Ljuba

Salaši

175 poruka u ovoj temi

Da li ima smisla da se na tim salasima prenoci za vikend, ili je to ipak varijanta za 1 dan?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li ima smisla da se na tim salasima prenoci za vikend, ili je to ipak varijanta za 1 dan?

Naravno da vredi. Na salasu je opustena atmosfera :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidi slike:

Salas "137"

salas137hy3.th.jpg salas1371oz0.th.jpg salas1372vv5.th.jpg salas1373lh1.th.jpg

salas1374zv5.th.jpgsalas1375ga1.th.jpg salas1376wr0.th.jpg salas1377xj2.th.jpg

salas1378mr4.th.jpg

Na 1. i 3. slici su sobe za iznajmljivanje

Izmenjeno (pefkari)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A ovo je salas "84"

salas84xn2.th.jpg salas841dj1.th.jpg salas842yp2.th.jpg salas843ba1.th.jpg

salas844dr7.th.jpg salas845ev1.th.jpg salas846lz7.th.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slicice su super, nego me zanimalo da nije onaj fazon-dodjes, prosetas, rucas, prosetas i to je to, jer nema vise nista i polako ti postane dosadno. Znaci moze i da se prenoci, ima sadrzaja za dva dana? Moj muz se malo uzvrpolji ako samo setamo u krug.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne znam sta ima od sadrzaja, osim skole jahanja, i to sto znam da se moze prenociti, da je KLOPA fenomenalna, da se na prozorima soba nalaze MREZICE i da si tako zasticen od zgadova raznih vrsta, a za ostale informacije pogledaj -sigurno imaju sajt! ( ukoliko ti pre toga neko ne odgovori). Mi smo do sada uvek isli na par sati, uvek je bilo krcato, ali, za divno cudo tamo mi ta "krcatost" nije smetala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Joj, moj deda je imao ovakvog na nasem salasu :zaljubiska: :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nekih cena, da ne bude zabune sa salasa 137. Ovo je iz maila koji sam dobila od njih:

Cena prenocista sa doruckom za dve osobe iznosi 5.200,00 din. Cenu za pansion nemamo a rucak ili veceru mozete rezervisati u nasem restoranu - meni a la carte. Prosecna cena rucka ili vecere krece se od 1.000,00 - 1.500,00 din po osobi.Ukoliko zelite da boravite na Salasu 137 potrebno je da napravite rezervaciju unapred najmanje nedelju dana.

Izmenjeno (nikita61)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U cenu od 1000-1500 din može da udje kompletan meni :) predjelo, supa-čorba, glavno jelo, salata, desert :))) i naravno neko piće .Što se tiče boravka-noćenja to se sigurno mora toliko ranije rezervisati jer je kod njih uvek puno :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ukoliko zelite da boravite na Salasu 137 potrebno je da napravite rezervaciju unapred najmanje nedelju dana.

Što se tiče boravka-noćenja to se sigurno mora toliko ranije rezervisati jer je kod njih uvek puno :)

Eto, propade mi i to :ljutko:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je neko skoro bio na Salasu 84, kako je sada tamo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo mislili da se malo prosetamo i popijemo kafu koliko god da ona kosta, medjutim rekli su nam da moramo da platimo kompletan rucak sto bi za nas dvoje bilo oko 4000 dinara. Zahvalili smo se i zaokrenuli.

Moja preporuka je Majkin salas jer se tu ipak moze prosetati i do Palickog jezera. Zaista ne znam kako bi izgledao dvodnevni boravak na salasu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo mislili da se malo prosetamo i popijemo kafu koliko god da ona kosta, medjutim rekli su nam da moramo da platimo kompletan rucak sto bi za nas dvoje bilo oko 4000 dinara. Zahvalili smo se i zaokrenuli.

Da li su oni normalni? confused0078.gif

Ne daju ni kafa da se popije? confused0078.gif

Veoma profesionalno...pop.gif

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na samo kilometar od Palica nalazi se jedan, jos nedovrsen, salas - "Jelen". Iako planiraju jos dosta toga da urade, i ovo sto sada mozete videti je veoma zanimljivo i lepo. Posebne pohvale sa moje strane idu restoranu gde je usluga odlicna, a cene prosecne - nas cetvoro je rucalo za 3200 dinara. Sto se nocenja tice, za sada je to moguce u 2 apartmana uredjena u etno stilu i opremljena namestajem rucne izrade, a uskoro ce u funkciji biti i 12 soba sa kupatilima. U apartmanima se mogu smestiti 3 osobe, a cena zakupa apartmana, sa doruckom, je 6000 dinara.

Ako budete u blizini ne propustite! ready-to-eat-19.gif

Slike

Izmenjeno (Cvrca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26962
    Ukupno tema
    904659
    Ukupno poruka