jaksa

Taba - agencija Conte

87 poruka u ovoj temi

Dodatak:

Na našoj nesreći su zaradila lica i agencije navedena u mom prvom postu posle povratka: Konte, NBE i Minja - kroz platu ili procenat od NBE i kroz procenat od izleta.

Zato je i pokušavala da sabotira naše izlete preko Orascoma, što sam svojim očima, u prisustvu svedoka video.

Na nesreći drugih putnika, koji nisu ni otputovali, zaradio je Želimir, ali je zaradio i krivičnu prijavu i zatvor.

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Dodatak 2:

Setih se sad da sam pročitao maločas: "Vidjali smo je po hotelu..." pa se zatim setih i "nema potrebe da se sastajemo, vas će ionako sutra izbaciti iz hotela...."

Slatke uspomene..... :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa osobom koja se krije iza nicka ReljaBG nemam nameru više da polemišem.

Apsolutno sve što sam napisao je istina, a to što se ta istina sudara sa nekim slikama koje neki imaju i verovatno nečijim interesima, za to me baš briga.

Veliki plus za KonTiki, njih čak nisam imao nameru ni da pomenem u ovoj temi, ali eto, dobro je što su me zli jezici podsetili.

.....Boze sacuvaj, lepo mu se objasni i on opet po istom, nema svrhe objasnjavati i polemisati sa tobom, ali definitivno, slazem se. Bar se drzi svojih reci da neces vise kucnuti ni jednom po tastaturi u vezi te devojke.

Izmenjeno (ljerka)
Izbrisano vredjanje, skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko je meni i šta objasnio?:)

Neko ko je upao ko zna odakle, nije bio u hotelu sa nama i nalazi se prozvan da objašnjava? :D

Jako sam zadovoljan što je zahvaljujući padobrancima ova tema dobila publicitet, a već je počela da tone u zaborav. Samo nastavite, setiću se ja još detalja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Objasnili su ti drugi ako nisam ja, ja sam izneo samo svoje misljenje na osnovu tvojih reci koje su apsurdne poznavajuci devojku koja je i meni bila vodic u prethodnoj grupi i sa kojom smo se moja devojka i ja druzili svaki dan. Cast mi je biti padobranac u ovoj prici, ne zbog Minje vec tebe, mnogo si zanimljiv i jedva cekam sledece javljanje, nevidjena energija, na zalost negativna ali dobro.

A to sto ces se vec setiti jos detalja ( ''neko mi rekao'', ''izgleda'' itd) hoces ti slobodno, ne sekiramo se da neces. plezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpg

Bar je zanimljivo ako nista drugobiggrin.jpg

Pozdrav

Izmenjeno (ljerka)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Opet ovaj koji nije bio u Tabi u vreme kada i mi, nije bio u našem hotelu a sve zna i svuda se trpa ne bi li odbranio drugaricu smajl.jpg

U stvari, pošto su rečenice ReljeBG malo u jednini, malo u množini, bilo bi zanimljivo saznati koliko vas je iza tog nick-a biggrin.jpg

Sve navedeno i napisano je na žalost iz ličnog iskustva, i sve će u slučaju potrebe biti ponovljeno u toku istrage.

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Objasnili su ti drugi ako nisam ja, ja sam izneo samo svoje misljenje na osnovu tvojih reci koje su apsurdne poznavajuci devojku koja je i meni bila vodic u prethodnoj grupi i sa kojom smo se moja devojka i ja druzili svaki dan. Cast mi je biti padobranac u ovoj prici, ne zbog Minje vec tebe, mnogo si zanimljiv i jedva cekam sledece javljanje, nevidjena energija, na zalost negativna ali dobro.

A to sto ces se vec setiti jos detalja ( ''neko mi rekao'', ''izgleda'' itd) hoces ti slobodno, ne sekiramo se da neces. plezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpgplezko.jpg

Bar je zanimljivo ako nista drugobiggrin.jpg

Pozdrav

LJUDI OVU TEMU TREBA SVI DA ISPRATE DO KRAJA DA VIDE KAKO CE SE PROVESTI AKO IM PADNE NA PAMET DA SE POZALE DA IM JE AGENCIJAILI NJEN VODIC, NESTO LOSE URADILA (KAO NESRETNI JAKSA KOJI JE BIO BAKSUZ PA IZABRAO BAS AGENCIJU CONTE), JER OVDE NA FORUMU IZGLEDA DA VREBAJU IZA COSKA AGENCIJSKI PLACENICI! JAKSA PAZI LEDJA MOZDA TE NEKO I IZAZOVE NE DVOBOJ STO SI UOPSTE POMISLIO DA IDES SA PORODICOM NA MORE. STA CES TAMO, IDI U AGENCIJU DAJ PARE I SEDI KUCI!!!!!

Izmenjeno (ljerka)
Smanjena velika slova
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

... ali dobro, ja nisam bio u toj grupi pa ne znam sta se dogadjalo...

Ovo je moj omiljeni deo u celoj ovoj diskusiji :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Lepo sam ja rekla bas se zakuvalo....alarm.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

LJUDI OVU TEMU TREBA SVI DA ISPRATE DO KRAJA DA VIDE KAKO CE SE PROVESTI AKO IM PADNE NA PAMET DA SE POZALE DA IM JE AGENCIJAILI NJEN VODIC, NESTO LOSE URADILA (KAO NESRETNI JAKSA KOJI JE BIO BAKSUZ PA IZABRAO BAS AGENCIJU CONTE), JER OVDE NA FORUMU IZGLEDA DA VREBAJU IZA COSKA AGENCIJSKI PLACENICI! JAKSA PAZI LEDJA MOZDA TE NEKO I IZAZOVE NE DVOBOJ STO SI UOPSTE POMISLIO DA IDES SA PORODICOM NA MORE. STA CES TAMO, IDI U AGENCIJU DAJ PARE I SEDI KUCI!!!!!

biggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpgbiggrin.jpg

Izmenjeno (ljerka)
Smanjena velika slova
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo konacno i ja da se javim posto sam i ja putovala u istoj grupi gde i jos neki koji pisu na forumu.. Pricam o grupi koja je , kako neki kazu `kidnapovana` na aerodromu....

Mene zanima jedna stvar a to je kako je moguce da je za sve kriva agencija Conte.Kako je moguce da je egipatska agencija ispala neduzna u celoj vasoj prici.Zaboga zar je moguce da minimizirate postupke predstavnika agencije koja je potpuno legalne vaucere proglasila nelegalnim.Po mojim informacijama conte je cak bio u preplati kada je napravljen problem koji je postojao jos na aerodromu u beogradu i ispostovao je dogovorenu dinamiku placanja za celu sezonu ,naravno da nije sve platio kao ni prosle godine ali u poslovnim odnosima je vazno da se postuje dogovorena dinamika placanja i da se do dogovorenog roka isplati kompletna suma .Nesumnjivo je da je agencija Conte bila u finansijskim probleima uostalom kao i vecina turistickih kompanija u nas .To sto se gospodin Zelimir bavi kombinacijama za koje nije sposoban njegov je problem i on se dovoljno opekao i jos se pece i peci ce se kolko vidim jos dugo.Problem je u tome sto je egipatska agencija odlucila da ,verovatno u dogovopru sa konkurentskim agencijama iz srbije ,zezne conte i izbaci ga iz igre kad je ta destinacija u pitanju.Stvar se otrgla kontroli verovatno zahvaljujuci i nama koji smo boreci se za sebe podigi celu pricu na visi nivo i zelimir je osim destinacije izgubio i agenciju kao i svoju licnu slobodu .Sto se egipatske agencije i izleta preko nje tice moram da kazem da oni nisu bili nista bolji osim sto su bili skuplji .U petri ste bili kao i mi ,jedan dan osim sto ste vi imali dve nezgode na koje niko nije mogao da utice ,u jerusalimu ste videli isto sto i mi osim sto ste dobili potvrdu o hadziluku koja meni ne treba a i kad bi mi trebala mislim da se dobija na drugi nacin posle mnogo vise vremena provedenog na svetim mestima ,sto se kaira tice izabrali smo sta nam je prioritet ,a to nam je bio muzej i u njemu smo bili maxsimalno moguce vreme.Kako se ko proveo na izletima je naravno stvar subjektivnog utiska i to trebe postovati ali kad je rec o objektivnoj proceni mislim da su bili u najmanju ruki jednako kvalitetni osim sto bi za mene da sam isao na izlete sa onim lopovima pa makar oni bili i najbolji na svetu to bila izdaja principa moralnosti kojih se pokusavam pridrzavati.Sto se Jakse tice ,kojeg ovom prilikom puno pozdravljem on svakako spada u onu grupu izuzetnih ljudi koji udruzeni mogu da ucine cuda i nije u redu da se naziva lazovom ili da se njegovo iznosenje cinjenica diskvalifikuje kao ostrascenost, a da se postupci egipatske agencije kvalifikuju samo kao neprofesionalizam kada je rec ,a tu cu i ja upotrebiti jednu grubu kvalifikaciju,o cistom lopovluku udruzenim sa banditizmom .

Izmenjeno (ljerka)
Skracen dug citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Milane, vi ste jako pristojni u svojim komentarima i tako ste se sve vreme i ponasali u Tabi, tako da na vase nezadovoljstvo nemam ni jedan jedini komentar... Ali Jaksa je od starta trazio svadju i bio ljut na sve moguce, kako ih on naziva aktere, a ne zaboravimo da je vodicu receno da je on kontakt osoba kojoj Minja treba da se obrati kada stignemo do hotela, i da ce joj on reci o cemu se zapravo radi... kako odjedanput toliki bes... ovo postaje nepristojno i ja se na dalje iskljucujem iz ove rasprave... nema svrhe... pozdrav svima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Baš me zanima ko se krije iza ovog nick-a.

Još jedan detalj na koji me je podsetio prethodni post: po našem dolasku vašoj drugarici Minji nije radio telefon zbog prazne baterije (ko je ovde veverica...), zato je za kontakt prvo korišćen moj, pored ostalih.

Šta uostalom uopšte znači ovo:

"ne zaboravimo da je vodicu receno da je on kontakt osoba kojoj Minja treba da se obrati kada stignemo do hotela, i da ce joj on reci o cemu se zapravo radi..."

Pa radi se o tome da smo zadržani, oteti, utamničeni... što je, da ponovim a nije mi teško, Minja već znala.

Nije nikad ni planirano da mi sa aerodroma stupimo u kontakt sa bilo kim iz BGD, pa su se malko iznenadili (nbe i minja) kada smo to uspeli i na kraju a upravo zbog toga smo se i dokopali naših hotela.

Ovde se radi isključivo o iznošenju činjenica i reagovanju na laži.

Sve sam ubedjeniji da se ovde nije radilo samo o procentu za ekskurzije (koji opet ne bi trebalo da pripadaju vodiču već agenciji, zar ne...) već i o nekim drugim "procentima"

Slažem se sa jednom konstatacijom : "nema svrhe", nema svrhe pokušavati da se istina prikaže kao laž i nema svrhe dalje da nastavljate u tom pravcu.

Pošto ne možete da opovrgnete činjenice, a za svaki navod ovde postoje svedoci, sad je "jaksa od starta tražio svadju i bio ljut na...bla..."

Iako je psihološki zanimljivo, stvarno je ispod svakog nivoa.

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja nisam na srecu bio tada u Tabi, ali ova tema je zanimljiva. Sudeci po datumima registracija na ovome sajtu, ljudi koji tako zdusno brane vodica Minju, pitam se dali se to Minja registrovala pod drugacijim nickovima.  He, he, ne bi bilo nista cudno. Mozda trazi posao, pa hoce da se predstavi kao dobra dusa. :D

Pazi, da ne doceka turiste na aerodromu?  Za ostalo...Hm, hm, samo ovo je dovoljno. Ma katastrofa

Licno, meni je najzanimljivije ono, "neiskusna". Pa sta trazi onda tamo, sto ne bere paprike negde. A sa' ce i sljive...Bice posla za nju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni licno je najzanimljivija cinjenica da je pokusala da nam blokira izlete sa konkurentskom agencijom sto zapravo govori o losoj nameri a ne o nesposobnosti a neiskusna je zato sto je to uopste i pokusala a sto se besa tice potrebno je mnogo vise da bi mene razbesnela.Ja licno minji ne zelim nista lose i ovo govorim sa zeljom da ako nesto od ovoga procita izvuce pouke za svoj buduci zivot i rad.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27008
    Ukupno tema
    905816
    Ukupno poruka