smesko

Kakvo biste putovanje pozeleli u Novoj godini?

62 poruke u ovoj temi

Pre 2 sata, Scorpio je rekao/la:

Bio bih sretan da ove godine vidim jedan od ovih gradova - Kijev, Lavov, Minsk, Vilnius. Čudan izbor, znam. :D 

Zasto je cudan?! I meni se to svidja, ja bih isto rado tako negde isla, ali moj muz nesto ne naginje njima :rolleyes: 

A ja volim, ucila sam jezik, primala drugare iz Rusije, za Radost Evrope :) 

Ponekad nekom pisem na ruskom, cisto da procaskam,da se podsetim. Jednom sam davila one sto proizvode Mumio, ali ljudi mi revnosno odgovarali :D

@BiljanaK

Tvoja zelja me podsetila da ja jos nisam stavila slike iz Praga u FT, a skoro ce dve godine od tada. A bas su lepe. Moracu ovih dana da ugrabim vremena i da se potrudim.

Inace, imas lepu ponudu preko Calypsotoursa, trenutno. Daju i gratis izlet koliko vidim. Moj brat svake godine, bar jednom, ide sa njima u Prag. Bio je i sad u decembru. 

A moja zelja za ovu godinu bi bila neka Italija, npr. Amalfi ili Toskana. :srce:

Ali, pre toga, nesto se meracim na Bec, u februaru. Ja sam bila ranije, ali moj muz nije, pa nije u redu da ne ponovim. :laugh: 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pa većina bi svakako prije izabrala London, Pariz, Rim, Amsterdam, ali mene privlače te neisfurane, nesvakidašnje destinacije. Obišao sam prošle godine Varšavu, Talin i Rigu i uživao sam. Ove godine bih volio nešto od gradova koje sam naveo u prethodnoj poruci, ali vidjeću kakve će biti okolnosti. Problem je što do tih destinacija nema direktnih letova iz Beograda, a ja trenutno veoma oskudijevam sa slobodnim danima, pa će biti teško uklopiti nešto od toga.

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ja zelim samo Grcku:) a zeljela bi i na Capri u maju.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A, Grcka mu dodje pod obavezno :) 

@Scorpio

mozda su to destinacije koje zeli vecina, ali pravi ljubitelji putovanja zele i to drugacije. Moj frizer je skoro bio u Japanu, a pre toga, bas na nekim destinacijama o kojima ti pricas. On ide preko nekih ljudi koji to organizuju, pa skoro privatno, ali se zadese ljudi iz celog sveta. Mogu da ti posaljem link, na pp, ako te zanima.

Inace, znam puno ljudi koji idu na "cudnije" destinacije. Evo, jedan nas poznanik je za NG bio u Zanzibaru :D

Moji tetka i teca su proputovali ceo svet i to bas onako, bogovski, u ona srecna vremena, kada je to moglo od plate. Po nekoliko puta na tim standardnim destinacijama destinacijama, a ovo ostalo, itekako "cudno"  po jednom, ali ne bih se zalila. Ja o Indiji verovatno,mogu samo da mastam npr. Moj teca je i umro, na krstarenju Volgom.

Zelje su razlicite. Da bude zdravlja, a i para, pa ce se nekako srediti sve :tongue: 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za te cudnije destinacije,mislim vanevropske,treba i hrabrosti,u danasnjoj situaciji,priznajem da nemam smelosti za to,a nesto me i ne vuce.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, suki je rekao/la:

A, Grcka mu dodje pod obavezno :) 

to se i ne računa ... :cvetak: ... to nećemo u hodu odlučivati - to smo već odlučili ... :rolleyes:

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad kažem čudnije destinacije, ne mislim na one vanevropske, jer se tu ne radi toliko o "čudnim" koliko o finansijski nedostupnim odredištima. Poenta je da sam ja takav da ću prije izabrati Bjelorusiju nego Francusku, jer me više privlači ono što je neizvikano i neotkriveno nego ono gdje su svi živi protutnjali, pa makar to mjesto i zaista bilo vrijedno divljenja. :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidiš ja sam u kratkom periodu bila i u Veneciji i u Trstu i upravo mi se u Veneciji nije dopalo to što je krcatala bila, a Trst lep i otmen, bez gužve i milina ga je bilo obilaziti. 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

saglasni smo u potpunosti.Treba razdvojiti cudno i opasno,formulacija zbunjuje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja bih u Valenciu :D avionom, pa vozom do Barselone . Ne bi to bilo nemoguce, da ja sve ne mnozim puta 4, odrasle osobe.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam ostala duzna sebi Andaluziju na samom kraju prosle godine:D, a o krstarenju kolima po Francuskoj, sa celom porodicom, mastam odavno.:srce:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni se želja ispunila :happy: i plan ostvario,

image.thumb.jpeg.656beb5703485be8a102211

image.thumb.jpeg.21259d8ec3eb01dc9174ef4

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni se jedna od želja ispunila. Lavov je u pitanju. :)

IMG_20160506_124610.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pridruzujem se grupi forumasa sa ispunjenim zeljama. :) Gradovi Toskane: Bolonja, Firenca, Siena, Piza...

DSCN3335.JPG

DSCN3465.JPG

DSCN3562.JPG

DSCN3594.JPG

DSCN3637.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nismo se izjašnjavali na kakvo bismo putovanje želeli da idemo ove godine. :)

Meni se iznenada javila želja da ovog proleća obidjem:

porto-alamy.jpg

Porto-1.jpg

5-Fun-things-to-do-in-Porto.jpg

Videćemo....možda se i ostvari. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902756
    Ukupno poruka