marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Mozes li da objasnis kako se stize do La Scale, oba prosla puta smo zaboravili na nju...?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

NIje Glifoneri sigurno, ona je kod Pahisa, vi mislite na Glifadu, slično im je ime. Divni su vam opisi i baš mi je drago što vam je tako lepo. :)

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tirkizna, La Scala je jednostavna za pronalaženje. Krenete iz Limenasa ka Tarzanasu, prođete još i Nisteri, Glifadu, i došli ste do La Scale. Prošle godine je bila baš lepo obeležena, tj. skretanje gde se isključujete sa magistralnog puta ka plaži. Nadam se da je ovako dovoljno jasno:

https://www.google.com/maps/dir/40.7759748,24.6935234/40.7808836,24.673858/@40.7808902,24.6736693,3a,90y,315.85h,72.13t/data=!3m6!1e1!3m4!1svVQxvh8NKl3ZrltY7IckvQ!2e0!7i13312!8i6656!4m2!4m1!3e0

01.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima i ogroman znak za La Scalu pored puta. Meni je ta plaža više onako za kuliranje u kafiću popodne ili u pauzi između neke dve druge plaže, pošto ima mnogo lepših za kupanje od nje. Ali treba je videti, prilično je drugačija od ostalih na Tasosu i skroz urbana.

Sandraivlada, nisam sigurna za manastir tačno ali svakako je dva sata u toku dana zatvoren, mislim od 14 do 16h ali bolje proverite još sa nekim, ja brojeve očajno pamtim i uvek zaboravim od leta do leta iako ga nijednom nismo preskočili za sve ove godine...

Izmenjeno (Devojka)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala!!! Mi smo stigli do Glifade, svakog dana smo po jednu sa zapadne strane, pa smo stali :D

Kako se zove ona plaza bas pored Tarzanasa, ima malo lezaljki samo jednog kafica? Prva kada se krene iz Limenasa? Ili i ona spada u T., samo taj deo nije fensi.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam sigurna na šta mislite, koliko ja znam, Tarzanas je baš prva plaža na koju se nailazi kad se krene ka Potosu iz Limenasa. Moguće da je to sve zajedno Tarzanas.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre plaže Tarsanas, nalazi se plaža Vurnelis.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kad se krene od Luke ka Tarzanasu, postoji plaža Vurnelis - kao što je Srećko napisao - koje je po meni, katastrofa - uzak pojas kamenjara. Još dalje, bliže Tarzanasu (bliže Kostas Pottery - prodavnici ručno rađene grnčarije), postoji jedan kafić, i tu mogu da se iznajme neki čamci/kajaci ili nešto slično (kad se vraćamo sa Tarzanasa obalom umesto gore ulicom; prođemo pored tog kafića) - ali ne znam da li se on vodi da je na Tarzanasu, ili kako već...
Evo jedna sličica u prilogu, pa neka je iskusniji docrtaju kako je ispravno :)

03.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vurnelis plaža je dobila ime po hotelu, koji se na njoj nalazi. 

Stari (pravi) naziv plaže je Agios Vasilios, po crkvici koja se takođe nalazi na ovoj plaži.

Plaža je upotrebljiva i ništa više od toga. Može da posluži samo kao prva pomoć. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gde traziti smestaj ,tj.blizu koje plaze a da je dobra uza decu.Imate li neke preporuke,namucih se danima listajuci i citajuci.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Šta vam znači dobra za decu? Prirodan hlad, dugačak plićak?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sandraivlada uz kavicu te citam sad a ti verovatno vec u novi dan . Volim kad te citam punom mudrosti i velikog srca pruzas.

ovaj vikend u Grckoj  d8laze i visoke temperature mozda  na Tasosu podnosljive ako ima veliko zelenila i hlada.  

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka