Nikola1985

Putovanje kroz Madjarsku: vinjete, pumpe, propisi...

197 poruka u ovoj temi

E kovle  ne rade po ceo dan , a sad je pitanje i kako rade za Novu godinu ? Obavezno proveri radno vreme . Ja znam da Bački vinogradi rade radnim danima od 6 do 18 h.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Meni se čini da rade od 7-19h. Definitivno ne rade 24h, tako samo Horgoš i Kelebija rade.

Meni se čini da Bački Vinogradi i Horgoš 2 rade od 7-19h. Jedino ako ima neko zimsko i letnje radno vreme, pa da se menja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi prešli pre neki dan na B.Vinograde u 18:50 u povratku iz Morahaloma ,bez gužve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

B. Vinogradi, Djala i Horgos 2 rade od 7-19 preko cele godine

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Idem do Segedina preko starog prelaza na Horgošu, ali možda neću stići do 19h da se vratim, pa ću morati na novi Horgoš, a to znači da mi treba vinjeta.

Gde mogu usput da kupim regionalnu vinjetu, , jel to ima na svakoj benzinskoj u Segedinu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima, idemo u Segedin porodicno na tri dana, pa me interesuje gde se skrece za Horgos 2 da bi smo izbegli vinjete.Do sad smo isli autobusom ,prvi put idemo kolima .Da li na tom granicnom prelazu mozemo overiti Afu_Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sa auto puta, jedno 5 km pre granice, (Horgos 1) se skrece na put koji ide na granicni prelaz Horgos 2 (sve je lepo obelezeno). Na Horgosu 2 se ne moze overiti AFA. AFA se jedino moze overiti na granicnim prelazima Horgos 1 i Kelebija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Takodje me interesuje mada je toga dosta receno,da li treba vinjeta i koja(zupanijska ili standardna)za 2017.god. za trougao granica -Segedin-Morahalom.Ako postoji varijanta bez vinjete ,to sam ukapirao,preci granicu na manjim granicnim prelazima koji nemaju AFA naplatu i ici magistralnim putevima.Ali do Morahaloma i nazad do Segedina gde odsedamo?I pitanje za shoping gde ici u Segedinu.tj. koje trzne centre vredi obici.Za restorane i kafice cemo se snaci,valjda.Pozdrav svim forumasima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam baš razumeo ovo " Ali do Morahaloma i nazad do Segedina gde odsedamo?I " Jel pitanje kako od Morahaloma do Segedina bez vinjete? Ako je to pitanje, pa vrlo lako putem koji nosi oznaku 55 magistrala sa dve trake, nije autoput znači ne treba vinjeta! osim ako ne voziš šleper ili autobus!:D Što se tiče šopinga o tome imaš posebnu temu, ali ukratko tu su Tesco, Auchan, Arkad, Szeged Plaza...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za taj deo vam vinjeta ne treba. Možete se kretati izmedju Morahaloma i Segedina bez vinjete. Samo idite na neki od manjih graničnih prelaza, najbolje možda Bački vinogradi ili Horgoš 2, u zavisnosti gde prvo idete, da li u Segedin ili u Morahalom

Što se tiče kupovine u Segedinu i restorana.. za to imate posebne teme ovde, gde imate dosta preporuka i informacija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru,ali ostaje mi nedoumica u vezi vinjete u delu pred granicu Horgoš,kada se vraćam za Srb i uključim sa segedinskog puta na glavni put.Smaram malo ali za to je forum.Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vi baš hoćete na Horgoš. Onda vam treba vinjeta. Jeste kratka ta deonica kad se od Segedina uključujete na aut put pred sam granični prelaz, pa sad vi sami procenite da li želite da rizikujete bez vinjete ili ne. Zvanično treba vinjeta.

Možete možda na Kelebiju, tamo ima povrat AFE, jer koliko shvatam zbog toga hoćete na Horgoš. Do Kelebije ne treba vinjeta, pa taman eto tamo svratite i u Hatar i Tompaker.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nije baš da hoću Horgoš ali... Znači moze i Kelebija koja je malo dalje?Super!Znači nema zezanja kod madjara.Hvala vam na odgovoru.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz Segedina starim putem br.5 do graničnog prelaza Horgoš 2 i vinjeta ti nije potrebna!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27009
    Ukupno tema
    905838
    Ukupno poruka