sun

Rent a car na Tasosu

229 poruka u ovoj temi

I mi smo uzimali auto u Speedy rent-a-car u Skala Potamiji. Fiat Pandu smo platili 27 evra po danu, uzeli smo 5 dana, full osiguranje. Lik koji nam je izdao auto je englez rekla bih, onako flegman i prilično nezainteresovan, ali smo iznajmljivanje najavili putem mejla na njihovom sajtu i sa tom cenom došli po auto, nismo se cenjkali na licu mesta. Bio nam je dozvoljen odlazak na memernu. Na autu su bile gume nedovoljno naduvane, što nismo odmah videli po preuzimanju ali  smo ih naduvali sutradan na obližnjoj benziskoj pumpi. Hteli smo da uzmemo još dva dana, lik u agenciji je reako ok može, produžićemo poslednji dan kada budete trebali da vratite autu, ali kada smo došli bio je u fazonu: "jesam vam obećao, ali ja sam na gubitku jer mogu auto da izdam za 35 evra" i vratili smo mu auto tada :) Posle smo videli, do kraja letovanja da mu je naša Panda bila parkirana ispred agencije, ali ok, ništa strašno za nas, on je bio na gubitku. Usvakom slučaju preporučujem ovu agenciju. Gledali smo i u agenciji Potos ali su imali samo Kiu Picanto za 35 evra, a taj auto smo jednom vozli na Kefaloniji i baš nam se loše pokazao na uzbrdicama, jedva je 'vukao'.

Izmenjeno (nina_bgd)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Maj/Jun 2017 Potos Tasos

Potos rentacar za zaobilazenje. U maju je pokusao da izvacari za Hyundai AAA klase za 30€. Prethodnog dana pitah rekao je 25-30€. Jednog naseg je masirao zasto je bilo peska u autu?!  Pa fore, stavi najnoviji automobil i ti ga pitas bas za taj a on ti mrtav ladan dovozi stariju generaciju a za onaj sto si pitao ti trazi doplatu 5€. Na zalost Hertz-a nema u Potosu ali cini mi se da ih kopira sa cenama a mnogo mu je losiji vozni park. Jedino pozitivno da nikom nasem nije trazio medjunarodnu inace osvedoceni srbomrzac. Nekim tinejdzerima, tacnije nasoj studentariji nije ni hteo da izda kad su opravdano rekli da je skup sa 35€ za tu klasu (AAA-spaceous kako kaze dimitris ili sl. ).

Smart rentacar bas u pesackoj zoni 25€ za 1-3 dana, u junu je trazio 27€ ali posto smo vec iznajmljivali i dalje nam je naplacivao 25€. Istina jednom nam je uleteo i ocigledno rashodovan auto ali nisam imao problema u voznji (izasao je do manastira Sv.Pantelejmon. Ko je bio zna kakav je uspon).

Gorivo unleaded 95 bp benzinska pumpa u glavnoj ulici 1,5€ preko 4 litara 1.626€ na reklamnom panou.

Izmenjeno (dhlmp)
dopuna potos
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

POZDRAV!!!

Molim vas za ovogodišnju informaciju u vezi cene benzina i TNG. Zanima me i to gde se nalaze pumpe na kojim mozemo točiti TNG. Unapred hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Speedy ... ni da se zalim ni da se falim ... Dogovorio se sa Peterom mailom oko termina i cene rentiranja ...s tim da ga pozovem kad stignem ... sve ok, zovem ga kad sam doso ... dolazi on po dogovoru ispred vile gde smo smesteni i pise onaj ugovor. Dogovorili se mailom na 4 dana po 27e dnevno on meno kaze da je ta cena za minimum 5 dana ...a da je cena za ispod 5 dana 35 e ... malo se tu natezemo kazem mu da smo se preko maila drugacije dogovorili i podjem ja u sobu po tablet da mu pokazem prepisku izmedju mene i njega licno ... on tog momenta kaze OK daje mi kljuceve nekako nerado i nervozno i potpisujemo ugovor ... sve u svemu gledaju da te izvacare na te neke fore i fazone ... ali ... ne dam se ni ja ... :) ... 

Izmenjeno (Milos Andjelic)
2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka