Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Da li neko moze da mi kaze nesto o vili Ftelia? Preko Omnija . .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakva je situacija sa bankomatima trenutno? Mi cemo naravno poneti novac,ali se tako pogodilo da u toku letovanja primamo godisnji regres pa bi taj novac podigli tamo ukoliko je sve u redu ? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ćao drugari, ima li neko info o vili Pantheon preko Plana turs?

:rolleyes: 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja idem u vilu Iris 02.07. Ono sto sam pronasla ovde jesu pozitivna iskustva do sada. Verujem da je zaista tako.

Ej bilo bi super ako bih mogla ukratko da nam napises utiske kada se vratis :) pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo zbog pogleda, koji je neopisiv...:klanja:

Potpisujem.

Bio sam 2013. na prvom spratu u broju 7 :)

Ustao prvo jutro u 6h, supruga me gleda onako sanjiva i krsti se sto ne spavam :) a ja uzivam u svitanju i pogledu... i slikam li slikam :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ej bilo bi super ako bih mogla ukratko da nam napises utiske kada se vratis :) pozzz

Naravno :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Eee.. zna li neko da li su teniski tereni besplatni?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Potpisujem.

Bio sam 2013. na prvom spratu u broju 7 :)

Ustao prvo jutro u 6h, supruga me gleda onako sanjiva i krsti se sto ne spavam :) a ja uzivam u svitanju i pogledu... i slikam li slikam :)

Supruga i ja takođe boravili 2013. Zadnji sprat. Penthaus...

I baš tamo smo začeli Stašu:srce:, koja je prošle nedelje napunila godinu dana...:srce: Svi je sada zovu Mala Grkinja...:rolleyes:

DSCN5344 (Medium).JPG

DSCN5130 (Large).JPG

DSCN5351 (Medium).JPG

Izmenjeno (MikiSale)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ampelakia jun 2015 :)

DSCN2426.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fenomenalno, "došetale" sa Kukunarie...Mi smo ih prošle godine viđali tamo, ali ovo je još bolje...Gde su ljudi? Nemoguće da se niko ne kupa... Ili je baš rano...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jedno svitanje :)

SAM_0273.thumb.JPG.a60b519bb6554c6a98d7c

Ovako izgleda popodne.

SAM_0601.thumb.JPG.6b39d97bfe4e4d1d113fa

A ovako kad se nebo naljuti.

SAM_1871.thumb.JPG.010641cc8523dc4c4000c

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Fenomenalno, "došetale" sa Kukunarie...Mi smo ih prošle godine viđali tamo, ali ovo je još bolje...Gde su ljudi? Nemoguće da se niko ne kupa... Ili je baš rano...

Kad krenu kupaci one beze u zadnji deo Kukunaresa kod onog mostica.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

VILA FTELIA OMNITURS
Juce sam se vratio bas iz ove vile.
Vila je na samoj magistrali izmedju cetvrte i pete stanice, blize petoj to jest na otprilike 70m od pete stanice. Polovina studija gleda na dvoriste , druga polovina na magistralu. Sto se prometa saobracaja na magistrali nocu tice bar nama nije bio nikakav problem, spavali smo bez problema, a terasa je gledala na magistralu.
Sve sobe imaju lepo opremljenu kuhinju i uredno i cisto kupatilo kao i terasu, tv sa puno kanala sto stranih sto grckih kao i klimu koja je uracunata u cenu.
Jedan jedini studio se nalazi u prizemlju dok su svi ostali na spratu
, ima ih ukupno 10.
Mi smo imali dvokrevetni studio, dva kreveta spojena jedan do drugog pored kreveta po dva nocna stocica iznad dve lampe, kuhinja lepo opremljena, ormar(plakar-regal), kupatilo nasa soba je uvek imama toplu vodu dok neke nisu imale i kad su se pozalili gazdarici znakovnim jezikom ona je to odmah dovela u red, terasa.
Gazdarica vile je jedna bakica koja ne zna ni rec ENGLESKOG osim baj i helo ostalo nista.
Vi je pitate nesto ona na grckom veze.
Ukoliko vam nesto zafali (cebe, kutlaca...) lako cete se sporazumeti rukama ili uzmete od komsije to sto vam fali i pokazete njoj.
Sobe se svaki dan ciste kao i kupatilo, a na pet dana menja peskire, mozda i ranije ali to ne mogu da kazem jer smo mi poneli nase i nase koristili zato i ne znam tacno.
Od vile to kraja papadijamanti ulice vam treba tacno 20min normalnog hoda.
To bi okvirno bilo to, ako nekog jos nesto interesuje slobodno neka pita.
.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Gde su ljudi? Nemoguće da se niko ne kupa... Ili je baš rano...

nije bilo bas toliko rano jutro, ljudi je bilo, ali malo u vodi jer je ovog juna bila prilicno hladna.

labudovi su toliko navikli na prisustvo ljudi, a i na hranu koju dobijaju, cim pridjes vodi oni su tu...radoznali

DSCN2418.jpg

DSCN2410.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U principu sve sto ti je milos rekao... 

sa tim da se nas bus pokvario u povratku u sred Makedonije. Nije bilo nikakvih zamerki na ekipu iz Omnija, iako smo cekali vise od sat vremena da stigne drugi bus, neki lokalac, da se u njega pretovarimo i krenemo. Nepredvidjena okolnost, ali sve ok organizovano. 

Inace bakica iz Ftelie je bila hit, sobe se ciste svakog dana, peskiri se dobijaju  svakih 2-3, a posteljina nam je menjana cak dva puta. Sobe su vise manje ok, samo su komarci mali problem, pa ponesite nesto protiv njih, da lakse spavate. Nama je bila nocna gimnastika rokanje komaraca svaku noc :) 

pitajte ako treba jos svezih informacija...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka