mirarbi

CMC club Satelit hotel, Zlatibor

85 poruka u ovoj temi

zanima me da li je se nako skoro vratio iz satelita ili je tamo da nam prenese utiske ...

bas me interesuje da li su sredili problem oko bazena i budji koji se pominje ovde na forumu ...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

zanima me da li je se neko skoro vratio iz satelita ili je tamo da nam prenese utiske ...

bas me interesuje da li su sredili problem oko bazena i budji koji se pominje ovde na forumu ...

Izmenjeno (ZekaZmaj)
1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Generalno loš utisak za traženu cenu. Bili smo u sobi 12, sa francuskim ležajem, paket 3+1 u drugoj polovini novembra. Po dolasku nas je sačekala hladna soba i prvi dan smo se smrznuli dok nisu ispustili vazduh iz radijatora, nakon toga prihvatljivo. Soba mala, udaraš o predmete, krevet star i neudoban, samo tanki jorgan bez rezervnih ćebadi, tv otežano emituje sliku na momente, kupatilo minijaturno i zbog toga otežano za korišćenje (upotreba umivaonika i wc šolje izuzetno otežana za muškarca prosečne visine). Minifrižider u sobi se pali na svakih pola sat i prilično je bučan, kao i bojleri susedne dve sobe, zbog čega spavanje nije baš lepo. Cela soba odaje utisak siromašne i usput sklepane (iako na slikama uopšte ne izgleda tako). Hrana ukusna, zadovoljavajuća, ništa više od toga. Đakuzi nije sve vreme radio (rekli su nam da imaju neki kvar), bazen prilično jadan (mali, stare i jeftine sivoplave pločice, nimalo lepe, voda mlaka...), sauna očajna (po mojoj proceni higijenski diskutabilna-ne zbog osoblja već zbog stanja u kom se nalazi). Parking je improvizovani slobodan prostor oko hotela i po mojoj oceni ne garantuju za njega, mi smo imali sreće i našli slobodno mesto. Poslednji dan oko podne je nestalo struje (nema grejanja, nema osvetljenja izuzev sveća) i nisu nam davali nikakve informacije do 18h kad su rekli da možemo preći u hotel Olimp na bazi polupansiona ili otići kući i naknadno iskoristiti neiskorišćene dane, s tim da se večera služila u takvim uslovima, bez struje i grejanja. Menadžera nije nigde bilo i nije se sa njim moglo razgovarati, ali je naglasio recepcionarima da se cena naplati u celosti. Jedina lepa stvar su ostalo osoblje (recepcionari, konobari i spremačice), koji su uvek bili nasmejani i profesionalni. Hotel je u odnosu na ponudu sa interneta jedna velika prevara i na Zlatiboru se može naći mnogo bolji i jeftiniji smeštaj, s obzirom na navedeno i da ne treba uopšte računati na opisane dodatne sadržaje (sauna, đakuzi i bazen). Nadam se da ću pomoći nekome ovim iskrenim savetima

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

au ... znaci satelit definitivno otpada za ovu zimu ...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

da ponovim ...

jel ima neko svez info iz satelita ?

 

 

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Info iz decembra - nama bilo super :D

Bili u apartmanu u potkrovlju (br. 11) dve zamerke : radijatori - i posle ispuštanja vazduha nisu lepo grejali(nije bilo hladno jer ima klime,ali ne volim klimu) i minijaturni prozori - lepši doživljaj bi definitivno bio sa kosim,ovako je mračno što i nije neki problem na par dana.Apartman dovoljno prostran za trčkanje 18-mesečnog deteta.

Doručak obilan švedski sto,dosta porodica sa decom,bazen i sauna samo za nas (malo čudno jer je na doručku bila gužva,izgleda da se nismo poklapali sa tajmingom drugih gostiju ni u toku dana ni uveče),ok udaljenost od centra za pešačenje sa manjom decom.
Na bazenu nije bilo vlage&memele,ni kod recepcije nisam osetila (moj nos bih okarakterisala kao vrlo osetljiv),voda mutnjikava ali deca se ne razboleše :rolleyes:.Bazen nedovoljno prostran za plivanje,više je za decu za igranje.Saunu smo samo mi koristili tako da nemam na šta oko higijene da se žalim.Veliki PLUS je 24-časovno radno vreme bazena -suprug i ja smo se kombinovali pa smo naizmenično išli na banjanje natenane pre budjenja i posle uspavljivanja dece (posle 23 h i pre o8 h).Veliki MINUS je što uopšte nisu razmišljali o tom delu pred ulazak u bazen-nikakva kadica za noge,posebno kod plićeg dela gde deca ulaze i unose svašta.Temperatura vode ok ako decu koja skakuću i onoga  ko pliva,za decu do 2 godine 20 minuta je taman do modrenja usana(tu dobro dodje kamin).

DSCF2891.JPG

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bili smo smesteni u residence apartmanima koji pripadaju hotelu ali su u novom delu kompleksa apartmana 100 m od hotela. Apartman je B20 duplex i odlican je, lepo opremljen i veliki. Hranili smo se u hotelu i jako je lepa i ukusna. Dorucak puno suhomesnatih proizvoda, kiflica domacih, pita, projara, jaja, virsle, salate, djus, jogurt... Vecera birare od 3 jela i sve je ukusno, sveze i velike su porcije. Salate, voce, pite, kolace i torte su na svetskom stolu. Svi su jako ljubazni, cene pice ok. Bazen veliki i dovoljno topao. Jako smo zadovoljni uslugom.

Izmenjeno (Lidija J)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Svjeze informacije iz Satelita...

Kvalitet cistoce je definitivno opao... Sobe nisu cistili za 4 dana koliko smo bili nikako (3 noci), smece nisu izbacivali, peskire nisu mijenjali... 

Mnogo losije nego pre, pre se svakodnevno cistilo i mijenjali peskiri.

Nekako sve izgleda zapusteno. Kupatilo kao da se nije cistilo danima.

Lose, bas lose.

Takodje i dorucak-bas siromasan

1

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima. Da li je neko bio u skorije vreme, kakva su iskustva ?

Hvala unapred! :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Što se mene tiče za svaku preporuku.

Hotel je ušuškan za razliku od ostalih hotela u centru gde sa svih strana slušate buku 24/7 , što od bušilica što od glasne muzike i milion ljudi.

Spa centar nije za pohvalu, mali je ali pristojan, topla i čista voda, sauna i đakuzi. Dostupni peškiri bade mantili i papuče.

Restoran odličan zaista, doručak obiman od pršute preko domaćeg kajmaka jaja svega što poželite. Ručak i večera ukusni. Za svakoga po nešto.

Apartmani prostrani veliki, u našem je čak bila i fotelja za masažu koje je dostupna za korišćenje, sve čisto uredno stvarno 10+.

Radnici ljubazni dostupni nasmejani, baš grade neku porodičnu atmosferu.

Pritom jako jeftino za Zlatibor + 30% popusta na piće u restoranu za nas koji smo gosti. Lepo stvarno, nema šta.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka