marara

LIMENAS

1106 poruka u ovoj temi

Pre 6 sati, sandraivlada je rekao/la:

za auta je bilo 26 preko vodica iz agencije 12 juna kad smo dosli...blizu nve luke videla sam da pise i 25. mi smo oko 20 juna platili 32 uz cenkane jer su trazili 45. neki japanac, tako sam cula da dragi kaze....100 km se plati 13 evra, a ako se koristi klima 15...kad krenete ukljuce stopericu...mi smo napravili 160 evra..isli sm stranom prema prinosu do potosa i u teologos...meni je to nesto delovalo kao da nije bilo toliko km.

na vathi i mermernu se ne sme ici ni iznajmljenim skuterom...ne znam kako nekako kontrolisu preko filtera i kazna 50 evra...tako sam cula...za kvad ne znam ali sam ih videla  dosta uglavnom na mermernoj i vati...

Алави чивутски пљачкаши! :angry:

Раније је јака тарифа кретала од 1.7. али и никада нису наплаћивали километражу. Дати 45 € дневно за оне штрокаве и већ начете аутомобиле је срамота!

Који је то рентакар и који је то ауто, ако вам није тешко да напишете?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

hjundai agencija kod trajekta..kod autobuske stanice...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Snimak je odlican i koristan, jel voznja traje skoro sat vremena? mislim na vreme u levom uglu, da li ciste voznje treba toliko do Vathi-ja ?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neee, pravili smo pauze za slikanje kod belih brda, Porto Vathi i Saliare. Vide se prekidi u snimku.

Traje oko 20-30 minuta.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima,

Pitanje za sandraivlada : Da li imate red voznje autobusa koji vazi od pre neki dan i da li biste mogli da okacite? Inace, svaka vam cast, dozivela sam mesta u kojima ste letovali kao da sam i sama bila tamo, veliko hvala na tome :)

Da li neko zna da li je u julu ulaz na plazu Aliki uslovljen potrosnjom u vrednosti od 30e ili je ulaz slobodan?

Unapred hvala svima na odgovorima. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sam ja razumeo, jedino na Makriamosu imas obavezan trosak od 3e koliko se placa ulaz. Na svim ostalim plazama troskovi zavise od tvoje volje(i dzepa) :p

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tako je. Ni na jednoj drugoj plaži na Tasosu se ne plaća ulaz i na svakoj ima deo gde možete da postavite svoj suncobran i peškire. Ja sam čak i na Makrijamosu videla neke ljude sa svojim suncobranima, niko ih nije dirao. Ko su oni bili, nemam pojma, imala sam utisak da tamo nema unošenja sopstvenih suncobrana pre nego što sam otišla ali eto... Naravno, bili su skroz na kraju plaže, tamo gde se nalazi onaj kafić sa bazenom, dalje od dela sa ležaljkama i plavim suncobranima.

Izmenjeno (Devojka)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, Loshme10 je rekao/la:

Koliko sam ja razumeo, jedino na Makriamosu imas obavezan trosak od 3e koliko se placa ulaz. Na svim ostalim plazama troskovi zavise od tvoje volje(i dzepa) :p

Znam za Makriamos, placa se i ulaz i lezaljke+suncobran, ali sam procitala komentare iz 2015.godine vezano za Aliki, pa me zanima da li je to tako u sezoni.

Pre 3 sata, Devojka je rekao/la:

Tako je. Ni na jednoj drugoj plaži na Tasosu se ne plaća ulaz i na svakoj ima deo gde možete da postavite svoj suncobran i peškire. Ja sam čak i na Makrijamosu videla neke ljude sa svojim suncobranima, niko ih nije dirao. Ko su oni bili, nemam pojma, imala sam utisak da tamo nema unošenja sopstvenih suncobrana pre nego što sam otišla ali eto... Naravno, bili su skroz na kraju plaže, tamo gde se nalazi onaj kafić sa bazenom, dalje od dela sa ležaljkama i plavim suncobranima.

Ima free deo na Makriamosu, iznenadili su me komentari za Aliki.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da, ja uopšte nisam znala to za Makrijamos dok nisam videla. Ovo za Aliki ste ovde na forumu pročitali? Ono što ja znam je da uz baldahine na plažama, na bilo kojoj plaži, ima uslov koliko najmanje mora da se naruči i to je to, inače za regularne ležaljke ne. 

Pitanje ste formulisali sa da li se plaća ulaz na Aliki a na to je odgovor ne.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad mi pade napamet. Iako smo uplatili polupansion, letovanje u grckoj nije letovanje u grckoj ako se svaki dan ne obori bar jedan giros :D Jel ima neko jedinstveno misljenje ovde na forumu gde je najbolji giros u Limenasu, kao i uopste na Tasosu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, Devojka je rekao/la:

Ono što ja znam je da uz baldahine na plažama, na bilo kojoj plaži, ima uslov koliko najmanje mora da se naruči i to je to, inače za regularne ležaljke ne. 

Ovo je ispravna informacija.

Primer. Na plaži La skala ko koristi baldehine, mora da potroši minimum 30 E (postoji mogućnost da je sada iznos isti ili sličan), a da onaj ko koristi ležaljke i suncobran naruči minimum jedno piće po čoveku.

Izmenjeno (putnik srećko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam za La Skalu i tu foru sa baldahinima ali me interesuje Aliki jer sam ovde procitala za taj uslov potrosnja 30e.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kad smo mi bili nije to bilo...mi smo bili bez lezaljki posto je aliki veliki i nismo zeleli da se vezemo za jedan deo...prvo sam obisla ceo krug peske, ima ogradica za pesake,isla na vrh, isla na onaj deo sa kadicama, sedeli na kamenom stocicu i klupama kod arheoloskog nalazista..obisli smo i drugu uvalu u kojoj duva vetar...ima lepih kucica koje sam slikala tako da je meni lezaljka suvisna..posle smo otisli na paradizo...nasi prijatelji su rucali njih cetvoro za 22 evra i bili su valjda na tim lezaljkama...tamo sam srela i upoznala jednu forumasicu sasvim slucajno da ne poverujes kako smo na to nadosle i ona mi je rekla da ima kafic na alikiju ili taverna gde nasi srbi placaju samo lezaljku ako nije dve plus suncobran za oko 5 evra. vlasnica je srpkinja udata za grka i to vazi samo za srbe...nisam zapamtila nesto na l....asociralo me na limun, ali sad stvarno nisam sigurna u naziv...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i na makrijamosu i na la scali ima deo gde moze bez suncobrana..jedino na glifadi na koju sam dosla vodenim putem sa la scale i isplivala u plicak sacekao me neki cica i nije delovao uopste ljubazno..mislim da mi je rekao da je plaza privatna...nisam se osvrtala obisla sam plicak jer plaza mozda jeste ali more nije privatno...inace je divna plaza...

na makrijamosu je ulaz 3,5. moze se koristiti i bazen...ima srne koje su mozda interesantne deci...meni ne...veliko, bas veliko krdo prosto nekako bzv. kao ribice u pretrpanom akvarijumu na golom brdu bez travke...po meni mnogo lepsa bi bila jedna srneca porodica u zelenijem okruzenju.ali deca tu razliku ne znaju i lepo im je..ima i lepe paunove koji slobodno setaju..i sve pratece kao sto je tus wc i sl...na levoj strani ima lep malo izdignut kafic...lepa je plaza i do nje moze peske...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sandraivlada jel imate red voznje autobusa koji vazi od pre nekoliko dana i da li mozete da okacite? :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka