smesko

Kakvo biste putovanje pozeleli u Novoj godini?

62 poruke u ovoj temi

Patuljak ideja je odlicna,jos samo da se svi sloze,i sta nas briga :bez-zuba:

i put pod noge, nego samo ne znam sta nam je najbolje za prevoz plezko.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Divna tema. Eto prilike da podelimo zajednicka mastanja. Kladim se da svako masta o putovanju oko sveta. Ja licno pristajem i na takvo putovanje u varijanti Zil Verna :) ... Licno mi je zelja neko veliko krstarenje.Lep udoban brod i duuuugo jos lepse krstarenje. Destinaciju ne mogu sada reci-stalno mi se menjaju zelje, htenja. Ali bi voleo da to krstarenje sa svojim lukama ima neku hronolosku pricu znamenitosti poredjanih po dobima kako su smenjivale civilizacije, zbivanja jedni druge. Naravno nije sve to sto zelim u priobalnom pojasu-malo tumaranja po kopnu ( ili bolje malo vise tumaranja po kopnu )a brod nek ceka u luci.I onda opet na brod-lenjo razvlacenje par dana po brodu, odmaranje uz pogled na veliko plavo more koje se negde daleko kao spaja sa nebom tek neki dan da se prikupi snaga-a okolo sve plavo -pa onda opet juuuuris po kopnu.

I ne razmisljam o morskoj bolesti na toj velikoj vodi-pa sve je prolazno pa i morska bolest :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ostajem pri konstataciji- lirska dusa!:D:srce: Nisi upoznao nasu drugaricu forumasicu koja je vodic....bila je nedavno na jednom takvom krstarenju luksuznim brodom, a mi smo samo :balavi:! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Oh, lepe li teme :D:srce::srce:

Za pocetak bi bilo lepo otici do Tajlanda, Kube, Kenije, Maldiva...pa kada vidim sve sto se tamo moze videti, onda bi skoknula do Pariza, Baselone, Rima, Moskve, Londona, a posto bi mi se Grcka verovatno naljutila ako je ne bih obisla tokom godine isla bih i do Krita, Santorinija, Lefkade, Atine i jos brdo neki ostrva...

Mogu ja da redjam destinacije do sutra, ali da ne budem neskromno dosta je ovo za 2010-u :D:bez-zuba: :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da opet posetim moju omiljenu destinaciju Filipine, i nastavim sa obilaskom ove prelepe zemljeplezko.jpg

oblast "El Nida"...

filipino-fishermen-523518-lw.jpg

pa plivanje sa "whwle sharks" u Donsolu...

whale-shark-man-swimming.jpg

"cokoladna brda" kod Bohola

Bohol~1.jpg

<a href="

Izmenjeno (ljubce)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da opet posetim moju omiljenu destinaciju Filipine, i nastavim sa obilaskom ove prelepe zemljeplezko.jpg

Pored tebe i Cejlona izgubim volju za mojim putovanjima. bez-zuba.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa kad zavrsimo Filipine letom iz Manile pravac "susedni Palau...

1019491-Palaus_famed_Rock_Islands-Palau.

palau-snorkel.jpg

Yap_dancer2.jpg

Izmenjeno (ljubce)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pored tebe i Cejlona izgubim volju za mojim putovanjima. bez-zuba.jpg

Ocas posla cu da promenim plan, i presaltam se na Aziju.biggrin.jpg

Ionako nisam sve ideje predlozila......cool.jpg

3500 km istok, ili zapad.....l

Izmenjeno (ljerka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ocas posla cu da promenim plan, i presaltam se na Aziju.biggrin.jpg

Ionako nisam sve ideje predlozila......cool.jpg

3500 km istok, ili zapad.....l

Ma svaki deo sveta je zanimljiv ali mi jednostavno uvek dajemo prednost destinacijama koje imaju lepo, toplo, tropsko moreplezko.jpg pa ako usput moze jos neka zanimljiva zemlja da se obidje jos boljebiggrin.jpg

pozdrav za tebe i Dragana biggrin.jpg

Izmenjeno (ljubce)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo je da neznas sta pre da pozelis,ma ja bi nekako najvise volela da imam obavezno letovanje,nesto za novogodisnje praznike,jedno putovanje za Uskrs,i nesto za romanticnu jesen,pa i ako uleti nesto izmedju necu se ljutiti :bez-zuba: ,to ispadne jedan put po godisnjem dobu,sto i nije tako strasno...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma svaki deo sveta je zanimljiv ali mi jednostavno uvek dajemo prednost destinacijama koje imaju lepo, toplo, tropsko moreplezko.jpg pa ako usput moze jos neka zanimljiva zemlja da se obidje jos boljebiggrin.jpg

pozdrav za tebe i Dragana biggrin.jpg

Isto to samo obrnuto. bez-zuba.jpg

Mi vise volimo izvore civilizacija. Arheologija, istorija, malo arhikteture, upoznavanje novih drzava, a ako smo u blizini mora mozda stignemo i da se po neki put bucnemo.

Voleo bi da obidjem Meksiko, Peru, Iran, Japan i naravno Tibet. To je ono sto bi ja voleo ali vidim da Lj gleda emisije o Kambodzi bez-zuba.jpg

Moje je samo da tresnem rukom o sto i kazem "Tako je draga"

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ove godine sebi zelim miran divan odmor sto zimski, sto letnji, a ako ugrabim i neke jesenje slobodne dane za obilzak srbije bicu zadovoljna :)

ali zato su mi planovi veliki vec od sledece godine :lol:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

posto sam ovo temu zapocela tako sto sam ja razmisljala sta bi to sebi pozelela u ovoj godini od putovanja,svima vam takodje zelim sto vise putovanja,putopisa,slika,dobrog provoda i utisaka,i neka vam se ostvari bar 99% od toga :bez-zuba: ako nista drugo, i da naravno nastavimo da razmenjujemo svoja iskustva

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeste da je tema stara,ali bih pitala da li je neko svoje zelje i planove ostvario,a bilo je stvrno dobrih zelja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moja najveca zelja je Macu Pikcu..jezero Titikaka..Kuskobiggrin.jpg Bas mi je mala zeljabez-zuba.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26920
    Ukupno tema
    902753
    Ukupno poruka