mikelis

Dobar SPA centar

56 poruka u ovoj temi

Mi smo uskrsnje praznike proveli u Ivanjici,hotel Park.Hotel je jako lep,za nase uslove odlican.Sobe jako lepo sredjene,sa terasama,LCD televizorima,friziderom,internetom,fenom za kosu,bade mantilima,papucama....smile.gif U okviru hotela postoji spa centar koji sadrzi bazen,saunu,tursko kupatilo,tepidarijum i koriscenje spa centra je besplatno za goste hotela.Doplacuju se masaze,1600 dinara masaza celog tela u trajanju od 60 minuta i parcijalna 800 dinara u trajanju od 30 minuta.Spa centar je otvoren od 12-21h i ponedeljkom ne radi.U okviru hotela postoji i teretana cije je koriscenje besplatno za goste hotela.Osoblje hotela je jako ljubazno i svi su uvek nasmejani,i to mi se jako svidelobiggrin.gif Cene u samom hotelu su i vise nego prihvatljive-kafa 75 dinara,sok 120 dinara,parce torte 150 dinara,kolaci su odlicnitongue.gif .....U hotelu postoji aperitiv bar u okviru koga je i divna terasa koja gleda na setaliste i cuveni vodopad koji je po meni i glavno oblelezje Ivanjice.Sto se tice hrane ona je klasicna pansionska:dorucak-svedski sto,rucak-supa ili corba,izbor izmedju 3 glavna jela,salata i kolac,vecera-izbor izmedju 2 glavna jela,salata i voce.

Na kraju mogu reci da smo se mi jako lepo pre svega odmorili i opustili, i ja toplo preporucujem ovaj hotel onome ko zeli da se iskljuci iz svakodnevnog zivota i dobro odmori.....biggrin.gif .....Ako neko ima neka pitanja tu sam.....biggrin.gif

http://www.hotel-park.co.rs/

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo uskrsnje praznike proveli u Ivanjici,hotel Park.

Ето, и ми смо се у суботу спустили са Катића и по лепом дану дошли да попијемо кафу у ресторану Водопад, испред овог хотела.

Хтео сам да потврдим да је хотел веома добар и да додам да је пакет за првомајске празнике (за две особе) у коме су по три пуна пансиона са урачунатим коришћењем базена и осталих зезалица врло, врло повољан. То изађе око 33€ дневно по особи што је ниска цена за хотел таквог ранга и са тако добром услугом.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da pokrenem ovo pitanje ponovo, jer od kad sam pitao prvi put, mozda je jos neko imao neka iskustva. Dakle, posto smo pasionirani kupaci :), a vreme je sve hladnije, interesuje me da li negde kod nas ima neki pristojan hotel/vila sa dobrim zatvorenim bazenom?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bazen u Satelitu na Zlatiboru radi 24h, kao i mini teretana, masazne fotelje, ostale aktivnosti se zakazuju na recepciji :)

Inace ceo hotelcic je stvarno za svaku preporuku

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto je tema Spa centar i bazen, mogu da prenesem moja iskustva iz Prolom Banje - bazen sa Prolom vodom radi do 22h, a iz iskustva znam da gosti jednostavno uzmu ključ na recepciji i koriste do ponoći. Velnes centar ima saunu, đakuzi bazen, đakuzi kadu (sve naravno sa Prolom vodom koja je fantastična za kožu), tepidarium, masaže klasične, vulkanskim kamenjem, čokoladom i medom... Ja sam bila na Prvomajskom uranku i bilo je uračunato sve u velnesu osim masaža, a sad takođe imaju neke pakete, pa pogledajte:

http://prolombanja.com/doc/jesenji_paket.pdfhttp://prolombanja.com/doc/wellness_vikend.pdf

Ja sam prezadovoljna, sve je čisto i uredno, renovirane sobe su super, imaju plazma TV, frižider, nov nameštaj, bade mantile, u restoranu je švedski sto za sva tri obroka. A cene su, za ove usluge, fenomenalne (ja ne verujem da može da se nađe u Srbiji ovo za te pare).

Nadam se da sam bila od pomoći, pozdrav!

PS: videla sam i novogodišnje aranžmane sa velnesom, pošto je neko pomenuo da bi ga to interesovalo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

probacu ja, momci da vam pojasnim

Program Romeo i Julija predstavlja program za par, morate oboje da dodjete pa da Vas oboje obradimo kroz program,jedno je dobro za muskarce drugo za zene i da se onda zajedno sretnete u bazenu :zaljubiska:

a sto se tice prostora sve se odvija u prizemlju hotela Radon, koji je renoviran, i ulepsan, i koristi se bazen hotela koji je takodje renoviran i voda je prelepa, topla*vrela*, i odlicna je za dizanje i duha i tela .Ja volim da kazem da se divno provodim i penzionerski uzivam u tih 40ak minuta bazena.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zoko, ovo mislis na SPA u Niskoj banji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

aha info, mislila sam na objasnjenje programa spa u Niskoj banji, ali posto jos nisam ovladala tehnikom izvinjavam se

Izmenjeno (ljerka)
obrisan citat
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Trenutno sam poslom u Vrscu i u vili breg sam nekoiko puta nedeljno..definitivno neces pogresiti, super je...extra spa centar bazen, pogled...jednostavno dodji i vidi neces pogresiti ;)

Pozdrav pa javi utiske

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Proveli smo vikend 26.8.-28.8.2011. u hotelu Relax u Kovacici i divno nam je bilo. Bazeni su odlicni, unutrasnji je dovoljno topao i kad je ruzno vreme, sve je cisto, dobijate peskire za bazene na recepciji, moze da se doplati za rucak i veceru, klopa je dobra, sobe takodje (fen za kosu, mini kuhinja, frizider). Imaju i saunu, teretanu, masaze. Mana - nema nigde posebno da se proseta, dosadno je uvece, u Kovacici ima galerija naivne umetnosti koga zanima. Za kupanje, plivanje, pasivan odmor, ovo mesto je sjajno i nije mnogo skupo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre dve nedelje bili smo u Vili Majur,to nam je treci put i opet smo se super proveli,uplatili smo romanticni vikend i dobili na poklon voznju fijakerom i jahanje jedan cas,baZen je cist,sobe sredjene,klopa ok,za decu idealno jer je ergela Kelebija preko puta a ona ima dosta sadrzaja za decu,preporuka za kratki beg iz BG:klap:.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drustvo ajmo malo angazovanja na ovoj temi ,

prijatelji su dali predlog da se pokupimo sa decurlijom ,nas 3 porodice ,

da odemo negde gde mozemo da se kupamo, masaza, slana soba ...i sl ,

za ovih par neradnih dana , 15-16 febr,

u obzir dolazi cela SRB , eventualno preko granice blizu nam je Bugarska :rolleyes:

Dajte neke predloge iskustva savete :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hotel Izvor, Bukovicka banja. Bili vise puta, dete odusevljeno, svakih par dana prica kako mora opet da ode na bazene. Mislim da sam postavio i slike u temi o hotelu ili Bukovickoj banji

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Čula sam da je banja Ždrelo dobra pa me zanima da li je neko imao iskustva. Bliži mi se odmor i ne mogu opet isto kao i maltene svake godine - Zlatibor i apartmani su mi postali recept za dosadu. Želim neki spa hotel, da ne bude preterivanje skup ali da baš i ne razbija, jer ne mogu više po apartmanima  da se vučem. Pa ako neko ima neka iskustva ili je čuo tuđe utiske o Ždrelu, molim vas da podeli sa mnom.

P.S. Po slikama mi se čini da ima neki porodičan vajb, a nisam u fazonu takvog odmora, pa bolje da proverim da li je neko upućen.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sisevac

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka