marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Mislim da je postojao film člana Jelenabata za to penjanje,ako se ne varam.Dosta korisnih filmova sam njihovih gledao.

Evo ga PLAN ANTIČKOG GRADA TASOS:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/40/Plan_der_antiken_Stadt_Thasos.png

Evraiokastro /dole levo/ treba da bude Karnagio.

Izgleda na toj plaži ima neki bar:

http://www.karnagiothassos.gr/en/

Uh prelepih slika upravo nadjoh na FB strani

Karnagio Thassos Beach Bar

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo ga film jelenabata:

Thassos Guide - Limenas, Ancient Theatre

& Acropolis

Cvrča,

Tu ćete videti kako izgleda penjanje.

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko radno vreme Jumba u Limenasu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad otvaraju ne znam. U julu su zatvarali u 22 oo.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim da se mnogi intetesuju za Džambo u Limenasu.

Treba znati da je ta prodavnica minijatura u odnosu na druge u Grčkoj, sa smanjenom ponudom.

Oni koji su iz Beograda ili im Beograd nije daleko, nemaju šta da traže u Džambu u Limenasu. U Džambu u Beogradu je veća prodavnica, veća ponuda i nešto niže cene. 

Primer: zavesa u Limenasu 6.90 E, ista zavesa u Beogradu 700,oo dinara. Uglavnom je taj odnos cena. Kao da je 1 E = 100,oo dinara.

Dozvoljavam mogućnost da za pojedine artikle ne važi gore navedeno. Ono što je zanimalo moju porodicu, kretalo se u gore navedenim relacijama.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ma i ja sam za JUMBO u Beogradu.Svaki Super Vero će imati JUMBO prodavnicu.Ima je u Super Veru I na Novom Beogradu,a 1.09 se otvara u Vojvode Stepe.

Svaki Super Vero radi od 7.30 do 22.00.To im je neko standardno radno vreme,pa verovatno radi tako i taj u Limenasu.Ili pak u 7.30 dolazi osoblje,a rade od 8.00 sigurnije je možda od 8.00.

Izmenjeno (Boba i Sloba)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 8/29/2016 at 15:18, Cvrča je rekao/la:

Isčitah drugu polovinu teme, ali imam još par nedoumica: kako stići do amfiteatra (može li autom) i gde je tačno Jumbo u Limenasu?

Hvala!

Amfiteatar je ogradjen zicom i ne moze da se udje,ali je neko razvalio pa smo mi naravno usli, nema nista da se vidi, ogroman kran i metalne konstrukcije na sve strane, ide se ulicom iza igralista gore i onda 10000 stepenika,dusu da ispustis...za nista! Ako treba jos nesto tu sam, informacije od pre 7 dana

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pogled sa vrha kod zastave!SAM_4720.thumb.JPG.c26cc012ab6328eb8e8dcSAM_4721.thumb.JPG.19a364ef96c9a55fd0842

4

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 9/2/2016 at 10:23, Boba i Sloba je rekao/la:

U fazi rekonstrukcije sva gradilišta su "za ništa"!

Bas tako, ali pre 14g kad sam bila bilo je sta da se vidi, Bilo je mnogo lepse...Ne znam zasto te metalne konstrukcije,sve su upropastile na izgled, nadam se da ce da ih sklone..Sad definitivno ne vredi ici, bar po meni..

14137837_10154560245214940_682403148_n.jpg

14169734_10154560245719940_251138261_n.jpg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa naravno da će sve da sklone kad završe radove.Bitno je da ljudi rade i da se trude da sve to lepo bude za te letnje festivale koje kažu da spremaju i koji su se tu i nekada održavali.

Pre 5 sati, biljagenije je rekao/la:

..Sad definitivno ne vredi ici, bar po meni..

Pa znaš kako onaj ko sada ide prvi i poslednji put na Tasos-njemu je dobro da ode i vidi-ako ga zanima.

Onaj ko planira da se vraća još nebrojeno puta-e to je druga stvar i on zaista ne treba sada da ide u tu prašinčinu.

Izmenjeno (Boba i Sloba)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel se još neko "navukao" na lukumadese u luci? Jedem ih svuda po Grčkoj, ali ovi su mi baš bili sjajni. Ja sam jedno veče pojeo 4 pakovanja, jedno za drugim, smejale mi se one ženske :)

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

prodjite kraj karnagio kafica. popnite se u sumu i prosetajte prateci obalu...

20160613_094754.jpg

20160613_094816.jpg

20160613_094832.jpg

20160613_132247.jpg

20160613_134303.jpg

20160613_134327.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Izmenjeno (mirarbi)
3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka