Ljuba

Salaši

175 poruka u ovoj temi

Salas 137...neke slikice sa mobilnog slikane prosli vikend...

Klopa fenomenalna...

20042009(002).jpg

ovako izgledaju sobe...

20042009(004).jpg

i kupatilo....

20042009(003).jpg

Vredi otici za vikend.

Izmenjeno (INFOPUTNIK)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo i FT salasa Jelen, o kome sam pisala u nekom od prethodnih postova. ready-to-eat-19.gif

Salas Jelen

Izmenjeno (Cvrca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ovo bas obecava! Nadam se skorom odlasku! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni i mom drustvu je bilo super, pogotovo nakon celodnevnog obilaska Subotice i Palica! Inace, bili smo prvo seli u restoran Majkinog salasa i tu smo cekali konobara 15 minuta, a on se samo nazirao negde u daljini... :ljutko:

Na kraju smo otisli, sto se pokazalo kao pametno jer ko zna da li bismo inace svratili na Jelen, gde smo uporedivsi cene i ponudu menija bili odusevljeni sto smo dosli bas tu!

Od mene svakako sve pohvale! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni i mom drustvu je bilo super..

I ja se nadam takvoj kombinaciji! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

"Otkrila" sam jos jedan salas! Zove se "Nas salas".

Ko prvi ode neka pise kako je!

Izmenjeno (Cvrca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Naš salaš se nalazi na nepun kilometar udaljen od salaša 137 takođe na Čeneju, ali sa suprotne strane puta od salaša 137. Nisam bila , ali često prolazim i vidim mnoštvo automobila, što znači da je gužva. :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nekoliko slika sa Naseg salasa, nisam se dugo zadrzavala ali su utisci pozitivni! Posebno mi se svideo restoran, kao i letnja basta u debeloj hladovini!

dscf1702small.th.jpgdscf1691small.th.jpgdscf1684small.th.jpg

dscf1692.th.jpgdscf1694.th.jpgdscf1683m.th.jpgdscf1682.th.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ovo je salas "84"

salas84xn2.th.jpg salas841dj1.th.jpg salas842yp2.th.jpg salas843ba1.th.jpg

salas844dr7.th.jpg salas845ev1.th.jpg salas846lz7.th.jpg

Jednom sam bio i nikad više!!! Čekali smo 30min da se pojavi konobar da nes smesti za sto koji smo bili rezervisali na kraju se nije ni pojavio nego smo seli za neki sto kad se ispraznio. Ručak smo dobili posle otprilike 2.5 sata i to u razmacima od 15-20min (donese meni moje jelo pa za 20min suprugi, pa za 15min prijatelju koji je bio sa nama).. Posle glavnog jela pitu sa jabukama smo dobili otprilike 45min i to nije bilo 3 nego je konobar rekao da imaju samo 2.5 pa nije hteo da dolazi tu polovinu. Slanik sam moramo da "ukradem" sa susednog stola jer nisam uspeo da nađem konobara iako sam ga tražio po salašu, i na kraju ne primaju kartice nego samo keš i uz to sam dobio paragon blok a ne fiskalni račun.. Cene neću ni komentarisati.. Sve u svemu jedva sam čekao da krenemo i da nađem neku hamburgeriju da jedem jer sam ostao gladan a "kraći" za skoro 8.000din...

Jesam ih ocrnio ali po meni to zaslužuju, možda tad nije bio "njihov dan" ali to mene ni najmanje ne interesuje, tačno mi je izgledalo da gazda nije bio tu i da je bio daleko jer su konobari bili totalno neprofesionalni!!!!

Za salaš 137 sve pohvale !!!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bili smo juce do Salasa Jelen, topla preporuka sa moje strane.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Juce sam bila na Salasu 84 i mogu reci da sam poprilicno razocarana onim sto sam videla. Citala sam da su ljudi nezadovoljni uslugom i neljubaznoscu osoblja, ali ja sam ostala blago zatecena zapustenoscu svega toga tamo... Sa ulaza sve to jos i deluje ok, cisto, uredno, podsisana trava...ali kad krenes da prosetas imas sta i da vidis! Prilikom te setnje se svo vreme provlacis kroz kojekakve biljke, a ono sto bi trebalo da predstavlja neko jezerce je blaga katastrofa! Obicna zabokrecina, sa stotinama zaba i sa pokojom plutajucom mrtvom ribom! Gostiju nesto i nije bilo, ali je jedan entuzijasta pokusavao da peca... Sve je delovalo pomalo bezveze, narocito ako se pogledaju fotografije sa njihovog sajta. Ono sto sam ja tamo videla nije ni blizu tome. Jedino ta glavna zgrada deluje ok spolja, kad se ugleda sa kapije, ali sve ostalo je u uzasnom stanju. Sto se usluge i osoblja tice, to ne mogu da komentarisem jer se posle te setnjice nisam vise zadrzavala. :ljutko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bolje što nisi ostala....

Preporuka za Jelenin Salaš na Paliću... Ekstra ljubazno osobolje, klopa ok, cene ok, sve pod konac sređeno, podšišano... Ocena odličan 5 !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A koji je to Jelenin salas? Bila sam na salasu Jelen, ako na to mislis? I od mene sve pohvale za njih! :srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste Jelen Salaš, neznam zašto sam napisao Jelenin kad Jelen Salaš,, izvino..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna kakve su cene na "Nasem salasu"?

trinken34.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26884
    Ukupno tema
    902084
    Ukupno poruka