boxi

Skoplje

106 poruka u ovoj temi

predlozite neki hotel ili hostel blizu aerodroma u Skoplju ::::)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

aerodrom naselje ili airport Skopje :D ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koliko treba taksijem od autobuske stanice do aerodroma u Skoplju? Kolika je okvirna cena? Da li postoji neka autobuska linija?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sutra rano ujutru krećemo za Ohrid. Svratićemo u Skoplje,pa nam treba uputstvo,gde da dođemo,parkiramo,prošetamo,popijemo kafu?

Hteli bi da vidimo Trg sa tim novim spomenikom,a ako stignemo da prođemo i kroz Bitpazar.

Pozz i unapred hvala :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U centru se svugde placa parking sem na nekih mesta ali ne mogu da ti objasnim bas ako ne poznajes Skopje...Parking placa se od 40-50den. sat zavisno gde si parkiran... Ne parkiraj gde je zonsko parkiranje u centru jer je ograniceno na max 2sata nego gde ima rampe...

Najbolje po meni ti je da parkiras u centru kod Hotela Holyday Inn parking je ogroman i ima sekad mesto, 5min ti je glavni trg i sve sto je interastno da se vidi, tu je i stari trzni centar a sa druge strane je i veliki Vero Centar...

Ako mozes da se snadjes na glavnoj ulici kad ides od Bitpazar prema Holyday Inn je MNT (Makedonska Opera i Balet) i podzemni parking koji se naplacuje 10 den sat.a posle 15h je slobodan ulaz :)

to je ova zgrada

stefan_Kacin_Jurij_Princes_Bogdan_Spindl

Posle zgrada je most preko Vardara i vidi se velika zgrada hotela...

Od Hotela prema Trgu je pesacka zona-kej i ima 1000000 kafica i restorana, a od glavni trg vidis je i ulica Makedonija pesacka zona ima butike i normalno isto toliko kafica :)

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od trg mozes da predjes kameni pesacki most i udjes u carsija tamo je super za kupovina i prave dobre cevape i baklava :) na kraju carsija zavrsava i pocinje bitpazar pa ne moras da ides levo desno sa autom...nije daleko od trg je 2 min carsija,a 15min. bitpazar :)

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kojoj je ulici taj podzemni parking?

Imam navigaciju,pa cu ga naci.

Izmenjeno (nepiyu)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bojance srce ajde molim te baci se ovde u temu :)...

treba nam smestaj na jednu noc, nesto malo vise pristojnije,

hteli bi da svratimo u povratku sa mora i da obidjemo grad...neplanirano nam je dosla ideja pa molim vas budite brzi sa preporukom, jer u sredu putujemo, a ako ne bude neta u Grckoj necu videti sta ste pisali...

nesto u centru, za porodicu, sa 2 sitne decice :D

:thankyou: :thankyou:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U kojoj je ulici taj podzemni parking?

Imam navigaciju,pa cu ga naci.

Malo kasno sam video ali dobro nalazi se na ulici stiv naumov ili potaj MNT (Makedonski Narodni Teatar) tu je parking u okviru zgrade :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bojance srce ajde molim te baci se ovde u temu :)...

treba nam smestaj na jednu noc, nesto malo vise pristojnije,

hteli bi da svratimo u povratku sa mora i da obidjemo grad...neplanirano nam je dosla ideja pa molim vas budite brzi sa preporukom, jer u sredu putujemo, a ako ne bude neta u Grckoj necu videti sta ste pisali...

nesto u centru, za porodicu, sa 2 sitne decice :D

:thankyou: :thankyou:

Nancy draga :D brzi odgovor neces dobiti ni u administraciji Srbije :D

http://www.booking.c...CFUE93godpSYAyA

Izvolte odlicni smestaj, prvo za ta cena neces naci nigde u SK sve ostalo je papreno skupo, nalazi se u sam centar Grada preko puta Katolicke crkve (jedina je u Skopju) na 10min. pesaka gde ja zivim i jos 5min. dalje do glavni trg...iza Hotelcic imas i igraliste za malu decu...vidi kako ti se svidja a ja cu ti pomoci kako da dodjes do njega ukoliko zelis tamo da ides ;)

3+1 apart. ti je 43e sa doruckom to je vise nego povoljno :)ima i besplatni parking i wi-fi ;)

Pozz

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:hahaha: :hahaha: cuj jedna je Srbija, neponovljiva :dosada: ...sto se tice administracije ...

:thankyou: ......dok se dogovorimo sa poslovnim delom , javljam dal pijemo kafu ...duzna sam :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Valjda jos nisi upoznala nasu administraciju ;)

Oki doki I'm waiting, sem ako sam van SK, ako mi ne padne na pamet da idem ranije u Beograd, mada planiram za nekih 2 nedelje :D

Izmenjeno (BojanMKD)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo jos jedno pitanje za Bojana i sve njegove sugradjane koji posecoju forum. Sinoc smo se vratil iz Štipa i Velesa,i ja sam jos uvek odusevljena.Ljudima pre svega. Na takvu ljubaznost,gostoprimstvo, optimizam,verujte, nisam naisla duuugi niz godina.

Posto nam je boravak u vasoj zemlji toliko prijao,resili smo da je celu obidjemo i malo bolje upoznamo. Posto uglavnom rezervisemo na booking-u, i sada bismo. Ali mi treba savet,po pitanju hotela. Naime,treba nam hotel u centru,da su bas blizu restorani,prodavnice, da je uredan,čist,sa doruckom,da ima parking... Unapred zahvalna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko osoba i krajna cena :-) potrazi pansion bianko odlican je na 1km od glavni trg :-) o ljubaznosti da ne pricam deka dolazite iz srb zato hehehehehehehe

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nas dvoje,muz i ja. Nemamo jos ni konkretan datum,ni kolko dana ostajemo. Do nove godine dolazimo sigurno bar na 3 dana,sve zavisi od nasih poslovnih obaveza.Cena bas i nije toliko bitna :dance: ,samo da bude sve tu blizu.Pa onda pre podne u obilaske,popodne soping(sto je kod vas zadovoljstvo,jer su cene daleko ispod nasih),uvece uzivancija....

Izmenjeno (milosija)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka