sun

Rent a car na Tasosu

229 poruka u ovoj temi

Mi smo se ove godine prvo raspitivali kod Argusovog predstavnika za auto.Zaboravila sam sa kojom oni agencijom za rentiranje saradjuju ali ne zahtevaju medjunarodnu.Medjutim kada smo licno otisli u Potos rent-a car agenciju rekli su da je medjunarodna obavezna.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

da li to vazi i za skuter,posto necemo da vadimo medjunarodnu samo zbog skutera

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za skuter ne znam.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Cene rent-a-car na licu mesta su nesto vece nego sto je pisano na forumu.

U Potosu Smart rent i National (Hermes) 35E po danu 100km limit, puno osiguranje (i gume i dno), 32E po danu za tri dana bez limita. Auto Matiz, Picanto.

Europcar 78E za dva dana, 104 za tri dana, bez limita, bez osiguranja guma i dna. Auto Panda.

Auto su nam dovezli u Pefkari u 8:30h, kljuceve smo ostavili vlasnici hotela sledeceg dana u 22h. Za ~200km sipali smo benzina za 20E.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

За које класе аутомобила су те цене, заборавио си да напишеш?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Radi se o najslabijoj klasi / najmanjim automobilima. Mislim da je oznacavaju sa A1.

Mislio sam da ce biti jasno na osnovu naziva automobila. U pitanju su bili chevrolet matiz, kia picanto, odnosno fiat panda.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Па, некима је Пиканто класа А2, а некима не. Но, није пресудно, хвала.

Ја сам добио Пунто (Б-класа) за 26 € дан, на пет дана. Спиди.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Upravo dobila mail od Spidija, u drugoj polovini septembra Matiz na 5 dana sa osiguranjem i slobodnom kilometražom za 101 euro.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav ljudi, trenutno sam na tasosu(prvi put!) pisem sa mobilnog i nemam mogucnost da pretrazujem sad strane, pa ako neko moze da mi odgovori sto pre za rent a car agenciju speedy u limenariji, da li je neko uzimao auto kod njih i jesu li pouzdani? Inace imaju finu ponudu 3 dana 60evra za manji auto. Ako niko nije uzimao preko njih da li moze da mi preporuci neku dobru i naravno jeftinu :) Ja sam u potosu, ali sam bio do limenarije danas pa videh zanimljivu ponudu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Koliko sam pratila ovu temu, bilo je ljudi koji su rentirali u Speediju u Limenariji i nije bilo nekih primedbi. Mislim da su oni najpovoljniji. Mi smo rentirali u Potosu i bili zadovoljni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dobar je Speedy i najpovoljniji...ja sam kod njega rentirao Pandu i iskreno ti preporucujem njega...trosi pet litara iako je svo vreme radila klima i vozilo se nas petoro u njemu... Ja nisam imao nikakvih problema.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da bi ova tema tema trebalo da bude svima koji idu na Tasos bez automobila veoma zanimljiva jer ko je bio zna a ko ide prvi put samo može iz priče da pretpostavi koliko je svaki dan bez nekog prevoznog sredstva na Tasosu izgubljen gde god da ste smešteni !!!

Nadam se da će ova tema uspeti da spoji ljude da se povežu i zajedno iznajme jedno ili više vozila čime bi trebalo da prodju jeftinije, a na ovu krizu svaki je evrić bitan.

Pa da počnemo od mene... Ove godine po prvi put idem sam sa klincem, 25.7. u Limenas, pa ako ima neko da ide tamo u isto vreme a da želi da iznajmi sa nama zajedno auto neka se javi. Što se bolje budemo organizovali trebalo bi da prodjemo bolje, zar ne?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nijednom do sada nisam iznajmljivala auto.Koliko sam ukacila,da ne bi imala glavobolje,treba da vodim racuna da auto ima puno osiguranje,da bude bez limita kilometraze i da nemaju svi automobili klimu,pa da treba posebno naglasiti!Da li moze neko da me posavetuje,kako da budem sigurna da je puno osiguranje,da li samo pise full insurance,ili ima jos neka caka?Inace,idem u Potos pa je svaka preporuka dobrodosla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uzmite u obzir da vodiči po pravilu propagiraju partnere svoje agencije: restorane, markete, rent a car agencije i sl. Dakle, nekog hvale ne zato što je najbolji ili najpovoljniji, već zato što imaju takav dogovor.

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje iskustvo sa ovom temom..

Uzeli smo auto na renta-car manjoj kuci, a dobili smo savet od domacina(vodica) da ipak iznajmimo auto u ozbiljnim kucama(vecim). Sto nismo poslusali, misleci da oni imaju neki dogovor sa odredjenim..

Kada smo trebali da vratimo auto, kooje smo dobili po povoljnioj ceni.. U Potosu u istoimenu auto-car kucu, trazili su nam novac za pranje vozila, u vrednosti od 20e. Auto smo iznajmili na 7 dana. A dan jedan da vozite tamo auto, morate ga isprljati. Do svake plaze morate ici autom, a putevi su makadam..

Moja preporuka vam je, iznajmite auto samo u vecim i ozbiljnim auto kucama, i to u gradu Tasos. I pre toga se dobro dogovorite oko svega. Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka