marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Samo zbog dvorista, inace prvi put idemo na Tasos pa ne znamo sta nas ceka :D

Izmenjeno (dalmatinka)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

JUMBO postoji u luci sigurno od 2o13. godine. 

evo i tačne lokacije na slici:

jumbo ackol.jpg

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dalmatinka,

taman idete ranije pa mozes preneti utiske :) Jos malo i za mesec dana, zavidim :))

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bice ovo treca godina kako letujemo na Tasosu. Praktikujemo da menjamo lokaciju, ali nama se Tasos toliko dopao, a jos uvek ga nismo dovoljno istrazili pa mu se opet vracamo. Ima puno lepih plaza, da je prosto nemoguce ne pronaci neku koja vam ogovara. Mi smo prosle godine pronasli Pahis, odusevili se, pa se ove godine stacionirali u Limenasu najvise zbog ove plaze. Ali, ukusi su razliciti....

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za ljubitelje Limenasa, live kamera sa hotela Angelica - pogled ka gradskoj plaži preko stare marine... za potpun užitak pogledajte po danu, a ne sad noću :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Razmisljamo se izmedju Vile Versa i Evridiki?

Versa mi izgleda za nijansu bolje ali me zanimaju vasi utisci i ako neko moze da ih uporedi u smislu lokacije, obliznjih lokala, prodavnica i sl

Hvala puno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplacen Limenas vila Edelweiss preko Argusa, od 08. septembra :)))) 

Ako neko ima iskustva sa tom vilom i lokacijom,volela bih da cujem i ako neko ide u tom terminu. :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

​Bio sam sa curom prosle godine u toj vili.Ok je sredjena i na veoma dobrom mestu(blizu je centra i gradske plaze, a opet se nalazi u mirnoj ulici gde se ne cuje ta buka).Po meni jedina mana jeste ta sto se nalazi pored nekog kanala u kome ima milion zaba koje nocu mnogo krekecu.Drugo je sve ok,wi-fi radi u full-u,gazde su ok,higijena je na nivou.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja idem sa momkom,tako da mi je bitno da nisam bas negde zabacena. Bilo mi je bitnije da sam blize centru,lako cemo mi preko dana do raznih plaza,ali volim da mi uvece sve bude na dohvat ruke. Dvoumila sam se izmedju Amy i ove vile, ocigledno da nisam pogresila :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi uplatili Green View apartments preko Nikane. Prvi put letujemo na Tasosu,pa ako ima neko neke informacije o ovoj vili,molim neka nam kaze nesto vise. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav dragi forumasi,

citajuci temu i generalno forum posvecen Tasosu/Limenasu, vidim da je dosta ljudi bilo smesteno u vili Versa, pa ako bi neko mogao na mapi da ucrta bar pribliznu lokaciju vile, bila bih mu jako zahvalna :)

edit: snasla sam se u medjuvremenu, vila locirana :)

Izmenjeno (lanic)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel bi mogao neko, ko je bio u vili Effis Garden ili ima bilo kakvu informaciju, da mi kaze u kom se delu Limenasa nalazi, svuda pronalazim informacije 700m od centra i 400 od plaze, ali me interesuje da li je desno ili levo od centra i jel postoji market ili prodavnica u blizini. Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi idemo za Limenas za par dana, i bas u vilu Effis Garden. Malo je dalje od centra, ali ako ste autom - nece biti nikakav problem. U neposrednoj blizini vam je supermarket, cim se izadje iz ulicice. Za vise informacija - kad stignem tamo :-)

effis.png

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E bas ti hvala, nismo autom, ali mislim da nam nece predstavljati problem da prosetamo, ionako sam mislio da prvi dan posetimo "gradsku" plazu, a ostale dane idemo na zapad, pa cemo u drugoj polovini odmora na istok, sto busom, sto taxijem, sto brodicem, a mozda i iznajmimo auto pa odemo na jug, mada nas je dvoje pa ce izaci dosta novca, videcemo da nadjemo jos nekog sa kim bismo podelili troskove, ako ne, to je sto je, jug se mora posetiti (Giola, Tripiti itd.), bar jedan dan :) Vidimo se 17. ;).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo i od mene sličica. Vi ste X, 1. je plaža Tarzanas, 2. je gradska plaža, a kvadratić je vila Amy gde smo mi bili prošle godine. Ta plaža na 400m od vile je.... khm, tamo se nećete kupati :) I do gradske i do Tarzanasa ima lepo da se šeta; do gradske je dalje ali je put zanimljiviji. Tarzanas je, bar meni, lepša plaža (mirnija, intimnija, manja, prirodna hladovina u pozadini), ali je put do tamo uz glavnu ulicu, prilično dosadan...

limenas.JPG

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27007
    Ukupno tema
    905795
    Ukupno poruka