http://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g189499-d4917089-Reviews-Argo_III_Day_Sailing-Skiathos_Sporades.html

Иг, нема на чему, Богу хвала. Драго ми је ако ће некоме добро доћи нека од информација. Нисам мислио на тај Арго. Овај бродић је у старој луци и рекламира се као и остали. Беле је боје са плавим натписом АРГО баш тако (као на ћирилици).

Izmenjeno (Gokimi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Вила Диаманти, код плаже "Tsaneria", 5 км од града ка Кукунаријесу, студио за две особе сам плаћао 43 евра дневно од 19.07. - 02.08.  Преко сајта http://www.skiathos.gr/ имате у понуди 115  студија и апартмана. За велику већину имате адресу за електронску пошту и бројеве телефона.

Izvini ali meni ovo ne deluje nesto posebno da bi se neko lomatao sam umesto da uzme elegantno preko agencije.

U tom istom periodu (cak neki dan posle)  mene je izasao oko 630€ autobus, trajekt i smestaj u centru na minut od Papadiamantia preko agencije za dve osobe

Izmenjeno (tsonga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ali čovek je bio 14 dana. Naše agencije rade uglavnom 10 noćenja, plus nemaš auto. Na ovu njegovu cenu dodaš još oko 400 evra za trajekt i gorivo. Kada si autobusom, moraš da iznajmiš nešto ili da se lomataš po autobusima.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ampelakia sa tavernom Mystique je parče raja... 

odusevljan sam onim sto sam video na slikama za gore pomenutu! Moze li malo o cenama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvini ali meni ovo ne deluje nesto posebno da bi se neko lomatao sam umesto da uzme elegantno preko agencije.

U tom istom periodu (cak neki dan posle)  mene je izasao oko 630€ autobus, trajekt i smestaj u centru na minut od Papadiamantia preko agencije za dve osobe

Слажем се да није нешто посебно, али главни проблем преко агенције је што си условљен за број дана. Мени је 10 дана мало. Укуси су различити, мени је било важно да будем ван града, јер је пријатније, свежије ноћу, мирис боровине итд.,  а град је на 7-8 минута колима. Битно је да свако изабере шта му одговара.

odusevljan sam onim sto sam video na slikama za gore pomenutu! Moze li malo o cenama

Да, једна од најлепших плажа са рестораном са највише "шмека" и све то изгледа прелепо. Е сада све то лепо мора и да се плати мало више од уобичајеног. Мистик је једини ресторан на плажи, па диктира цене. Капућино је 4 евра, Нес кафе фрапе 5 евра, Митос пиво 6 евра (страшно) итд. Такође има доста резервисаних столова и кревета који често буду празни у току преподнева, па не можеш да бираш место иако си први дошао на плажу.

Све у свему, једно од лепших места на острву.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moze li malo pomoc ljudi :( trenutno smo na skijatos i htela bi da vas pitam,gde bi mogli da iznajmimo motor ali sa B kategorija? Jel imate neko iskustvo sa izajmlivanje? Danas smo stigli i hteli bih da prosetamo ostrvo. Hvala puno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel dovoljno 300eur za dzeparac?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste za jednu osobu za desetak dana. :rolleyes:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dovoljno je i za 3 osobe ako ne trosi puno :)

Sve zavisi koliko trosi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako ne pusi , ako uvece u gradu ne pije alkohol , sokove , jede samo fast food i voli da lezi na plazi na peskiru u prirodnom hladu onda mozda pretekne i za neki suvenircic

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dobar dan dragi forumasi :)

niko nije pomenuo mogucnost rentiranja bicikla...zanima me da li to postoji i da li je korisno rentirati bajs i naravno cena :) 

da li na skijatosu ima parasailing,na kojoj plazi i koliko kosta?

p.s. blago svima vama koji ste bili ili ste upravo na onom raju...ja odlazim tamo tek sledece godine :sad2:

p.s.s. hvala vam svima sto ste nesebicno delili utiske i pomogli nama koji tek treba da idemo :thankyou2:

Izmenjeno (andjel-a)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam za bajs ali verovatno ima. Neko je na prethodnoj strani pitao gde da rentira motor... Sve je u luci kad se iz Papadiamanti ulice skrene levo, pa pored ulice idu redom jedna za drugom agencije za renta-car. Ja sam tu iznajmljivao Kvad i tako obišao veći deo ostrva.

Neko je pitao da li je dovoljno 300 €? Skiatos je ostrvo gde se može potrošiti i malo i mnogo novca, sve zavisi od načina boravka, života i osobe - dovoljno je 300€, naravno uz stiskanje, jer je ipak mondensko ostrvo i cene su "jače". Ko ima, i hoće, može da potroši i 5.000 evra. 

Parasailing ima ja mislim na Kukunariji, ali ne znam cene jer se nisam interesovao.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ležaljke i suncobran su 8€,a li ti osim toga donesu i flašu vode i naplate još 2€, hteo ti to ili ne, tako da samo ležanje na toj plaži te izađe 10€ u startu. Realno sve je skupo, kapućino 4€, ceđena narandža 5€, nescafe frape 3,5€, pivo od 3 do 6 evra... Možeš bez problema da pukneš 20-30€ na plaži. Ima i deo plaže na kome možeš da staviš peškir na pesak, ali tu na Ampelakiji nema prirodnog hlada... Ako hoćeš da klopaš od 10 do 50€.

Inače sama plaža me je oduševila jer sam odmah prvi dan otišao tamo, voda čista, topla, mirna, ambijent boli glava. Što se tiče ostalih plaža, cene pića su manje više iste, ali ne moraš svuda da platiš suncobran i ležaljke, pa tu možeš da uštediš ako izabereš prirodan hlad ispod nekog bora (preporučujem bananu ili vromolimnos).

Prolazio sam pored vile Mary Angela kada sam išao na plažu Mandraki.

Koliko imaš godina? Ako si stariji i baš ti treba odmor onda je ok, jer je vila skoro u šumi (nije daleko plaža ali je u delu gde se ide u Mandraki forest...). Znači nema nikog i ničeg u blizini sa druge strane tog putića nema kuća, a mislim da je i to poslednja sa te strane. Blizu su plaže Kukunaries i Agia Eleni (500m), a i Banana i Ampelakia, koje su jako lepe, a ni Mandraki nije predaleko manje od 1 km)

Ako si mlađi onda svakako bolje da ideš u Skiatos grad ili negde bliže gradu...

Sama vila je uredna i čista, tako da je s te strane sve ok. Ima i mali market kod autobuske stanice, ali nisam video da u blizini imaš ikakav pravi supermarket.

Izmenjeno (Darkoni87)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka