Guest vlada72

SKIATOS-UPAKOVANI RAJ

5594 poruke u ovoj temi

Skiatos - 8 evra po osobi u sobi sa klimom, tv-om, kupatilom, kuhinjom...znaci studio

Santorini - Fira (10 evra po osobi u sobi sa kupatilom, klimom i tv-om; takodje postoji zajednicka kuhinja i trpezarija ako je nekom do spremanja; i naravno bazen)...u Kamarima ista cena ali bez bazena, ali tu ti je plaza na 2 min hoda...

Skiatos i Santorini su dva ostrva (sveta) razlicita...Skiatos ima dosta peskovitih plaza, da ne nabrajam sada posto je to vec opisano. Santorini je sa druge strane totalno drugaciji i uglavnom je tamo glupo gubiti vreme na plazama koje i nisu nista posebno. Crvena plaza je interesantna za videti i toliko. Kamari ima crnu dugi sljunkovitu plazu i ok je ali na Santorini se ne ide da bi se "lezalo" po plazama. Mnogo je lepse uzivati u setnji i pogledu koji se pruza iz Fire ili Ia-e u bilo koje doba dana ili noci.

Inace, ne secam se svih cena za brodove (mogu da potrazim). Ali, recimo karta od Soluna do Krita je 35 evra. Do Santorinija je recimo bila oko 40, ali je Krit poslednja destinacija pa imas 30% popusta. Znaci, kupis kartu do Krita a sidjes u Santoriniju ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Proslog avgusta cena ferry-a od Volosa do Skiatosa je bila 24eura po osobi a 65 eura za kola

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala Draganu i pozdrav od moje ekipe . . . Zenski deo ekipe trazi adresu da ti posaljemo razglednicu sa Sporada . . .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

znaci najbolje je letovanje na skijatosu u sopstvenoj reziji? Koliko to sa prevozom moze da kosta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za Vladu i zenski deo ekipe veliki pozdrav, drago mi je sto ce uci u klub privilegovanih ljubitelja Sporada. Ukoliko se tokom jula meseca zateknete na relaciji Vromolinos-Kolios-Agia Paraskevi-Trulos-Kukunaries na Skiatosu postoji mogucnost da se druzine upoznaju.

Danas sam na sajtu www.gtp.gr uspeo da vidim red voznje brodova na relaciji Skiatos-Skopelos-Alonisos i u odnosu na period od pre 3 godine izgleda da je malo proredjen, ali se iskreno nadam da ce u spicu sezone ubaciti nekoliko dodatnih polazaka. Svi koji dolaze iz pravca Volosa i Agios Konstantinosa, mogu da provere vreme polaska brodova ka pomenutim ostrvima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene zanima Skiatos Palace hotel. Sve zivo.....Na sajtu pise da postoji besplatan hotelski bus koji vozi do grada Skijatosa, koliko se na njega moze covek osloniti za povratak uvece? Deluje mi da je hotel malo izolovan,na brdu, iznad plaze....ima li nesto u blizini?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel " Skiatos Palace " je sigurno najbolji izbor za ljude koji zele da uzivaju u fantasticnom pogledu na zaliv Kukunaries, da su im dve plaze Maratha i Kukunaries na manje od 300 m od hotela kao i za one koji zele da uzivaju u izuzetno obilnim obrocima jer su dorucak i vecera na bazi svedskog stola sa izuzetno velikim izborom jela.

Jedine mane hotela su pomalo demode enterijer soba koji nije menjan sigurno nekih 10-15 godina, te prilicno velika uzbrdica koju valja savladati da bi se doslo do ulaza u hotel.

Sto se tice pomenutog minibusa koji saobraca nekoliko puta dnevno do plaze Kukunaries i eventualno do grada, radi se o samo nekoliko polazaka tokom dana, do grada mislim da ima samo ujutro a povratak ako i postoji nije posle 16h.

Do plaze Kukunaries ionako postoji jedna lepa precica kojom se za nekih 10 minuta stize do zeljenog cilja, minibus ide glavnim putem koji dobrim delom zaobilazi zaliv i ostavlja te na nekih 50 m od plaze. Ova varijanta je pogodna za starije ljude i malu decu.

Sam autobuski prevoz savresno funkcionise, tako da u periodu od 10/7/-1/9/2006 (07h-03h 30 min) u proseku na svakih 20-tak minuta ima autobus. Samim tim, iako je hotel stvarno malo izolovan, u grad se stize za nekih 25-30 minuta voznje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanima me ako neko moze da mi kaze gde se Skijatos tacno nalazi da li blize Atini ili mozda Krfu i ako bi isli kolima koliko je daleko, gde se hvata trajekt ukapirala sam da je u Volosu ali gde se tacno nalazi Volos.Unapred hvala na odgovoru ,ne poznajem Grcku bas najbolje sem Poluostrva Kasandra gde sam bila prosle godine

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedna od dve jedine agencije koja ima paket aranzman za Skijatos (znaci avion i smestaj, ali da ih ne reklamiramo ;) ) nudi apartmane Korali na 80 metara od Troulos plaze. Da li je neko mozda bio, slucajno, nekada, pa da napise malko utiske?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Troulos delimicno poznajem, to je resort sa nekoliko hotela i apartmanskih kompleksa u kojem caruju englezi. Plaza je nekih 150 m od glavnog puta i sasvim je solidna za kupanje, pod uslovom da nije avgust mesec u pitanju, jer su tada guzve ogromne.Mislim da su apartmani " Caravos " preko iste agencije jos bolji izbor, nalaze se blizu plaze Kukunaires na samom obodu borove sume kroz koju se moze doci do tri veoma lepe plaze Mandraki , Elias, ...

Skiatos se nalazi na skoro pola puta izmedju Soluna i Atine u nivou regiona Pelion, ciji je Volos glavni grad.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Posto ja moram na odmor u avgustu ( nema biranja) sta to znaci "guzve su ogromne"? Da li su plaze toliko prenatrpane da nema gde da se prostre peskir?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada kazem da su guzve ogromne, treba da zamislite ostrvo duzine 12-15 km a sirine do 5 km, na koje u avgustu dodje nekoliko desetina hiljada pre svega Grka i Italijana (inace samo ostrvo ima oko 6.500 hiljada stanovnika). Posto se hoteli i gotovo kompletna infrastruktura nalazi iskljucivo sa jedne strane ostrva, guzve u gradu po autobusima i plazama su velike. Ali, posto Skiatos ima 65 prelepih plaza, ako uzmete auto, uvek moze da se pronadje po neka skrivena uvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dragane majstore, svata ti cast . . .

Zanimame da li znas koja je cena trajekta po osobi i cena za auto od Volosa do Skijatosa i od Skijatosa do Skopelosa i zanima me koliko se putuje na ovim relacijama. Na forumu sam pronasao da je cena za auto 65 eura i mislim da je to mnogo, pa bi ti bio zahvalan da napises koju rec o ovome.

Pozdrav!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vlado, cini mi se da sam u jednom od ranijeih e-mailova napomenuo da ne znam kolike su cene za stavljanje auta na trajekt na relaciji Volos-Skiatos.

U mom mailu od 31.maja pomenuo sam sajt www.gtp.gr na kojem mozes da nadjes odredjene informacije o trajektima koji voze na pomenutoj relaciji, pokusaj da proveris tamo, ako ne, moras da se uzdas u pomenutu informaciju da je cena 65 EUR (moguce da je u pitanju povratna karta).

Kada se putuje na Skiatos?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isao sam na sajt www.gtp.gr i tamo nisam uspeo da pronadjem cene, meni je to malo skupo da je 65 eura karta za auto, ali mogice je da je u pitanju povratna karta. Planiramo da idemo krajem jula, pocetkom avgusta, a do tada surfovanje po netu i chat na forumu.

Pozdrav,

Kada Vi planirate Sporade?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka