djepeto

Vile Konstadin, Nidri

91 poruka u ovoj temi

Da li neko zna gde se u Nidriju nalazi vila Konstadin? U ponudi je agencije Robinson.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo prosle godine bili u vili Konstadina . U glavnoj ulici se nalazi Bel Air, Hotel, od tog hotela prva ulica desno( ulica je uska),posle skretanja imas oko 150-200m do vile

Sobe su super i ciste . Bas onako kako je u katalogu . Bazen nismo koristili jer pomenuta agencija nije sklopila ugovor za koriscenje sa vlasnicima. Bazen nam nije ni nedostajao pored prelepih plaza koje su na Lefkadi . Ako idete kolima kao sto smo mi prosle godine dobro se raspitajte za telefon njihovog predstavnika. Nikola koji je docekivao turiste je izgubio telefon ,pa nismo mogli da ga kontaktiramo. Gospoda iz pomenute agencije nisu se udostojila da nam napomenu vrlo bitan detalj.On inace radi u agenciji Avis koja se nalazi u glavnoj ulici.

Ako trebas neke informacije o Lefkadi i slicno ,samo napred mi smo tu.

Pozdrav!

Izmenjeno (Tripco)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo slike sa Google Earth, obelezila sam put ali nisam sigurna koja je vila Konstadin, lice mi br. 1 i br. 2. Ako mozes "bombonice73" da je prepoznas, bilo bi lepo. Dobro ce biti i za one koji tek planiraju da uplate. Vec si mi dovoljno pomogla i jos jednom hvala :srce:

post-3905-1238177697_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Konstadina se nalazi sa desne strane,odmah posle pekare-poslasticarnice.Inace put na kome se nalazi vila je obilaznica oko Nidrija i dosta je prometan.Istim putem je moguce stici na zapadnu obalu ostrva.

post-5656-1238196185_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo preko robinsona ovu vilu, iako ne znamo nista o njoj, ali ona je jedina ostala slobodna...

zanimaju me vasi utisci, kakav je smestaj, bazen itd.

najvise me zanima lokacija, kolko ima da se pesaci do neke pristojne plaze?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila je odlicna, sobe su velike, ciste, kupatilo je isto tako jako cisto, sve je u vili novo. Do najblize plaze imas nekih 10 min laganog hoda, to je gradska i jedina plaza u Nidriju. Bazen nije veliki, kada smo mi tamo boravili bazen nije bio ukljucen u cenu, tako da je to pisalo i na tabli u vili. I pored toga domacini su jako ljubazni, i ja sam se par puta okupala, mada pored divnih plaza na Lefkadi, bazen ti nece ni trebati. vila je malo uvicena u jednu ulicu, ali je prav pogodak, jer nema buke, tako da ti je sve na dohvat ruke, a opet mirno spavas. imam neke slike vile, mada veruj mi ono sto je postavljeno na sajtu u potpunosti odgovara, onim sto cete zateci. Bar je tako bilo kada smo mi bili. Nemoj nikako da te brine pesacenje,Nidri nije veliki. Cim izadjete na glavnu ulicu, nalaze se marketi, pekare, a prekoputa je mesara, covek pravi uvece i girose i to je ubedljivo bio najlepsi giros koji smo jeli u Grckoj. Uzivajte!!!! Ako vas sta jos zanima pitajte.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala ti puno, nemas pojima kolko si me obradovala sad :kez: na slikama stvarno izgleda lepo, a drago mi je sto si mi to i potvrdila, posto sam bila malo skepticna.

jel ste bili smesteni na spratu ili u prizemlju? mi smo dobili sobu u prizemlju, posto su sve ostale bile zauzete, ali bice i to ok valjda...

ja sam bas htela vilu sa bazenom, iz razloga sto idemo u maju, pa bar tu da se bucnemo ako bude hladno za kupanje inace...u agenciji su mi rekli da mozemo da koristimo bazen (preko robinsona idemo).

koliko je vila udaljena od luke? kakva je ta plaza koja je najbliza vili, jel ste se kupali tamo?posto nemamo auto (nit polozen vozacki) da li mozemo autobusom na neki nacin da odemo do svih onih lepih plaza?

pozz i hvala jos jednom :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatili smo preko robinsona ovu vilu, iako ne znamo nista o njoj, ali ona je jedina ostala slobodna...

zanimaju me vasi utisci, kakav je smestaj, bazen itd.

najvise me zanima lokacija, kolko ima da se pesaci do neke pristojne plaze?

U ovoj vili sam letovao prosle godine. Odlicna je i što je najvažnije ima komarnike na prozorima. Takođe klima je uračunata u cenu. Napravio sam spot i možeš ga pogledati :

Tu se vidi kakva je kako spolja tako i unutra.

Ako te interesuje da pogledaš još nešto sa Lefkade, to mođeš uraditi na mom kanalu

http://www.youtube.com/results?search_query=vladan381&search_type=&aq=f

Siguran sam da ćeš uživati. Ako te još nešto interesuje pitaj.

Lepo letovanje želi ti VLADAN381.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Plaza je ok, to je gradska plaza, naravno kad upotredis one druge na zapadnoj strani, nije ni za prici ovoj, ali kad je situacija vec takva, ok je. Iskreno kada su apartmnani u pitanju, to su najlepsi u kojima smo da sada bili, i ako bi se vratila na Lefkadu, opet bih uzela tu vilu. Na kraju ulice u kojoj se nalazi vila, ima jedan hotelcic, sad ne mogu da se setim imena, ali mozete i tu da se kupate u bazenu, samo narucis pice i to je to. Sto se prevoza tice do ostalih plaza, nisam bas sigurna za prevoz, mi smo isli kolima, mislim da do katizme ima autobus, ali mozda ti neko pomogne sa ovog foruma oko toga.Moje misljenje je da ima autobusa, ali opet nisam sigurna. Mozete da obidjete vodopade u Nidriju, samo produzite pravu ulucom u kojoj se nalazi vila , mislim da na pocetku ulice stoji i znak. nije bas blizu koliko se secam, mi smo sve to kolima, ali, u maju i nije vrucina , koja je bila kada smo mi bili i bili osudjeni na auto. Obavezno idite na izlet Kefalonija iIitaka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da , i mi smo bili u prizemlju i to nije nikakav problem i to soba,tj terasa pored samih ulaznih vrata u vilu, svako je mogao ko je prosao da vidi sta jedem, sta pijemdok sedim na svojoj terasici,:kez:, ali meni to nije smetalo, niti mi pokvarilo odmor a i vecinu dana su svi na plazi, ma opusteno, uzivajte Lefkada je prelepa....:kez:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo da se oglasi jos jedan proslogodisnji "stanar" iz prizemlja ;). Vidim da si dobila sve potrebne informacije i nemam sta da dodam, osim ove mapice (koja ce biti istaknuta u vili), crnim kvadraticima su oznacene vile u zakupu Robinsona ali po meni Konstadin ima najbolju lokaciju, one dve koje su na obali su u nivou luke pa gosti opet moraju do gradske plaze, mada je zaista sve blizu. Po mojoj slobodnoj proceni ova glavna ulica nije duza od 2 km. Ako te ne mrzi da trazis pogledaj 3 MFT o Lefkadi stavila sam i slike plaze u Nidriju, nase sobice a i izlete na koje smo isle pa ako te nesto konkretnije zanima slobodno pitaj. Nasa soba je bila upravo ona pomenuta (desno od stepenista) ali ni nama nije smetalo sto ti svako viri u tanjir kad jedes, naprotiv lokacija veoma dobra jer ne moze niko da udje a da ga mi ne vidimo :rolleyes:. Slazem se i sa onim da je ova vila moj do sada najlepsi smestaj u GR. Nama je isto pisalo u sobi da bazen ne mozemo koristiti, doduse nismo ni pitale a verujem da ne bi bio problem jer su domacini izuzetno ljubazni, kad smo posle kuci dobile smo poklon od gazdarice DVD o Lefkadi :srce:. A sad jedna ekskluzivna informacija, "Robinsonov" vodic koji je prosle godine bio tamo, radi Lefkadu i za ovu sezonu a to u prevodu znaci da vi nemate brige ni za sta. Necu sad puno da ga hvalim ali videcete, on se bukvalno postavi domacinski prema svojim gostima i stalno cirkulise po mestu pa ga mozete pitati za sve sto vas zanima. Cinjenica je da kolima mozes detaljnije i lakse obici ostrvo ali nije problem ni bez. Postoji varijanta obilaska ostrva sa tim vodicem i ako iznajmljujes auto i ako ne (nas je on vozio, tako da smo iznajmile auto+vozaca ;)), ako te zanimaju cene svih tih izleta mogu iskopati moju "Lefkada fasciklu" imam zapisano :stidljivko:. BUS-om se moze na dve lepe plaze na zapadnoj obali, koje kad vidis istocna obala prestaje biti zanimljiva. Sve u svemu ostrvo je jako lepo, ima sta da se vidi (a ima i nacina i za one koji nisu bas hrabri vozaci :blush:), vila je prelepa tako da svi uslovi za jedan lep odmor postoje. Ako se setim jos neceg pisem :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hvala vam puno, prezadovoljna sam vasim komentarima sto se tice vile, stvarno nisam ocekivala, posto skoro da i nismo imali neki izbor kad smo uplacivali, mogli smo da biramo izmedju ove vile i Angelosa, i kad sam procitala vase komentare, drago mi je sto smo izabrali Konstandinu. :)

vladane, pogledali smo tvoje snimke na tou tube, prelepo izgledaju i vila i ono krstarenje :wub: Samo se nadam da ce biti tih krstarenja i u maju, kada budemo mi isli (posto je predsezona u pitanju)

Jelena,moracemo obavezno da probamo taj giros u blizini vile ;)

drugarice, hvala za mapu, jednim pogledom na nju si nam docarala ceo Nidri (sto se tice lokacije vile u odnosu na plazu i ostalo). Stvarno jako jako korisna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Rezervisao sam ovu vilu preko Robinson-a za avgust...

Interesuje me koliko je veliki parking od ove vile,posto su me ovi iz agencije malo naplasilil...

kao guzva je ne znam da li ce da ima parking za sve...itd

i naravno ...da li je moguce negde u blizini da se parkira auto ako je ovde puno

Hvala Unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ma bez brige... vila se nalazi u ulici koja nije prometna, ima svoj parking, a i oko nje ima mesta da se parkira. u istoj ulici se parkira i autobus koji dovozi turiste robinsona, pa ti vidi ;-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
delboyfpn neko je napisao ovde da u ovoj vili bazen ne ulazi u cenu u cemu je fora ako agencija kaze da vila ima bazen nije valjda da gosti koji su u njoj ne mogu da ga koriste?
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904378
    Ukupno poruka