marara

LIMENAS

1106 poruka u ovoj temi

Dvoje u tavernama mogu da jedu za 20 do 30 eur. Cena zavisi naravno od jela, da li naručite neki alkohol ili samo sok, da li uzmete predjelo, itd. Ali to je otprilike to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Znaci cene su manje vise kao i kod nas u restoranima. Hvala na odgovoru. :thankyou2:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 minuta, artena je rekao/la:

Kakve su cene hrane na Tasosu, koliko od prilike kosta tako neka vecera za dvoje?

Cene su šarene, ali recimo da je jedna porcija dagnji 6.5, musaka 7, grčka salata 5, točeno pivo 3.5, sveže cedjeni sok 3. Toga se mogu setiti trenutno. Kao što devojka reče za dvoje 20-30 jura (mada može to ispasti i mnogo više :) ). 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobro, to su neke standardne cene, mislila sam da su mnogo vece.  Hahaha, uvek moze da ispadne mnogo vise (zavisi koliko su nam oci gladne) :)

Ako budes testirao tu njihovu cuvenu jagnjetinu, pisi. :) 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da bude i sendviča u pekari Stella (kod vile Amy), ali je pitanje u koje doba dana - ne mogu da se setim. Krofne su odlične; imaju i razne zanimljive kolače...

Mi smo prošle godine sendviče uzimali u pekari/poslastičarnici u centru grada na šetalištu /glavnoj ulici); kad se ide ka gradskoj plaži sa desne strane. Bude u njima i kozijeg sira - ako ga ne volite, zdrav je - tako meni supruga kaže kad se mrštim ;).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 12 sati, jelenam je rekao/la:

Mi smo bili u Simiju, na kraju setalista, pored mora, i super je hrana, a veceras i u Mousesu, ogromne porcije,  prepuno, lep ambijent sa uzivo muzikom, igracicama, plesacima....Da Remo solidan, Masabuko standardno ok. Prednost ipak za Simi,mada nam je delovao previse nekako ulickan, izvikan. Neka preporuka za giros, bas onako dobar?

Ispravka, nije Da Remo, vec gore pomenuti Thassian Doukas, oni su jedan do drugog pa pogresih....

Simi je znači ok, super, overićemo i njega. Piceriju Da Remo takodje planiramo, pa javićemo.

Što se girosa tiče preporuka za Panos place (od prilike prekoputa onih točenih jogurt-sladoleda my yogurt). Imaju i odličan pomfrit, ali je previše uzeti i jedno i drugo. :rolleyes:

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sandra, koliko sam puta bila blizu tvoje plaže, a nisam znala da je tu i da treba da se spustim do nje.

tasoski-pejzazi-2005-2011-028-mirarbi.jp

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jeste mirabi to je...nas je jako zaintrigirala...trazili smo je prvi dan dok smo cekali sobu..i dvaput pogresili...ali vredelo je...okacicu i video snimke i spa centar tj. kadice i lavor u steni i mama kozu sa nestasnim jaricima..i onog kormorana ...nesto me muci tehnika...slikala sam i zamaskirani ulaz ali ne mogu da okacim..nece da prihvati...cim dodju moji tehnicki asistenti sve cu postaviti...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo!

Isla bih sa deckom 2.jula u Limenas.Interesuje me da li moze da se nadje povoljan  smestaj na licu mesta jer nismo stigli nista da rezervisemo?Idemo kolima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Verujem da može, ali je pitanje po kojoj ceni. Možda da ipak pogledate neke last minute ponude pre polaska i nešto uplatite?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 5 sati, Darkorudar je rekao/la:

Mislim da bude i sendviča u pekari Stella (kod vile Amy), ali je pitanje u koje doba dana - ne mogu da se setim. Krofne su odlične; imaju i razne zanimljive kolače...

Mi smo prošle godine sendviče uzimali u pekari/poslastičarnici u centru grada na šetalištu /glavnoj ulici); kad se ide ka gradskoj plaži sa desne strane. Bude u njima i kozijeg sira - ako ga ne volite, zdrav je - tako meni supruga kaže kad se mrštim ;).

To mibse dopada, ja sam veliki ljubitelj slatkisa. :-) Kakvog su ukusa ti sendvici sa kozijim sirem? Ne zvuci mi bas ukusno. :-)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 25.6.2016. at 1:48, Boba i Sloba je rekao/la:

Verovatno čuvena poslastičarnica gde vode već nekoliko godina u povratku iz Grčke svi.Jer Vas zanima baš tačno gde je?

Mene zanima tacno gde je. Ne jedem slatko, ali devojka obozava slatkise i ako je bas toliko cuvena i dobra svratili bismo posto je usput ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 1 sat, Loshme10 je rekao/la:

Mene zanima tacno gde je. Ne jedem slatko, ali devojka obozava slatkise i ako je bas toliko cuvena i dobra svratili bismo posto je usput ;)

za tvoju devojku.. da se na vreme pripremi..

.ja nisam znala sta cu pre....

20160622_172010.jpg

20160622_172017.jpg

20160622_172025.jpg

20160622_172057.jpg

20160622_172101.jpg

20160622_172107.jpg

20160622_172114.jpg

20160622_172119.jpg

20160622_172125.jpg

20160622_172128.jpg

20160622_172132.jpg

20160622_172135.jpg

20160622_172140.jpg

20160622_172143.jpg

20160622_172152.jpg

20160622_173045.jpg

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hahahahahaha! Ne smem ovo da joj pokazujem dok ne budem znao gde se nalazi poslasticarnica :D Mozda je bolje da precutim, pa da bude iznenadjenje, a ako ne uspem da je nadjem, nece ni znati da sam planirao i nikom nista :p

P.S. Ja bih na keca znao sta bih uzeo - cheese cake izgleda vrhunski :D

Izmenjeno (Loshme10)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka