marara

LIMENAS

1106 poruka u ovoj temi

@iwkans uplatila sam vilu Versa preko Banbusa. Iz Smedereva sam i nije bilo nikakvih problema. Komunicirali smo preko mailova i čuli se telefonom. Pošto sam uplatila ceo iznos dobila sam i vaučer i to je to. Zašto ne uplatiš direktno njima, nema potrebe da tražiš subagenta. Inače, dobila sam studio br. 12, visoko prizemlje i meni su rekli da se ti studiji (oni sa plavo belim nameštajem) renoviraju i da će svi studiji izgledati kao oni na spratu. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam takodje uplatila direktno, bez subagenta. E sada,prvo su rekli da su sve sobe iste, a kada smo resili da uplatimo, da je samo poslednji sprat lux varijanta, koju smo mi uplatili?Pretpostavljam da bi cenovnik bio isti da su sve renovirane?A za parking,da li postoji u blizini vile, ima li neko informaciju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa da i meni su rekli da moze tako preko racuna da se uplati,al nikad to nisam radila pa mi je sve nekako nesigurno,nisam imala ni iskustva sa tom agencijom,ali koliko vidim po komentarima ok su. Da,rekli sy da se pocetkom godine renovirao i donji deo,tj prizemlje i da su sve lux sobe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sam ja razumela lux apartmani su oni sa pogledom na more. Što se parkinga tiče ne znam ništa, pitajte u agenciji, mora da znaju. Ja sam zaboravila za wifi da pitam, a ne piše. U kom periodu idete?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sto se tice parkinga,ja sa procitala negde na forumu da postoji ulicica iza ili pored vile gde se moze parkirati. Planiram da uplatim za 9. septembar.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uplatila sam vilu Kostalina preko sajta Nikane.gr.  Komunikacija je bila veoma brza i profesionalna, i izasli su mi u sesret sa svim informacijama i zahtevima.

http://www.kostalina-studios.gr/

Na sajtu sobe izgledaju veoma cisto i uredno, pa bi bilo super da mi neko to i potvrdi ako je vec bio tamo:) Jedina mana koju sam videla na sajtu je da se prolazi pored nekog groblja, ali vila je u naseljenom mestu pa to nije strasno.

Da li planirate ove godine ici preko Makedonije ili Bugarske, imajuci u vidu trenutna desavanja u Makedoniji? S obzirom da idemo iz Nisa, preko Bugarske je svakako i blize, ali jos uvek nismo odlucili.

Posto krecemo 21og jula, kakva su vam iskustva sa trajektima? Nailazila sam na informacije da je u tom periodu jako velika guzva (sezona logicno) pa se desi da se  ceka i na nekoliko polazaka dok se ne ukrcamo, ali kao to nije strasno jer su polasci na pola sata. Medjutim, red voznje koji sam nasla je takav da imamo polaske na 2h pa ne znam sta da mislim...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Preko Makedonije idu uveliko već svi. Za Bugarsku pronađi člana Jelenabata i on će ti odlično sve objasniti - isto ide iz Niša. U Bugarskoj ima Kaufland. Ne čeka se nikada na nekoliko polazaka. Evo ja idem već 12 godina - eventualno čekaš sledeći polazak i to je sve. 

Mislim da sada postoje 3 vrste trajekta - i to nikako nije na 3 sata. Pregledaj malo temu - ima tu veoma korisnih informacija. 

Vidi malo i trajekte ovde:

https://nikana.gr/sr/component/content/article/196-travel-auto-moto/putovanje-opste-informacije-i-saveti/9220-trajekt-do-tasosa-2011

Evo i ovde pogledaj celu temu: http://www.putovanja.info/forum/topic/854-trajekt-do-tasosa-kavala-ili-keramoti/?page=1

Izmenjeno (Biljana 2302)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dilajla,

I mi smo uplatili preko iste agencije samo druga vila. Muz mi je iz Nisa, mi svaki put prenocimo na Vlasini pa preko Bosilegrada kroz Bugarsku. Obozavam tu granicu jer je mala, nema auta, nema cekanja.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dalmatinka, koju ste vi vilu uplatili? :)

I mi cemo se verovatno opredeliti za put preko Bugarske. Bio je plan da idemo i do Soluna u Ikeu, ali Ikee ima i u Sofiji :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sam ja razumela lux apartmani su oni sa pogledom na more. Što se parkinga tiče ne znam ništa, pitajte u agenciji, mora da znaju. Ja sam zaboravila za wifi da pitam, a ne piše. U kom periodu idete?

​parking postoji iza vile. prostor nije asfaltiran pa računajte na prašinu, ali je blizu vile i ne plaća se. 

Što se tiče wi fi, postoji. u našoj sobi nije baš bio jak signal, ali je poslužio. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

U luci Limenas ima JUMBO ... ako nekoga to zanima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mene interesuje. Gde se nalazi? Od kada postoji?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dilajla,

I mi smo bili bacili oko na Kostalinu ali smo se odlucili za Kouros, blizina plaze nam nije bitna, bitno je da vila ima ogromno dvoriste da ja ujutro na miru pijem kafu, jer imamo jednu malu divljakusu od 2,5 godine koju ne drzi mesto,  krecemo 28.6.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dalmatinka, 

da li ste se samo zbog velicine dvorista odlucili za drugu vilu ili ste mozda videli jos nesto sto je nama promaklo. Ja sam se razmisljala izmedju Elie i Kostaline, ali je samo presudilo to sto Kostalina ima bracne krevete.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906127
    Ukupno poruka