majoneza21

Severna Indija, Radzastan u martu

4 poruke u ovoj temi

Hello svima,

planiram da budem u Indiji u martu, pre svega u severnom delu, u drzavi Radzastan (Udaipur, Dzasmaler...) jer bih ostala oko 15 do 18 dana, pa verujem da za vise drzava nema dovoljno vremena ... Plan mi je da idem samo sa torbom na ledjima bezp reciznog plana kretanja...Imam ideju kako bi put trebao da tece, ali nikad se ne zna.

Ako ima zainteresovanih, javite se! bilo bi super deliti takvo iskustvo sa nekim iz nase zemlje, koji je, manje-vise, naucio da prezivljava :)

Sve dobre savete oberucki prihvatam.

Maja

Izmenjeno (majoneza21)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Majo da li si bila u Indiji?Ja bih isla na zimu sama,pa me interesuje da li bih imala problema ako

bih putovala sama?Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam zivela u Indiji i ne bih ti preporucila da sama putujes. Indija je ogromna zemlja i svasta moze da se desi, a pogotovo zene nisu bezbedne. Jos ako provale da si strankinja mogu da te opljackaju ili jos nesto gore. Skoro svakodnevno sam na vestima gledala kako je neka strankinja silovana i li ubijena... Ima mnogo siromasnih ljudi i mozes nekome da zapadnes za oko, a policiji ne vredi ni da se zalis. Boli nekog uvo ako si u problemu... Ja sam zivela u Indiji godinu dana i naucila sam dosta o zivotu i ljudima tamo, naucila sam i jezik pa mi je bilo lako da se snadjem, ali defitnitivno ti ne bih preporucila da putujes sama. Indija je prelepa zemlja i svako bi trebalo da je poseti, ali nemoj da srljas i da ides sama. Ako ti treba jos nesto mogu da te uputim, a nadam se da ce jos ljudi putovati pa mozete da se organizujete da idete zajedno. Ja idem za nekih mesec dana i bicu samo u Delhiju, ako si tamo javi se smajl.jpg

Izmenjeno (DraganV)
Nema potrebe citirati ako se odgovara na prethodni post
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam u Indiji od 2- 18 feb, jel ima neko u tom periodu da planira put?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905891
    Ukupno poruka