marara

LIMENAS

1106 poruka u ovoj temi

Zanima me da li ste dokumenta uvek nosili sa sobom na plazu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Možda je bolje da pre nego što krenete iskopirate pasoše, i to je čisto za "ne daj Bože" situaciju. Barem smo mi originale čuvali u sobi - a do sada nam (sem na granici, naravno), dokumenta nikada nisu ni trebala...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nikada pasoše na moru ne nosimo sa sobom... Ne znam da li je to pametno, na drugim putovanjima nosimo i uvek stoje u torbici oko vrata ali na moru mi je nešto bezveze to da vučem sa sobom i da razmišljam da li će negde da se izgube. Pošto se ja na Tasosu ponašam potpuno opušteno, ostavljam sve na plaži, idemo svi zajedno u vodu, niko nikad ne dežura kod stvari. To baš ne bismo mogli da nosimo pasoše.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

a da li ste placali sef u vilama u kojima ste boravili?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene pitate ili je opet pitanje za sve? Mi do sada nismo bili u apartmanima koji imaju sefove. U svakom slučaju, ako pasoše i ostavite u nekom sefu, opet ih nemate kod sebe za slučaj da vam zatrebaju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi pasoše i dokumenta nosimo samo kad idemo kolima negde dalje. Inače plaža, šetnje i slično idemo "inkognito". :) Što se sefova tiče ni njih nismo koristili (čak ni kad su bili free), već uglavnom tutnemo u neku torbu (u postavu i sl.) ili negde u ormar. Međutim, sve ovo nije savet ni preporuka već samo naša rutina. Mi se jednostavno osećamo u Grčkoj bezbednije i bezbrižnije nego kući u BG-u. 

Bio sam u onom najvećem marketu o kom je bilo reči (u skali rachoniou) i extra je. Prvo što je snabdeven mnooogo dobro, drugo što su cene dosta niže. Veliko hvala onom ko me je uputio tamo. :)

Dva pitanje u vezi starog amfiteatra, mi smo krenuli ka njemu i popeli se na onih milion stepenica, medjutim smrklo se a nema osvetljenja pa moja lepša polovina nije htela dalje. Koliko ima nakon stepenica još do njega i može li se doći drugim putem (odozgo)? 

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Može ili od marine uzbdro uličicama; ili od Karnagio plaže, pored male crkve. Skicirao sam otprilike ta dva puta. Idealno, jednim odete, drugim se vratite :). I, možda je bolje u patikama nego papučama - čisto usput da spomenem :).

tasos.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 4 sata, sara2905 je rekao/la:

Zanima me da li ste dokumenta uvek nosili sa sobom na plazu?

nemaš to potrebe nikada

Pre 4 sata, Darkorudar je rekao/la:

Možda je bolje da pre nego što krenete iskopirate pasoše, i to je čisto za "ne daj Bože" situaciju. Barem smo mi originale čuvali u sobi - a do sada nam (sem na granici, naravno), dokumenta nikada nisu ni trebala...

ovo pravilo važi za sva dokumenta u kući-naročito za zdravstvene knjižice i brojeve kartona u istim

Pre 3 sata, sara2905 je rekao/la:

a da li ste placali sef u vilama u kojima ste boravili?

neke vile imaju sef,neke recepciju dole pri ulasku,retko kada se plaća sef baš posebno

ako ti je sef baš toliko bitan,u katalozima agencija je on pod ikonicama obično i naveden

možeš i u zaključani kofer i to je dobra opcija

pasoš je dobro da imate kod sebe ako iznajmljujete kola na primer i prilikom iznajmljivanja Vam i traže i broj pasoša

što neko gore reče u Grčkoj smo bezbedniji nego kod nas-a tako i jeste

negde samo i fotokopiju međunarodne dozvole traže za iznajmljivanje auta na primer,tako da je i kopiju te dozvole dobro poneti dole-na Krfu je recimo bilo tako-nisi morao baš imati dozvolu kod sebe,a mogao si uzeti auto i samo na fotokopiju naše dozvole dole

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 2 sata, Boba i Sloba je rekao/la:

nemaš to potrebe nikada

ovo pravilo važi za sva dokumenta u kući-naročito za zdravstvene knjižice i brojeve kartona u istim

neke vile imaju sef,neke recepciju dole pri ulasku,retko kada se plaća sef baš posebno

ako ti je sef baš toliko bitan,u katalozima agencija je on pod ikonicama obično i naveden

možeš i u zaključani kofer i to je dobra opcija

pasoš je dobro da imate kod sebe ako iznajmljujete kola na primer i prilikom iznajmljivanja Vam i traže i broj pasoša

što neko gore reče u Grčkoj smo bezbedniji nego kod nas-a tako i jeste

negde samo i fotokopiju međunarodne dozvole traže za iznajmljivanje auta na primer,tako da je i kopiju te dozvole dobro poneti dole-na Krfu je recimo bilo tako-nisi morao baš imati dozvolu kod sebe,a mogao si uzeti auto i samo na fotokopiju naše dozvole dole

vila amy je skromna i povoljna a ima i sef....nista nismo placali...kada smo kod kradje da vam kazem da su u beogradu dok smo cekali na parkingu kod buvlje pijace jednoj zeni sve pokrali...i novce i kartice i neku karticu inostranog osiguranja...pazite nude tamo jastucice i tako to....

za sve one koji idu u limenas autobusom...svi smo primetili da je autobus izuzetno udoban...kao i ceo put sto je bio...

vodic nam je u povratku rekao da je autobus novi i star osam meseci i da su sva rastojanja ista bez obzira na broj....agencija je banbus...sve pohvale...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
U 6/19/2016 at 20:45, sara2905 je rekao/la:

Zanima me gde ostavite bicikle kada idete na plazu?

na svakoj plazi mozete ostaviti bicikl blizu vas...na vathi plazi ispod bagrema kraj oleandera...na mermernoj uz stenu...i pokrila ga maramom da zastitim gume...na la scali ima lep parking...

a uvece smo ga parkirali u dvoriste vile amy...dvoriste je malo ali sluzi svrsi...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zdravo drustvo, da li je mozda neko bio u vili Laluna u Limenasu? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sandraivlada

Jel ste Vi spominjali pre neko veče kafić Vigli ili neko drugi?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Pre 11 minuta, Boba i Sloba je rekao/la:

sandraivlada

Jel ste Vi spominjali pre neko veče kafić Vigli ili neko drugi?

da. to je na zlatnoj plazi skroz levo gledano sa obale ka moru...na blagom uzvisenju je pa je prelep pogled na plazu...u dubokoj je hladovini ispod velikih borova...mozete nesto popiti, a ako neko zeli moze i rucati...svira prijatna muzika...ustvari pustaju grcku muziku...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cao svima, juce sam se odusevilla jer smo videli Jumbo, taman smo mislili da svracamo u isti u povratku. Da li se to on otvorio ove godine, posto ga niko nije spominjao? Kakve su taverne Mouses i Mesogialos(ili sl.) u blizini luke? Juce je duvao bas jak vetar, videcemo danas.... lepo je.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka