maja72

Privatan smestaj na Tasosu (bez agencije)

127 poruka u ovoj temi

Evo odgovora na moj mail od pre par dana iz CHRISTIN apartmana, pitala sam cenu za period od 12.jula:

Thank you very much for your e-mail

Appart typ A sea view two balkonies cost for the requested time 80 euro per

appart per day including use of a/c

Appart typ A has one sleeping room for the parents and seperate sitting

room -kichen with one bed for the child

Some informations for appart and location

1..Appart typ A has one sleeping room with two beds and separate

kitchen with two additional beds capacity three adults or two adults

and two children

2.Appart Typ B two separate rooms and separate kichen capacity

4- personnes.

All the apart have kitchenette with fridge ,cooking equipments Autonomous

air -condition ,safety box,coffe matcine,hair drye TV Satellite

program.,internet connection

There are two sandy beaches (foto1 foto2) in front of the apartments in a

distance Of 50 and 60 metres.

ideal for swimming, snorkeling and fishing.

The advantage of our apartments is that is near by the centre Of village

Potos -300 metres- in a quite place

Near by us there are shopping facilities as super markets bakery and

restaurants

Our property has 3000 sm2 with garden and trees ideal for The childrens.

There is barbecue facilities,two kiosks for breakfast near By the sea and

safety parking for the cars.

We give cleaning services and change of sheets and towels.

Our apartments are recommended by the guide-book Thassos- Samothraki edition

Michael Muller Verlag GMBH Erlangen

Germany.

Please look at our site

www.christin.gr

www.thassos.info/christin

www.thassos.nl/christin

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nije me bilo dugo :blush: . Kraj juna 65€ (četvorokrevetni apartman). Ljudi koji su dosli posle nas plaćali su za 17 dana 900€ (znacio oko 53€ dan). Da li su dobili popust na broj dana ili su rezervisali smestaj posle nas pa su vlasnici spustili cenu zbog SEK-e, ne znam (a mozda su znali da se cenjkaju bolje od nas :plesko: ). Apartman u kom smo bili je najskuplji, ali jedini odgovarajući koji je bio slobodan u terminu koji nam je odgovarao. Vlasnik je prvo trazio 70€, pa je spustio cenu na 65€ bez klime, a onda smo za te pare dobili i klimu. Ove godine bi mi godio jeftiniji smestaj :D jer planiramo da ostanemo duže, malo je 10 dana za Tasos. ;)

uao, okins, meni se bas dopao ovaj smestaj!!! Kako je teklo rezervisanje i placanje apartmana? Da li ste bili zadovoljni plazom? Ima li prodavnica u blizini? Pliz pisi sve, deluje super...a ja resila ove godine Tasos po svaku cenu!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Teklo je kao iz česme :D . Razmenili smo nekoliko mejlova, uplatili čoveku depozit, poslali mu potvrdu iz banke, kad su pare legle na račun on nama poslao potvrdu rezervacije i vaučer, kad smo stigli lepo su nas dočekali, kad smo odlazili još lepše su nas ispratili...i to ti je to. :cool:

Plaža u Potosu meni nije ništa posebno. Probali smo je prvi dan kad smo stigli, a ostalo vreme provodili smo na drugim plažama. Mada, mi smo u varijanti što divljije to bolje. Evo ti link pa procitaj šta sam ranije pisala o ovim apartmanima: Moj link

Idi na Tasos, nećeš se pokajati, ja sam se zaljubila na prvi pogled. Po prvi put nemam dilemu oko toga gde ću na more, ni ne razmišljam o drugoj destinaciji. Samo, verovatno si to već pročitala na forumu, ako hoćeš da doživiš Tasos na pravi način neophodan ti je prevoz. Da smo svih 10 dana proveli u Potosu verovatno bih, kao pojedinci sa kojima sam razgovarala, rekla- bila sam sad i nikad više. :cvetic:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

E, ovo su one kućice iznad mora, gde je onaj odsečni deo (ako sam bio dovoljno slikovit)?!!

Super izgleda, nisam imao pojma da se izdaje, ličilo mi na nečiju rezidenciju smajl.jpg

Malo je skuplje i problem što kad bi tu bio teško bi me ko oterao na drugo mesto, ceo dan bi sedeo na ivici.

Ako je to to što mislim...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

To je to G.M., a u blizini je lepa, mala plažica (između plaže hotela Alexandra beach i mola) :).

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mirabi, a koliko je to blizu, mislim ta mala plažica? Ja ugnjavih Pefkari, ali nikako da se odlučim za smeštaj crven-od-stida.jpg !

Mozda nije loše da vi iskusni Tasovci date svoj sud, šta odabrati od:

1. CHRISTINA BUNGALOVA

2. LYSISTRATA BUNGALOVA

3. HOTELA AKTI

4. HOTELA KAPAHI

5. ili nešto po vašem izboru

koji od navedenih smeštaja ima najlepšu plažu? Kako Pef savetuje, lepše su u Pefkariju pa sada šta izabrati od ova dva hotela???

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pored toga što obožavam Pef i lepo se slažemo oko mnogih stvari, oko plaže u Pefkariju to nije slučaj, meni nije privlačna za kupanje, zbog lošeg ulaska u vodu u najvećem delu plaže, ali je lepa za sedenje i pogled. Zato ja opet glasam za Potos i Lysistrata (za razliku od Christin nalaze se na samoj plaži).

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja se slažem sa Pef. Nikada ne bih odsela u Potosu, naročito ne u sezoni, jer je prevelika gužva, a plaža nikakva za moj ukus (eventualno ta minijaturna plažica koju sam pomenula, može da dođe u obzir, ali u vansezoni, kao i sam kraj potoske uvale, ispred hotela "Kamari"). Dovoljno ti govori to da smo pretprošlog leta odseli u hotelu "Alexandra beach", koji je na samom ulazu u Potos, a nijednom se nismo okupali na potoskoj plaži, a na plaži ispred hotela tek po koji put. Dakle, po mom mišljenju i mišljenju mnogih drugih, plaže u Potosu nisu za svakodnevno izležavanje i brćkanje, jer su stvarno bezveze (prosečne, kao npr. u Paraliji, a Tasos ipak, van Potosa, nudi mnogo, mnogo više). Ta centralna potoska plaža je interesantna tinejdžerima i generalno mladima, kojima nije previše stalo do lepe plaže, čistog mora i prirode, već do izležavanja na ležaljkama kafića, flertovanja sa obnaženim vršnjacima, cuganja, slušanja muzike i sl.

Od svega nabrojanog, moj izbor broj 1 bi bio hotel "Akti", ali pod uslovom da se direktno sa gazdaricom dogovori soba na spratu sa direktnim pogledom na more i da se ne uzima polupansion, već samo noćenje sa doručkom (tu odmah znajte da je doručak jako skroman, ali položaj hotela i pogled sa terase anuliraju sve nedostatke).

Druga varijanta bi mogao biti hotel "Ka-pa-xi" ili "Esperia", oba u Pefkariju, takođe sa zahtevanjem sobe na spratu sa pogledom na more i samo doručkom, a ne polupansionom.

Treća varijanta može biti vila "Dimitra" (imala je Perla u ponudi), koja je bukvalno na samoj pefkarijskoj plaži, gde postoji samo najam apartmana, što je po meni idealno, jer jedete šta vi želite.

Četvrta varijanta može biti hotel "Thassos" i to najam apartmana ili noćenje sa doručkom (dogovoriti direkt sa hotelom ili videti ima li ga "International line" iz Novog Sada u ponudi i ove godine).

Peta varijanta, ako vam nije preskupo, je letnja kućica koju izdaju vlasnici hotela "Akti", koja se nalazi iza hotela, na nekih 20 metara.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mozda nije loše da vi iskusni Tasovci date svoj sud, šta odabrati od:

1. CHRISTINA BUNGALOVA

2. LYSISTRATA BUNGALOVA

3. HOTELA AKTI

4. HOTELA KAPAHI

5. ili nešto po vašem izboru

koji od navedenih smeštaja ima najlepšu plažu? Kako Pef savetuje, lepše su u Pefkariju pa sada šta izabrati od ova dva hotela???

Nisam baš tako iskusan Tasosovac, ali ovo ti mogu reći:

Prošle godine sam imala istu dilemu. Odlučila sam se za Christin i nisam se pokajala. Ali i tu treba voditi računa pa uzeti smeštaj u kućici najbližoj moru a najudaljenijoj od ulice (ima najlepši pogled i ne čuje se buka s ulice). Akti je otpao jer su nam rekli da je soba mala za nas četvoro, a nisam razmišljala o tome da uzmem dve sobe. Mada, ako ti je bitan pogled Akti izbija na prvo mesto :D . Moja prijateljica je prošle godine bila u hotelu Kapahi i bila je veoma nezadovoljna i smeštajem i hranom i vlasnikom. Što se tiče plaža, slažem se sa mirarbi i teddi. Mi smo se na potoskoj plaži okupali samo jednom i to prvi dan kad smo stigli jer posle puta nismo bili voljni da se još vozikamo i po ostrvu. Bilo mi je bitno samo da se što pre bućnem. Plaža u Pefkariju je divna za oko, ali nije baš dušu dala za kupanje zbog malo nezgodnog ulaska u vodu. Sve u svemu, gde god budeš, nemoj da se zakucaš na samo jednoj plaži, ako baš ne moraš.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hmm, da imam dece uvek bi se odlucila za plazu u Potosu pre nego za plazu u Pefkariju.

Zavisi od novca kojim raspolazete, ja bih se prvo odlucila za Lysistrata, jer su na samoj plazi, pa onda za Christin jer imaju dvoriste, pa onda Akti i na kraju Kapahi.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala svima koji su se potrudili da mi kazu svoje misljenje o plazama i smestaju :srce:!!! Kako rece Teddi, tek sada sam zbunjena :stidljivko:. Misljenja se dosta razlikuju, a ja totalni "tilt"! Ali ne predajem se :smorilo:!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U svakom slucaju, sada kada nam vize vise ne trebaju, mozete da ukucate ''smestaj Tasos'' ili nesto tome slicno i dobicete veliku ponudu. Na svakom sajtu na kome je predstavljena kuca imate direktan mejl vlasnika - pisite mu, pitajte za slobodne termine i ako vam odgovara, da bi rezervisali, trazice vam uplatu depozita u iznosu od 20 - 30% cene. Uplatu izvrsite preko banke, dobijete potvrdu, skenirate i mejlom posaljete vlasniku, a on vama posalje potvrdu rezervacije. Dobila sam informaciju da kod njih mejl ima vaznost ugovora, i da su veoma stroge turisticke inspekcije, tako da nema razloga za brigu. Mi smo tako rezervisali.

Tasos je predivno ostrvo.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Pokrecem ovu temu kako bih olaksala onima koji dolaze na forume putovanja info kako bi saznali nesto vise o samom smestaju na Tasosu.

Volela bih kada bi se na ovoj temi pisalo iskljucivo o smestaju u kome ste boravli, i o utiscima vezanim iskljucivo za smestaj. Sve preporuke su dobro-dosle!

I ove godine idemo u sopstvenoj reziji, bez agencija. Na raznim sajtovima smo nasli razne ponude.

Cene su od 60-90 i vise Eura za 1/4 apartmane.

Dvoumimo se izmedju Vila Almyra i Mythos bungalova, ok izgledaju, pa me zanima da li je neko boravio u njima.

Hvala unapred na odgovorima.

Izmenjeno (mirarbi)
nedozvoljeno linkovanje
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Idem ove godine na Tasos u sopstvenoj režiji, na bum :) Nadam se da ću imati pozitivna iskustva na jesen da ih ovde prenesem.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nema razloga da tako ne bude :)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905040
    Ukupno poruka