marara

LIMENAS

1107 poruka u ovoj temi

Limenas i nema greske, ipak je to najvece mesto na ostrvu

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Da li neko nesto zna o ovom smestaju:"Paradise garden studios"?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, hvala vam puno za sve info, moj verenik je ipak uplatio juce Tursku, kaze da nam se vise isplati hotel sa pp i avion. Na zalost u pravu je, Tasos u sred jula je jako skup, prosecan studio za dvoje je oko 450 e, plus dinarski deo 8 000, plus 160 e autobus. A to je bez hrane i rentacara.

Mislim da se isplati za jun i kraj avgusta, pocetak septembra, kad su isti studii po 100 e, ovako je ipak previse..

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Tasos u sred jula je jako skup

Убре. А када се само сетим... нема ни десет година... вукли су нас Греци за рукав да погледамо њихове свеже окречене "Ханс Цимер Фрај", од тазе покојне бабе собу, "свекрвин језик у црнини"... и остале доступне чајне кујне и гардеробна предсобља.

Срећом, не идемо сви више на мед, кљук и фецес... нисмо сви муве и стршљени.

Izmenjeno (Баџа)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliki je problem parkinga u Limenasu? Gledam gde ćemo na odmor ove godine, pa zapao i Limenas, išli bi svojim autom, gledao sam neku vilu bas kod gradske plaze, vidim na street viewu da su tu onako uske ulice i ne znam bas koliko bi tu bilo mesta za parking. Zanimaju me iskustva putnika sa parkiranjem koji su isli svojim autom.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Зависи. Али, у принципу... што ближе центру места, већи проблем. Има доста паркинга на обали, има их и на пустим плацевима по месту, али је све то покретна категорија, зависна од доба дана и дела сезоне. Увече је кркљанац.

Обично смештаји имају неколико места за кола, у дворишту или на улици, али не и у центру, понављам. А и кола не смеју свуда, има и забрана.

Ако ми кажете која је вила, рећи ћу вам како је ту, по мом сећању?

Izmenjeno (Баџа)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi nismo bili smešteni u Limenasu, ali smo par večeri bili "u poseti". Bilo je napeto. Jednom sam imao sreće, naleteo sam na slobodno mesto u samom centru, takoreći. Ostalo sam se zavlačio između nekih zgrada, na neke prazne placeve, sa nadom da neću zateći zaključan lanac kad se vratimo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

...Tasos u sred jula je jako skup, prosecan studio za dvoje je oko 450 e, plus dinarski deo 8 000, plus 160 e autobus...

Da ne bude zabune, ima Tasos i jeftine varijante, koje su ~200Eur po osobi sa prevozom i noćenjem (sve preko Argusa, Banbusa i slično). Naravno, i smeštaj i lokacija odgovara ceni... - samo kažem, nije da mora da bude 300+ po osobi. Svakako, Turskoj je teško parirati sa cenama :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

da li ima neko iskustva sa vilom amy preko argusa i da li je na dobrom mestu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Imam ja... pa, jeftina je :D

Vila ko vila, nije nešto. Bili smo tamo prethodne 2 godine - jednom u bračnom krevetu, jednom u 2 odvojena (mi smo bračni par). Terase su ogromne, i to je najbolji deo vile...

Što se tiče položaja, nalazi se na pola puta između gradske plaže i Tarzanas plaže. I do jedne i do druge ima 15-20min peške. Blizu je autobuska stanica - ako obilazite ostrvo busom. Blizu je i groblje :D Obavezno probajte peciva iz pekare Stella, koja je na 40ak metara od vile ka gradu, u ulici Dimitrade. Nekih noći je bilo bučno, kad su divljali na motorima kroz istu tu Dimitrade ulicu, ili se vraćali pijani klinci iz grada... i da, birajte sobe na spratu, da makar možete da spavate sa otvorenom terasom, dovoljno je visoko da ne razmišljate da li će neko da preskoči terasu i uđe unutra; isto važi i za sušenje stvari na terasi tokom dana dok ste na plaži...

Pitaj ako te interesuje nešto određeno.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa dobro,s obzirom na cenu to je i za ocekivati,bitno da je uredno kolko tolko :) i mi (momak i ja) imamo problem,svaki put dobijamo odvojene krevete,pa ih uvek spajamo :D koliko su u metrima/kilometrima udaljjene plaze od vile? izvibi sto sad gnjavim ali bar da se orijentisem malo :D jel ima neki naziv ta gradska plaza?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima naziv, gradska plaža se zove gradska plaža :D (ne znam za drugo ime).

Evo ti pomoć; levo je Tarzanas, desno je gradska plaža (zaokruženo crvenim). Otprilike po 1-1,5km do obe plaže (vila je negde na pola puta).

Najtopliji savet je da, ako ste u mogućnosti i ako volite, 1 dan odete na krstarnje brodićem (~30eur po osobi); i barem jedan dan na Golden Beach (može autobusom, 8eur su 2 povratne karte, 45min vožnja - naravno, možete i skuterom/kolima itd)

post-49609-0-60005400-1429824873_thumb.j

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jesi li ti bio na tom krstarenju ???

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dečko ja, i jos jedan par, idemo kolima na Tasos. Zanima me kakav je tamo nocni zivot? Neki kazu da je potpuno mrtav, osim restorana. Al opet cula sam da ipak ima i diskoteka i barovi na plazi. Nismo bas neki party mnijaci, ne bismo izlazili svaku noc do jutra, al ne bismo bas ni penzionerski odmor. Mooooolim vas obradujte me :D :dance:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jesi li ti bio na tom krstarenju ???

Bio, naravno, kako da preporučim nešto što nisam radio? :)

Postoje 2 varijante: kad je more "mirnije" i ide se "desno" tj na istočnu obalu; i kad je nemirnije, pa se ide na zapad (tj. levo na karti). Mi smo išli na istok. Prvo se vozi dobrih sat, možda i malo više do Kinire - ostrva. Tamo je pauza za kupanje, i tu negde se pravi i roštilj na brodu (koji po meni i nije nešto, ali sam opet sve pojeo :) ). Posle toga ide stajanje u plavoj laguni, pa na Vathi plaži (tamo čamcem voze sa broda do obale - ko hoće da ponese peškire i sl, ili samo da se ne pokvasi); kratko stajanje na Mermernoj, i povratak u luku.

E sad, "mirnije" more znači da sam se ja pola puta držao za brod :D (nisam baš neki barba). Međutim, 90% ljudi je bilo potpuno opušteno; 1 devojka je dušu ispovraćala (na kraju je izašla na Golden Beach-u da hvata bus do Limenasa). Tako da, ako vam ne prijaju talasi, ovo i nije za vas. Supruzi i meni je to bio najbolji dan prošle godine...

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27013
    Ukupno tema
    905887
    Ukupno poruka