Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5592 poruke u ovoj temi

Mazalunjo, poslacu u privatnoj poruci par slicica. Vila Glyfoneri mi deluje kao najlosiji izbor. Mislim da je bilo u nekim ranijim utiscima foruma pozitivnih komentara na racun Fantasie, Manolasa i Lefterisa.

Maloprase, imac vec u ponudi avio aranzmane( eurojet, filip, belvi ).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mazalunjo, poslacu u privatnoj poruci par slicica. Vila Glyfoneri mi deluje kao najlosiji izbor. Mislim da je bilo u nekim ranijim utiscima foruma pozitivnih komentara na racun Fantasie, Manolasa i Lefterisa.

Vazi...cekam slicice onda...:-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Maloprase, imac vec u ponudi avio aranzmane( eurojet, filip, belvi ).

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Vila Chrissa"

"Vila Lefteris"

Imate li kakvih informacija i o nekoj od ovih vila, da ste culi nesto za njih...?

Moja preporuka.

Povoljna cena, odlicna lokacija, odlicne gazde, redovno odrzavano, cisto.

Dosta solidno, neko moje misljenje je da su one najbolji odnos cena kvalitet.

Pavlos Marija jeste na izgled lepsa vila ali je malcice zabacenija (sto ruku na srce na Skiatosu ne igra ulogu jer je to sve radijus kretanja desetak minuta) ali po mom misljenju prenaduvana cena zbog bazena kojeg neces ni videti jer ces po ceo dan biti na plazi.

Jedna stvar treba da bude jasna. Na Skiatosu najmanje vremena provodite u apartmanu tako da je bitno samo da se redovno odrzava i da se redovno menja posteljina. Velicina i izgled su manje bitni jer ces u njemu samo spavati, presvlaciti se i tusirati. :)

Izmenjeno (tsonga)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E,hvala ti puno...znam i ja da se mnogo vremena ne provodi po smestaju,ali cisto informativno da znam za sta se odluciti...:-D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Recite mi koje agencije rade avio aranzmane za Skijatos?Drugarica bi isla avionom, a ja ne uspevam da pronadjem. Mozda je jos uvek rano?Isto mi je u glavi da je Kalodoukas radio samo prevoz ali ni kod njih nisam nista pronasla

Kontiki. Mi njih najradije biramo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije ni Megali Amos toliko losa plaza, pristojna je i cista, samo sto su u plicaku ponegde stencuge, ali sasvim je ok. Ko ne zeli da ide dalje, moze i tu lepo da se provede. Plaze na tom potezu ka Kalamaki ostrvu su manje-vise slicne. U svakom slucaju, na Skijatosu postoji za svakoga ponesto, predivno mesto. Preporucujem plaze Ambalakia, Marata, Diamandi (Kalamaki), Ksanemo, Elias, Kehria...

Avio rade i Belvi, Robinson, Big Blue, Kontiki, Eurojet, Filip Travel.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko god razmislja o vili Pavlos Maria, iskreno mu je toplo preporucujem. Nalazi se maltene u centru grada, 5 minuta tacnije, a 3 minuta od pocetne autobuske stanice laganim hodom, tako da uvek imate mesto da sednete u autobusu :) Pritom, relacija koju prelazite je pesacka zona pored predivnih morskih restorana. Jos jedna zanimljivost, jako je blizu aerodroma i nekako je super osecaj kad vidis avion koji slece na 250 metara od tebe :)

Vila je cista, jako uredna, prilicno je nov namestaj, ima lep bazencic koji u sustini nije ni potreban ali ko voli - prednost i jako lepu bastu. Takodje i mesta za parking koliko volis. Jedina mozda mana, sto se odmah ispod vile nalaze diskoteke na Skiatosu, pa je muzika glasnija, ali ne toliko da ne mozete da spavate i to samo u spic sezoni. Eto, ko razmislja o toj vili, po meni vise i ne treba da razmislja, nece pogresiti sigurno.

E da, mala fora nas sposobnih Srba :) Klimu nemojte doplacivati ako vam bude bila potrebna (mada veceri na Skiatosu su prijatne) jer ispod poklopca postoji dugmence pomocu kojeg palite i gasite klimu. Vecina verovatno zna, ali za one koji ne znaju :)

Malo je cim sto nemate daljinski, ali nije problem :)

Plaze jako lepe i uredne, more kristalno cisto, voda bi mogla da bude i malo toplija.

Sto se tice cena, nije skupo iako sam citao da su ljudi pricali da deru. Ono sto je skupo po meni na Skiatosu su lezaljke i suncobrani. 8 eura su dve lezaljke i suncobran. I kafici od rokenrola pa na dole 2-3 kafica. Kao i diskoteke gde su pica od 5 eura pa navise. Za nas standard to je skuplje, a svi ostali kafici, restorani, prodavnice, suveniri itd su sa pristojim cenama. Manje vise kao u Beogradu, mozda za nijansu skuplje.

O ostrvu, njegovoj lepoti, romanticnim i prelepim ulicicama ne zelim da trosim reci, mnogi su vec opisali to.

Ko god da ode, zelim mu lep provod. Na Skiatosu drugacije ne moze da bude. :) Pozzz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

To za klimu su nasli Grci resenje i za nas Srbe. Imaju neke osigurace za to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izvinjavam se, kako to mislite da u samom gradu ne postoji plaža? Pomisliće ljudi stvarno. Pretpostavljam da ste mislili da u luci tj. centru nema kupanja. Naime, plaže nema kod okretnice autobusa ali na desetak minuta peške (po slobodnoj proceni) je Megali Amos , a postoji i još bliža plažica koju pretežno posećuju stanovnici Skijatosa, kamenita i bliža centru tj. luci.

Grad Skiathos nema plažu,ima luku,marinu,šetalište,najbliža plaža je Megali Amos na 5.Autobuskoj stanici,po mom skromnom mišljenju treba je zaobići i posvetiti se onom raju od ostalih plaža... :cool: :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Braco i sestre,

I mi bi isli ove godine na Skiatos, 15 juna, avionom, polupansion, malo van grada,u prirodi. Onako da su smestajne jedinice u okviru nekog kao parkica i da ima neka centralna zgrada s restoranom, a da plaza ne bude neka pustahija vec da ima sveta.Idemo s dva deteta (6 god i bebe od 6 meseci).Jel ima tako nesto tamo?

Nazalost posto hocemo avionom osuddjeni smo na ponudu nasih agencija.

Pozdrav svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ aleksande

Mozda hotel Esperides, na plazi Ahladies, koja je na 10-ak min prevozom od grada Skiatosa. Plaza je odlicna, pescana, ima ljudi jer tu ima dosta smestajnih kapaciteta, studia,apartmana... Hotel je velika zgrada, sa uredjenom okolinom, pa vam to mozda ne bi odgovaralo jer nije iz vise delova a i ne znam kakve su cene. U svakom slucaju, imaju svoj sajt, pogledaj, proceni...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav drugari,

planiram ove godina da letujem na Skijatosu nege krajem avgusta. Isao bih avionom a tamo iznajmio skuter ili auto.

Daj te neki predlog u koje mesto da idem i da li je neko bio u LAKE APARTMANIMA?

Hvala unapred :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ aleksande

Mozda hotel Esperides, na plazi Ahladies, koja je na 10-ak min prevozom od grada Skiatosa. Plaza je odlicna, pescana, ima ljudi jer tu ima dosta smestajnih kapaciteta, studia,apartmana... Hotel je velika zgrada, sa uredjenom okolinom, pa vam to mozda ne bi odgovaralo jer nije iz vise delova a i ne znam kakve su cene. U svakom slucaju, imaju svoj sajt, pogledaj, proceni...

Hvala, video sam taj hotel, a kakvi su tui busici, mislim dal je zgodno da se s bebom kolicima i jos jednim detetom smucam busom?
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@ aleksande

pa znas kako, ja sam pre dve godine bio sa zenom i sinom od 11 meseci smesten na plazi Trulos, koja je jos dalje od grada. Dva puta smo isli do grada autobusom, a jednom do plaze Kukunaries. Nase iskustvo je ok, bili smo krajem avgusta, pocetkom septembra, a tada nisu velike guzve u prevozu, velike slaufe za klinca koje smo vucarali sa nama smo smestali u prtljaznik autobusa na predlog konduktera. Sa dvoje dece je sigurno vece cimanje, ali je izvodljivo, makar u tom periodu ili u junu kad vi idete.

U spicu sezone su velike guzve, pa bi to vec bilo pravo mucenje. inace autobusi idu na 15-20 min.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka