Mardza

Izleti na Tasosu i sa Tasosa

46 poruka u ovoj temi

evo slika od prošle godine.... polasci su iz Potosa

img0029.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ima obilazak ostrva sa brodom i obilazak Atosa...i to što kaže jelenabata,baš su preskupi...bar za nas! Oko ostrva sa dosta usputnih stajanja je u julu bilo 125e-130e a mislim lepo bi bilo ali je mnogo za nekoliko sati vožnje toliko platiti...

Ne znam kako se zovu,pošto nije više onaj žuti tornado sad je neki plavo -beli...

Slao ja njima mail i odgovor vidite

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma sad mi krivo, nisam slikala ali čini mi se da je druga firma u pitanju al nema veze svodi se na isto...skupo...stim što ima i obilazak Atosa i to je isto po meni interesantno jer po onom što su prikazali na flajeru ide se skroz na zapadnu stranu...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

150 evrića po osobi.... ne, ne ne dečko - ne prave se tako avioni! :hahaha:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ko su Vam bili vodiči izleta i da li ste njima bili zadovoljni?

Hvala na ovom divnom i opširnom opisu.

Koliko vidim nije Vam bilo toliko loše što ste bili smešteni tu,jel?

Da li ta agencija za izlete ima poslovnicu i baš u tom Vašem mestu u kojem ste bili smešteni?Da li Vas je agencija prilikom dolaska sa stvarima ostavila baš ispred Vaše vile?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 7/19/2016 at 18:32, Boba i Sloba je rekao/la:

Ko su Vam bili vodiči izleta i da li ste njima bili zadovoljni?

Hvala na ovom divnom i opširnom opisu.

Koliko vidim nije Vam bilo toliko loše što ste bili smešteni tu,jel?

Da li ta agencija za izlete ima poslovnicu i baš u tom Vašem mestu u kojem ste bili smešteni?Da li Vas je agencija prilikom dolaska sa stvarima ostavila baš ispred Vaše vile?

Samo prvi izlet je imao vodiča, dakle obilazak ostrva autobusom, kontakt osoba cijelo vrijeme i naš vodič na izletima bila je gospođa Zorica, meni se dopala i odradila je sama taj posao, imala je u pratnji Grkinju (valjda to tako treba ili mora) koja je statirala cijelo vrijeme, dakle cijeli posao radila je Zorica. Koliko sam shvatila agencije angažuju partnerske agencije u ljetovalištima i po tom principu sabra -mythos travel funkcionišu. Kada sam došla na ostrvo dočekala nas je ona i bila je zadužena za Golden Beach, dok su neke druge dvije djevojke/žene bile zadužene za Potos i Limenariju- Kada sam na svoju ruku obilazila Limenas ugledala sam sjedište te partnerske agencije, ali mi ona direktno nije ni trebala, pošto su dolazili u mjesto gdje sam bila smještena i imali smo sastanak gdje nam je Zorica prezentovala sve izlete.Da, ostavili su nas baš ispred hotela gdje smo boravili. Obavještenje o tačnom satu odlaska sa Tasosa dobijate dan prije, što me iznenadilo, nama su rekli 14h i 15 min ispred hotela i budite 5 minuta ranije, doći će po vas grčki autobus...tako je i bilo, uključujući i tih 5 minuta ranije...Grčki autobusi su bolesno tačni..Korektno je sve to bilo, samo malo previše vožnje što se mene tiče, pri tome mislim na vožnju autobusom oko ostrva bez zaustavljanja, a bili smo taaako blizu divnim mjestima.

Da, sve u svemu meni je bilo divno i mislim da nisam pogriješila odabravši Golden Beach, ali to Vam je opet samo moje mišljenje...Ono što je po meni nedostatak to je da je ta Skala Panagia ili Golden Beach ipak samo prekrasna plaža, sa dobro opskrbljenim marketima i suvenirnicima, posebnim restoranom - vidikovcem i to je to... Panagia ima mnogo više sadržaja

Izmenjeno (dejanajb84)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

izleti su skupi..na forumu limenas u junu opisala sam kako i po kojoj ceni to mozete sami...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

dejanajb84

Ako sam dobro razumeo,ne bus agencije Sabra, nego grčki bus je došao po vas i vozio vas do luke?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Boba i Sloba

ništa tu nije čudno. I nas je na Eviji vozio grčki autobus kada smo išli na izlet. Naši autobusi se vraćaju istog dana kada i dođu. Bar je naše iskustvo takvo (poslednjih 10-tak godina).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije meni ništa čudno.

Ne pričamo uopšte o vožnji grčkim autobusima kada se ide na izlet-to mi je ok.Pričamo o vožnji grčkim autobusima kada se dolazi i odlazi sa ostrva-prvi i poslednji dan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ok. Pogrešno sam razumeo pitanje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo išli na izlet obilazak ostrva, izlet je lepo organizovan, obišli smo celo ostrvo. Posetili smo  manastir Arhangela Mihaila, pruža se divan pogled s terase manastira, svraćali do Aliki plaže i posetili stari grad, bili u selu Panagia i u fabrici (pogonu) za preradu maslina,  imali 3 sata kupanja na plaži Golden beach, divna peščana plaža i na kraju obišli Limenas (Agoru, muzej i prošetali gradom). Svo vreme je bio vodič s nama i davao nam informacije o lokalitetima na kojim smo bili, taman toliko da nam ovaj izlet ostane u lepoj uspomeni. Preporučujem :smajl::cvetic::srce:DSCN1802.thumb.JPG.f655fbfcb962648d25750DSCN1455.thumb.JPG.a63dcce8e1c97b1bd5921

DSCN1517.JPG

DSCN1549.JPG

DSCN1568.JPG

DSCN1586.JPG

DSCN1631.JPG

DSCN1643.JPG

DSCN1647.JPG

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 16 sat, Boba i Sloba je rekao/la:

dejanajb84

Ako sam dobro razumeo,ne bus agencije Sabra, nego grčki bus je došao po vas i vozio vas do luke?

Da grčki autobus, dok recimo nije bilo tako u dolasku....To vjerovatno oni tako raspoređuju i dogovaraju, jer pretpostavljam da je neko morao i na zapadnu stranu i južnu po putnike. Nije nam bilo to nikakav problem jer je kod sebe imao spisak sa našim imenima i bilježio nas je sve, iako pisnuti nije znao engleski....

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906206
    Ukupno poruka