jaksa

Taba - agencija Conte

87 poruka u ovoj temi

Prelomili smo i uplatili Marriott, Conte-ov aranžman od 5. jula, preko agencije koja s njima saradjuje a radi Tunis i sa kojom smo bili i još uvek smo jako zadovoljni .

Cene su u medjuvremenu malo snižene, a u odnosu na prošlu godinu i aerodromske takse.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Proslog septembra preko Conte -a koji je tada bio jedini sa tom ponudom bila sam u Tabi u hotelu Marriot.

Hotel je odlican, hrana raznovrsna, sobe ogromne, sa terasama. Oko hotela zelenilo, sportski tereni. Veliki, divan bazen skoro 3000 m2, sa mosticima, palmicama i sl.. do pescane plaze mozda oko 100 m. Lezaljke i peskiri besplatni na bazenu i na plazi...... Divan ambijent...

All inclusive varijanta pored glavnih obroka u hotelu, mali obroci i neograniceno pice na bazenu / sedis na stolici u bazenu za sankom dok se iza tvojih ledja spusta slap vode.... I na plazi imas besplatno pice i vodu ....

Ko voli da se kupa i odmara, moze zaista da uziva.... Pored Marriota su i drugi hotelski lanci u kojima se odvija sav zivot.... izmedju hotela imas mali bus..... Sinaj je pust, spoljna infrastruktura osim dobrog puta skoro da i ne postoji.

Imas fakultativi izlet do manastira Sv katarine....na putu do manastira se vidi koliko je Sinaj pust.

Pozicija Tabe je zaista dobra - odskocna daska za fakultativne izlete u Petru i Jerusalem. Preporucujem da se sam organizujes, imas moje putopise u potpisu u kojima sam sve detaljno opisala kako smo muz i ja putovali.......mozes i preko agencije, ali je prilicno skupo, brzo i povrsno /bar su nam tako preneli utiske putnici koji su isli preko agencije /

Ima jos detalja na temama Taba - novo letovaliste, i da li neko letuje u Tabi od 22.07..... nesto tako, potrazi teme.

Ako te interesuje jos nesto,stojim ti na raspolaganju....

Izmenjeno (komarizator)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prelomili smo i uplatili Marriott, Conte-ov aranžman od 5. jula, preko agencije koja s njima saradjuje a radi Tunis i sa kojom smo bili i još uvek smo jako zadovoljni .

Cene su u medjuvremenu malo snižene, a u odnosu na prošlu godinu i aerodromske takse.

I mi smo u istom terminu u tom hotelu pa cemo se sresti. Nesto se dvoumimo oko izleta u Jerusalim zbog ovih nedavnih dogadjaja ali videcemo do tad, mozda i odemo. Uglavnom Petra i Katarina su sigurno mesta koja cemo obici.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sasvim sigurno idemo samo u Petru. Izrael će da sačeka malo :)

Nas je lako prepoznati, 2 odraslih i 2 nikad mirne i tihe dece, vidimo se!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko već bio u Tabi preko agencije Conte i kakva su iskustva?

Ko još osim Conte-a ima aranžmane za tabu, posebno za Marriot i Sofitel hotele?

Hvala!

Najozbiljnije razmatramo Sofitel (zbog bazena), i vidim da npr. agencija Odeon ima 100€ nižu cenu za isti aranžman u odnosu na Conte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/197088/Srpski-turisti-ostali-bez-smestaja-u--Egiptu

Ajoj :(

Grupa od 97 turista iz Srbije ostala je noćas na aerodromu Taba u Egiptu, javlja B92. Svi turisti su putnici agencije "Konte" iz Beograda. Za Tabu su poleteli sinoć u 19.30 sa beogradskog aerodroma, ali do uplaćenih hotela nisu stigli jer navodno pomenuta agencija nije platila hotele i smeštaj za ove putnike.

Izmenjeno (Heinz)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cekamo Jaksu da se javi, on je napisao da ide 5. jula preko Conte-a, pa cemo da cujemo utiske i sta se sve izdesavalo.

Citam u Blicu kazu vodic ih nije sacekao na aerodromu jer je bio zakljucan u sobi hotela Meriot... je*o te koga oni farbaju ?

Sad da li je kriva agencija ili inopartner videcemo u svakom slucaju da je ovo normalna zemlja ti ljudi bi trebalo da budu obesteceni ako nista drugo bar 3 dana extra ili da im se vrati 30% uplate.

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ko im je vodic? I zasto ih on nije docekao na aerodromu?

Izmenjeno (ljerka)
Obrisan citat, direktan odgovor na post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo vesti

http://blip.tv/play/hKYmgev4GgI

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Godinamavec pljuju Conte na forumu, vrlo je malo pozitivnih komenatara, ne znam samo kako su se usudili uopte da krenu sa njima,...iz pouzdanih izvora vlasnik agencije Conte je bivsi predsednik Yute....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili, preživeli, videli šta smo planirali: od izleta manastir svete Katarine i Petru, u moru štošta, npr i veliku barakudu od jedno 1,5m blizu hotelske plaže :)

Što se tiče dogadjanja sa agencijama, za konte se sve zna, a bilo je otprilike ovako:

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/125963/Neboj%C5%A1a+Pajki%C4%87%3A+Za%C5%A1to+nam+Zukorli%C4%87+nije+pomogao.html

(zanemarite ovu glupost sa Zukorlićem, opis dogadjanja je dosta tačan)

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jaksa, ajd malo opsirnije biggrin.jpg o tvojim utiscima hotela, izleta i sl

Dugujes nam plezko.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razumećete ako sam malo škrt na rečima (danas), od juče pričamo svima šta se je dogodilo, ali evo u najkraćem:

Drama:

lica:

agencije Konte, NBE tours, turisti, konteov vodič Mirjana Minja Nešović

uloge i ciljevi:

agencija Konte - uzeti turistima novac i poslati ih (a ne i pare) kod lokalne agencije NBE po sistemu APP

agencija NBE tours - uzeti turistima novac kao depozit dok konte ne plati za smeštaj služeći se svim mogućim sredstvima uključujući zadržavanje na aerodromu i ucenjivanje.

Zatim, cilj je bio uzeti pare i za izlete (!) (na moje apsolutno iznenadjenje, bilo je dosta turista koji su i platili tzv.depozit a u stvari harač a zatim im davali i pare za izlete - oko 50e više za izlet u Petru nego npr što smo mi dali preko lokalne agencije)

turisti - imati plaćen odmor i ne plaćati ništa preko toga

konteov vodič Mirjana Minja Nešović - pomagati agenciji NBE da ostvari svoj cilj kako u ubiranju harača tako i u uzimanju para za izlete. Čak je predstavnik NBE rekao "mi nju plaćamo i ja sam joj šef". osoba koja ne zaslužuje nijedan pozitivan komentar. Nadam se da je u životu videti nećemo.

Hotel Marriott - pravili se ludi sve vreme, ali su nam kraju dopustili da napustimo sobe u 18 a ne u 12h, što inače naplaćuju 50e.

Rezultati:

agencije Konte - glavni prevarant uhapšen, ostao ogroman dug.

agencija NBE tours - uzeto po osobi od 50e do 950e (!) od turista. Objašnjenje: ako je veća grupa, davalo se je manje, npr mi (20ak osoba) u marriotu smo davali po 100e a dve gospodje koje su bile same u movenpicku su platile ponovo ceo aranžman.

Na izletima su uglavnom pukli jer je bilo malo ljudi koji su posle svega sa njima išli u Petru, Jerusalim ili Sv. Katarinu. Opet, ne razumem da iko ide s njima, ali ljudi su čudni... Od Kontea nisu i nadam se i neće naplatiti dug.

turisti - uspeh je promenljiv i zavisi od hotela u kojem su bili.

Moja porodica i ja smo dali 300e i ostali u marriottu sve vreme, bili preko vrlo predusretljive lokalne Orascom Limousine agencije na izletima i tu skoro uštedeli otetih 300e. Od odmora smo spasili šta se je spasiti moglo.

konteov vodič Mirjana Minja Nešović - verovatno uzeta provizija od harača i izleta. Apsolutno zaslužila krivičnu prijavu.

Ako nekog zanima još neki detalj, molim za konkretno pitanje.

PS Ljerka, hvala za putopis o Petri, mnogo nam je pomogao ;)

Izmenjeno (jaksa)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

PS Ljerka, hvala za putopis o Petri, mnogo nam je pomogao wink.gif

Strasno je sta vam se sve desilo i pokvarilo odmor. Sramota ! besan.jpg

Putopis je i napisan da zabelezim uspomene,kao i da pomogne drugima koji ce ici na taj lokalitet.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razumećete ako sam malo škrt na rečima (danas), od juče pričamo svima šta se je dogodilo, ali evo u najkraćem:

Drama:

lica:

agencije Konte, NBE tours, turisti, konteov vodič Mirjana Minja Nešović

PRIJATELJU, NEK SI SE TI NAMA ZIV I ZDRAV VRATIO, TO JE NAJVAZNIJE!!!!!

Izmenjeno (ljerka)
skracen citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27049
    Ukupno tema
    906381
    Ukupno poruka