sun

Rent a car na Tasosu

229 poruka u ovoj temi

Ja sam preneo svoje lični iskustvo od pre 15-ak dana, ima agencija koje traže MVD a ima i koje ne, a vozite naravno po propisima jer su kazne u celoj grčkoj visoke pa je bolje poštovati propise i ne rizikovati, ja policiju nisam viđao nigde na putu po ostrvu, kao saobraćajce kod nas pa me niko nije zaustavljao i nije bilo problema. Ako želite da budete 100% sigurni i ako mislite da će vam zatrebati MVD i sledeće godine ili za neku drugu priliku izvadite je jer važi koliko znam 3 godine.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Полиција стоји понекада на стратешким местима, али се махом не меша са "рентиранима", капирају да смо ту да оставимо паре и да смо брљиви... иначе су љубазни, али строги, и нема са њима договора.

Ја сам једном ишао једносмерном у контра правцу у Лименасу и добио од њих само прстићем "НО-НО!!!", а овде би ми наши, потпуно заслужено, скинули гаће. Семафора на Тасосу - нема.

Шта сад? Не чикајте судбину... јер није проблем сама полиција, већ ако се деси незгода, квар, несрећа, нећете се извући на кез и туристичке премисе... а затвор у Кавали је отоманског типа.... ко је гледао "Поноћни експрес", зна на шта мислим.... pla%C4%8De.gif

Како знам, а да нисам био тамо? Грци рекоше... :hahaha:

Izmenjeno (Баџа)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Svetla nisu potrebna...

pogledajte LINK

Grčka:

Zeleni karton - ne treba

MVD - treba

Alkohol - 0,05%

Brzina - 50 / 90 / 130 (grad / put / auto-put)

PP aparat - treba

Svetla - ne

Mobilni - ne

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

У Грчкој не.

http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=199&Itemid=138#propisi

Отуда и знају њихови полицајци ко је одакле... јер ми палимо светла, по навици.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo taze informacija iz Potosa:

3 dana x 13€

5 dana x 10€

do 80 ccm ne treba međunarodna

imam dva pitanja kako za ovaj post, tako i za sve ostale ako nije problem jer sam zbunjen više sa brdo informacija...

1. Neki su mi rekli da su dobili motore veće od 50ccm, ali do 80ccm i bez položene AM kategorije (dakle uz B dozvolu, za auto i skuter do 50ccm) i to bez MVD. Da li je to uopšte moguće, ili je logično da sa B kategorijom možeš da dobiješ isključivo skuter do 50ccm? To je prvo pitanje...

2. Takođe imam i informacije da čak ni skuter (do 50ccm), ne bih mogao da dobijem sa manje od 3 godine vozačkog iskustva uz stalnu dozvolu... sve mi to deluje poluneverovatno znajući da se do pre koju godinu skuter do 50ccm vozio uz položen PSP.

Hvala unapred!

Izmenjeno (Mateos)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ako ne koga zanima prijateljica se upravo vratila sa tasosa za 30eur dnevno ima da se uzmu kola ,mada rekla mi je da banbus nudi za 25eurdnevno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

zna li neko koliko kosta iznajmljivanje buggy-a ili quad-a u julu?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam slao mail i ATM ili ti quad je malo nerealno skup i cena mu je velika uostalom evo ti mail koj sam dobio kao odgovor

thank you very much for your email

my name is giorgos and i am the owner of moto rent zagos

price of moped can be from 10-15 euro,and price of atv can be from 40-50 euro depend of which model you will choose

if you need any other Info please let me know

looking forward to hear from you

giorgos zakoapartment

Cene se odnose na 20 jul okvirno za tada sam mu ja licno trazio cene. 2009 godine sam iznajmljivao kod njega i sve je bilo u najboljem redu nalazi se u Limenasu preko puta pumpe motozagos.gr

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

2009 godine sam iznajmljivao kod njega i sve je bilo u najboljem redu nalazi se u Limenasu preko puta pumpe motozagos.gr

pre nego uzmete skuter, probajte ga

jako mnogo primeraka je rastureno, točkovi idu u osmicu i sl.

I nije u Limenasu nego u Limenariji, na glavnom putu, u smeru koji vodi ka plaži tripiti :)

Izmenjeno (lssah)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Јоргос свима шаље та циркуларна писма, а тек на конкретан упит о кубикажи, термину и моделу, уме понешто да натукне, али се своди на - "имам 200 комада, дођи и изабери".

Пажљиво бирајте кациге, само да кажем.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo nekih svežih informacija u vezi skutera i quad-ova u Limenasu :)

Ukratko pitao sam koliko košta iznajmljivanje (7 dana) skutera ili quad-ova za datum 25.07. 2014.god.

Posle par sati stiže odgovor :

Skuter 50cc - 84€

Quad 50cc - 140€

Quad 150cc - 224€

Quad 250cc - 280€

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E ovako da Limenarija je u pitaju moja greska. Sto se tice Jorgosa evo sta mi je posle moje najave da bih skuter uzimao 5 dana ili vise odgovorio. Napominjem da cu biti smesten u Limenasu i da sam ga pitao da li ima kancelariju u Limenasu.

i can deliver the piaggio in limenas

price of scooter will be 10 euro a day which is the limit down for that period

i dont have Office in limenas,but i deliver the bikes when i have Agreement with the costumer

have anice evening

giorgos moto rent zagos

Znaci cena 10e dan u pitanju je piaggo ako je priblizno dobar kao na slikama na njegovom sajtu onda je to to.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari da li moze mala pomoc.

Bicu na Tasosu od 17.7.2014 u Limenariji sa devojkom i nas interesuju sledece stvari..

Zelim da iznajmim motor do 80cc i interesuje me da li treba medjunarodna to jest da li ce neko proveravati i traziti istu?

Ko je sad tamo ili se nedavno vratio da li moze da podeli neki utisak po ovom pitanju?

Kolike su cene za 3,5,7dana i slicno?

Po prvi put idemo na Tasos pa se pitam koliko je bezbedna voznja u odnosu na druga ostrva?

Recimo prosle godine smo bili na Krfu i ja licno tamo ne bih iznajmio motor,ne kazem da ne treba da se iznajmi,zato sam i stavio ovo, ja licno, jer osecaj sigurnosti je ipak individualna stvar.

Unapred hvala na svakom odgovoru!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Znate li nešto o tome dacse ostavlja novčana garancija za iznajmljeno vozilo?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Не даје се никакав депозит.

Реално, немате где ни да побегнете са тим аутом или мотором. :)

Izmenjeno (Баџа)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka