loop

Korzika

47 poruka u ovoj temi

Sever Korzike je po forumskim i internet informacijama losiji od juga.

Mi se nismo cak ni zadrzavali ni u Bstiji, jer ima znacajnijih stvari na Korzici, pa smo se odmah spustili na Jug i 1 noc u Porto vecchio a jedna u Bonafacio

Slazem se da ne treba mnogo obracati paznju na cene u samoposlugama jer tu neces mnogo vise potrositi nego kod kuce sto bi jeo. Mi smo kupili 2 puta u vrlo kulturnim plasticnim cinijama spremljene  skampe (25evra kg) i neke morske plodove , ista cena-

Za nas 4 sa sve vocem i picem kompletan obrok =25 evra. Mislim da je to cena u svim prodavnicama na Korzici.

Restorani se krecu od malo skupljih nego kod nas(pica 12-15 evra) do nekih gde na meniju nema pize a najjeftniji obrok  je neka salata od 20-25 evra  Najlepsa plaza je Palombaggia i nalazise nedaleko od Porto Veccia -gore sam postavio youtube link

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Koliko vidim ovde se nije pisalo od Korone. Treba mi neka najsvezija informacija za Korziku. Citajuci prethodne postove video da je ta istocna i jugoistocna strana najbolja za kupanje i sa pescanim plazama.

Kako se vratio sa Majorke 20jula, kao destinaciju za leto 2025 razmatram Korziku, Sardiniju ili Siciliju. E sad guglam za trajekte iz Nice i vidim da su dosta jake cene...a i iz Italijanskih gradova takodje... A i sto se tice rentanja auta koliko citam da su jake cene...a bus linija ne postoji? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka