marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Pa vidiš ja se kanim na taj izlet da idem već gooodinama ... zato pitam jesi li bio.

Ništa ja tu specijalno u programu izleta nisam videla osim doručak na brodu i ručak na brodu ... zato mi se iskreno i nije išlo na taj izlet. Jer ako mi se krstarenje svodi na doručak i ručak, onda mi to nije to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Idem sa deckom u Limenas tokom jula. Trazimo lep, pristojan apartmanski smestaj. Da li preporucujete da uplatim smestaj preko agencije ili individualno da potrazim nesto, posto vec idemo kolima.

Prosle godine sam kontaktirala direktno gazde tako da mi nije stran i taj nacin dogovora. Agencijske ponude su pristojne, Argus koliko vidim najpovoljniji, ali on ima samo 9 nocenja. Ako neko ima iskustva da moze bolje onda super :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znam da Banbus ima ~iste pakete kao Argus, ali sa 10 noćenja, u tom cenovnom rangu (najjeftinijem). Pošto već idete kolima, pogledaj npr. kod Nikane - ona je specijalizovana za Tasos, i ljudi na forumu je dosta hvale; trebalo bi bude slične cene kao i agencija, ali je daleko veća ponuda apartmana i datumi su fleksibilni (nisu uslovljeni agencijskim polascima).

@Biljana

Ne svodi se na doručak i ručak - doručka nema :D. Krstarenje je vožnja brodićem, skakanje sa istog, odlazak na neka nova mesta/plaže, a tek na kraju taj ručak. Nama je bilo super, ne znači da bi se i drugima svidelo...

Izmenjeno (Darkorudar)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Darkorudar, hvala puno na brzom odgovoru. Kako vidim Banbus ima nesto siru ponudu od Argusa. Za sada se dvoumim izmedju Verse (lux opcije) i Elie, posto Elia ima bazen pa mi je to veliki plus. Naravno, glupo je racunati na bazen pored toliko plaza ali uvek se desi da neko izgori pa nije lose imati bazen kao backup opciju :)

Do pre dva dana sam bila sigurna da cu ici na Krf, ali sada kada gledam slike i komentare cini mi se da Tasos ima mnogo lepse plaze. Neka me neko ispravi ako gresim:) Ok, glavni gradovi ne mogu da se uporede, ali sveukopni utisak Tasosa mi se cini kao bolja opcija. Ovo je svakako sve individualno :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dečko ja, i jos jedan par, idemo kolima na Tasos. Zanima me kakav je tamo nocni zivot? Neki kazu da je potpuno mrtav, osim restorana. Al opet cula sam da ipak ima i diskoteka i barovi na plazi. Nismo bas neki party mnijaci, ne bismo izlazili svaku noc do jutra, al ne bismo bas ni penzionerski odmor. Mooooolim vas obradujte me :D:dance:

I mene ovo bas zanima. Do sada sam vec 1000x promenila misljenje oko letovanja jer ne mogu da nadjem neku ok sredinu. Za sada mi se Tasos dopada, samo ne bih volela da ispadne da nema nimalo mladih na ostrvu.

Plaze mi deluju super na slikama :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kao sto kazes sve je individualno. Ipak Krf je mnogo veci pa je i izbor i broj plaza mnogo veci. Za mene je Krf ipak ispred Tasosa, po svemu, narocito za parove bez dece. Bio sam 2x na Krfu i sigurno cu voditi i decu kad malo porastu. Na Tasosu sam bio 1x. Svakako pre Krfa cu ih voditi na Tasos jer je on mnogo pogodniji za porodice sa malom decom

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

sada mi se Tasos dopada, samo ne bih volela da ispadne da nema nimalo mladih na ostrvu.

Odakle ti ta ideja da nema mladih ??? Ima od beba, pa na dalje svih generacija u zavisnosti kad ko može da ide.

Za mene je Krf ipak ispred Tasosa, po svemu,

Koliko je Tasos lep i pitom, toliko Krf nije. Prvo organizacija autobusa na Tasosu je odlična u odnosu na Krf - ko nije kolima. Na Krfu gde god da pođeš moraš do glavnog grada ostrva, pa dalje - da ne kažem da je bus iz glavnog grada nama za npr. Agios Georgios Argirades bio recimo u 16,3o h popodne. Da ne kažem da oni koji nisu kolima i ne mogu takoreći videti noću taj glavni grad. :'( :'( :nesvest:

Tasos je u krug i sve je u krug i lako dostupno.

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Biljana

Ne svodi se na doručak i ručak - doručka nema :D. Krstarenje je vožnja brodićem, skakanje sa istog, odlazak na neka nova mesta/plaže, a tek na kraju taj ručak. Nama je bilo super, ne znači da bi se i drugima svidelo...

Iz kog mesta je bio taj izlet, koliko je bio i koje godine ... hvala ...

Nama je bilo super, ne znači da bi se i drugima svidelo...

Ma i ja bih rado na to i da nam bude super.

Dilajla,

Čim toliko spominju da vila ima i bazen ... beži :dance: ... to je prva pomisao da nešto tu i nije u redu sa najbližom plažom, čim reklamiraju toliko bazen. Bazen ume da bude i obična žabokrečina, a ti na osnovu toga više plaćaš za tu vilu.

Izmenjeno (Biljana 2302)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz kog mesta je bio taj izlet, koliko je bio i koje godine ... hvala ...

Iz Limenasa, prošle godine. Ako sve bude po planu, krstarićemo i ove godine u julu ;)

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa eto cena i jeste veca za nekih 30e za Eliu. I ona i Versa mi izgledaju stvarno ok, moracu samo da pozovem agenciju i da proverim slobodne termine. Kako su obe manje vise u centru a mi smo kolima, onda mi je manje bitno koja je bliza ili dalja. Racunam da je Limenas ipak mali grad i da se svuda lako stize...

Ili je neko rekao da je Versa na brdu??

Izmenjeno (Tripco)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Versa nije na brdu.

Retko koja vila, koju izdaju naše agencije je na brdu.

Čak sam ubeđen da nema ni jedne.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko je Tasos lep i pitom, toliko Krf nije. Prvo organizacija autobusa na Tasosu je odlična u odnosu na Krf - ko nije kolima. Na Krfu gde god da pođeš moraš do glavnog grada ostrva, pa dalje - da ne kažem da je bus iz glavnog grada nama za npr. Agios Georgios Argirades bio recimo u 16,3o h popodne. Da ne kažem da oni koji nisu kolima i ne mogu takoreći videti noću taj glavni grad.

Verovatno je tako, ipak je Krf vece ostrvo i tesko ga je pokriti autobuskim prevozom. Ja ga nisam koristio i nisam upucen u autobuski red voznje, a ako su napisali da idu kolima, mislim da i nije relevantan u njihovom odabiru destinacije. Svakako treba obici oba ostrva, na Tasos se moze i sa malom decom, dok je Krf bolje i lakse obici pre nego sto stigne podmladak.

Izmenjeno (Igor Lukač)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

krf nije lep i pitom:shokiran:

ovo prvi put čujem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ove godine smo uplatili vilu Versa u Limenasu, pa me interesuje postoji li neki parking u blizini? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam gledala vilu Versu preko Banbusa,kazy da su od ove godine sve sobe lux,jer su je celu renovirali,,ali i dalje postoji cenovnik odvojeno lux i standardne sobe pa mi to nije jasno. Ja sam iz Novog Sada i kada sam ih pitala u agenciji da li imaju nekog subagenta u ns da mogu da uplatim,rekli su mi MAG TURS ali ja ne mogu da pronadjem nesto vise informacija o njima iskustva neka,to me malo plasi :/ Da nije neka agencija pa da uplatim i na kraju se ispalim.....ako ima neko neke informacije bila bih zahvalna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka