marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Pre 16 sat, svetloplava je rekao/la:

Pozdrav svima,

Pitanje za sandraivlada : Da li imate red voznje autobusa koji vazi od pre neki dan i da li biste mogli da okacite? Inace, svaka vam cast, dozivela sam mesta u kojima ste letovali kao da sam i sama bila tamo, veliko hvala na tome :)

Da li neko zna da li je u julu ulaz na plazu Aliki uslovljen potrosnjom u vrednosti od 30e ili je ulaz slobodan?

Unapred hvala svima na odgovorima. :)

nemam red voznje...ali moze lepo da se uklopi...ako nemas prevoz uklopi panagiu i zlatnu plazu...jednostavno je a za male pare dobijes super izlet...na aliki, manastir i potos se ne isplati ici busom...kad sberes karte izadje te kao da podelis renta car sa nekim sto i predlazem..za aliki sam odgovorila ono sto znam...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da, da puno ima magnolije u Limenasu i mnogo lepo mirise, bicu u julu tamo da se podsetim zasto sam se zaljubila u Tasos prvi put kad sam bila 2014.godine :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sandraivlada, da li Banbus ima neke izlete u ponudi? Kazete da ste isli preko njih..

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

samo da kazem i ovo...svi oni koji ce koristiti lokalni autobuski prevoz neka se raspitaju..ima neka caka sa povratnim kartama..npr do panagie mi smo dobili cetiri karte od po 0,90 evra...sa zlatne plaze smo se vracali onim koji vozi veliku turu i videla sam da ovi omladinci pokazuju neke karte...i mi smo nasu ali to su dve vrste prevoza...raspitajte se malo...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 39 minuta, sandraivlada je rekao/la:

ovaj aranzman kostao je 99 evra prevoz, smestaj i osiguranje..agencija banbus...sve pohvale..

e zato sam ja ustedela za more u septembru...14 septembar vila panorama,mesto milia, oblast pelion...spoj mora i planine...za istinske ljubitelje prirode...

a tasos...kad malo istrazim jos destinacija jer sam radoznala vracam se ovom divnom ostrvu...bice to moje maticno ostrvo...dragi je vec prvi dan rekao da se oseca kao da je oduvek ovde...

Tasos je divan stvarno, do sada nisam srela nikoga ko mu se nije vratio. :srce: Mi ove godine pravimo pauzu posle nekoliko godina, ali ne sumnjam da ćemo se vrattiti, možda već sledeće godine. 

Taj aranžman je baš baš baš povoljan, stvarno sjajno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 34 minuta, artena je rekao/la:

sandraivlada, da li Banbus ima neke izlete u ponudi? Kazete da ste isli preko njih..

ima...i krstarenje i obilazak kontinentalnih delova...i grcko vece u teologosu...po meni izleti su bespotrebni jer su skupi...sve to mozete i sami sa mnoogo manje novaca...uz pomoc foruma i forumasa, a licno smatram da tasos ima najbolji forum... ja sam zbog tog dobrog foruma i aktivnih forumasa promenila svoju odluku da idem na zakints...i nisam se pokajala...a zakintos ce biti u junu sledece godine...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Saglasna sa sandraivlada, iz iskustva znam da cete jeftinije proci ako sami busom obidjete sve sto nude na izletima, pa i vise. Izleti su oko 30e svaki koje je sandraivlada pomenula. Mada ako je nekome lakse da ide na izlete onda samo napred :)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 10 minut, sandraivlada je rekao/la:

ima...i krstarenje i obilazak kontinentalnih delova...i grcko vece u teologosu...po meni izleti su bespotrebni jer su skupi...sve to mozete i sami sa mnoogo manje novaca...uz pomoc foruma i forumasa, a licno smatram da tasos ima najbolji forum... ja sam zbog tog dobrog foruma i aktivnih forumasa promenila svoju odluku da idem na zakints...i nisam se pokajala...a zakintos ce biti u junu sledece godine...

Pitam za izlete jer necemo ici autom, zanimalo me je da li rade obilazak jos nekog ostrva ili tako neki izlet.

Zakintos je divan, ima mnogo lepe plaze, ja sam bila pre nekih 4-5 godina.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo svima,

planiram da u Jul-u posetim Tasos, gledali smo Apartmane Effi`s Garden u Limenas-u, da li neko ima iskustva sa ovim smestajom ?

Hvala unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 18 sat, artena je rekao/la:

Pitam za izlete jer necemo ici autom, zanimalo me je da li rade obilazak jos nekog ostrva ili tako neki izlet.

Zakintos je divan, ima mnogo lepe plaze, ja sam bila pre nekih 4-5 godina.

Tasos je usamljen, nema drugih ostrva u bilzini, najbliža su Samotraki i Limnos a i jedno i drugo su podaleko... Lepo bi vam bilo da vidite Kavalu, to što se tiče izleta van Tasosa ali ipak je to mnogo lakše kad se ide kolima, da se recimo obiđe posle izlaska sa trajekta na putu ka kući. A ovako bez kola, šteta vam je da žrtvujete jedan dan na Tasosu zbog odlaska do Kavale.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo maznuo sam danas neki flajer pa reko da podelim, možda nekome posluži. Imajte u vidu da se cene dodatno spuštaju pri ugovaranju. A video sam i da je iznajmljivanje skutera OD 10 evra po danu (pretpostavljam da je to cena za više dana). 

20160629_231538-01.jpeg

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka