mikelis

Dobar SPA centar

56 poruka u ovoj temi

Proteklog vikenda posetili smo okolinu Gornjeg Milanovca i iskoristili usluge hotela Vila Etna (http://vilaetna.rs/).

Smestaj je solidan za one koji nisu mnogo probirljivi, mada moze da se uputi i poneka zamerka (pre svega to sto ne rade svi sadrzaji i sto se malo oseca budj u kompleksu unutrasnjeg bazena). Hrana bi mogla da bude raznovrsnija - u cenu su uracunata tri jela - ali s obzirom da je cena vrlo povoljna ne treba biti sitnicar.

Ono sto treba pohvaliti je vrlo opustena atmosfera, mir i ljubazno osoblje.

Sve u svemu nama je bilo lepo ali ne treba imati ni preterana ocekivanja.

Preporucujem onima koji se nadju u tom kraju da malo predahnu od svakodnevice (kao sto smo mi uradili) a onima koji se namenski upute tamo mislim da je vise od dva dana previse. ali i to zavisi od potreba i ocekivanja.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li je bazen topao za decu?

Sta sve ne radi od sadrzaja?

Sta posetiti u okolini ?

I da li znate da li imaju bicikli da se iznajme?

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Unutrasnji bazen je idealne temperature, topao ali ne preterano, otprilike 28 stepeni.

Od sadrzaja sada nije radio decji unutrasnji bazen (nije problem ni da se deca kupaju u velikom, bilo ih je), i naravno tri spoljasnja. Basta oko hotela se tek sredjuje, mada u nedelju pre podne ljudi su sedeli i napolju.

U okolini ima nekoliko pesackih staza, osoblje hotela je vrlo raspolozeno da objasni gde moze da se seta, mi smo se popeli samo najblizom tzv. trim stazom, odmah iza hotela i uspon je poprilican.

Sto se bicikla tice ne znam, mada teren i nije bas najpogodniji za njih, odmah pored je magistralni put pa jedino tuda, okolo su brda, usponi i sl...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na brzom odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva je okolina hotela, ima li gde da se šeta?

Nama treba neki spa hotel koji ima odlicnu uslugu i divnu prirodu okolo:) I da nije na više od 2 sata autom od BG-a.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sve isto + da ima porodicne sobe

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Alfa je na obali Velike Morave u blizini Jagodine, na žalost nema se gde previše šetati, ako želite uređene staze.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko neki smestaj u prirodi sa bazenom, decica 3 godine i drugo ima 3 meseca. Treba nam nesto bez guzve, mirno, ili sami, ili sa jos nekom tako porodicom, ne svidja nam se ono restoran pored bazena i 150 ljudi jos tu, ili gazde ti donose dorucak, rucak koji moras da platis skuplje od smestaja. Ne treba nam nista, samo bazen i mir, tisina, priroda, privatnost. Nesto gde bi se opustili sami sa decicom i uzivali u prirodi. Hrana nije problem, sami spremamo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mozda ovaj Vila Aleksandar u Orascu....mislim da sam citao negde na forumu o njemu, mozda na nekoj drugoj temi...pretrazi forum

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sve isto + da ima porodicne sobe

Jesi li nasao nesto?

Ja sam jos u potrazi:D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Novi hotel Ramonda Rtanj, bio je kolega kaze da je super

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jesi li nasao nesto?

Ja sam jos u potrazi:D

nisam ni trazio....a i za 4-oro je preskupo

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preporuka za spa centar - ako vas put navede u Prolom banju nije jedina opcija Hotel Radan, odmah pored je i Hotel Garetov konak koji takodje ima zatvoren bazen i sve dodatne spa sadrzaje. Doduse, vise su orijentisani na grupne posete, tipa planinara, ali preporucujem da ih kontaktirate i proverite uslove

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka