sun

Rent a car na Tasosu

229 poruka u ovoj temi

Da li neko zna koliko je rentiranje kola na Tasosu po danu ove godine???A koliko su skuteri?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Za skutere ne znam,a sto se auta,malog,bez klime tice,iznajmljivanje u Potosu(Hermes)je bilo 25-30E dnevno,i cene su u glavnom ujednacene,a u Limenariji sam vidjala i za 20E.Naravno, na to dodaj cenu goriva.Dnevno je limit 100km.a ako predjes vise placas po kilometru...ne secam se koliko

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Krajem juna je bilo 20E dnevno za 3 dana (matiz i sl .) , u Limenasu, a u Limenariji i Potosu si mogao da iznajmis staru pandu za 49E za 3 dana. U top sezoni je malo skuplje. U Limenasu su skuteri bili 11E, a u Potosu 8E.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zanimaju me cene rent a car-a na Tasosu

Jel bolje iznajmiti skuter ili kola

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam prosle godine u Potosu (krajem Jula) placao 40E dnevno Hyndai Atos u Potos Car Rental agenciji (oni su najbolji jer ti daju kompletno osiguranje u slucaju ostecenja vozila ili neceg slicnog pa im je cena malo veca od drugih agencija). Prvih 100KM se ne placa nista dodatno a posle 100 se placa dodatak na svaki predjeni KM. Gorivo smo platili manje od 10E za preko 120 KM. Ovaj auto ti je sasvim dovoljan za do cetiri osobe. Tih dana je bila velika potraznja za kolima pa smo rezervisali 2-3 dana unapred pa je mozda i zbog toga cena nesto veca nego u ostatku sezone. Tolko za sada.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre dve godine smo boravili na Tasosu u mestu Limenarija od 25.08 do 5.09, a automobil smo iznajmili u tom istom mestu kod Rent a car agencije Auto friends (ili nesto slicno). Vozili smo skoro novu KIA Picanto (bila je presla kada smo je uzeli oko 6.500 km) deset dana, a iznajmljivanje smo platili 200 evra sa potpunim osiguranjem! Pre toga smo se cenjkali, jer je za isti auto tip trazio prvo 300 evra.

Pozdrav i lep provod! Naravno, uzivajte u voznji!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledala sam na Sat plus u nedelju kakve su cene, ja cu Boga mi da iznajmim bicikl, to je samo 6 eur-a!

;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bicikla moze ali sa mesto gde si a da odes malo dalje je dosta tesko jer su veliki usponi i padovi, brezuljci i tesko da mozes izmotati dalje od mesta boravka.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zna li neko cene iznajmljivanja skutera?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Скутер можете наћи за 10 еура/дан а ја препоручујем агенцију Загос (George) која се налази скоро на изласку из Лименарије ка Скали Марион са леве стране

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mi smo iznajmili autic, fiatovu minijaturu na 6 dana preko cini mi se Potos rent a car. Obisli smo celo ostrvo i stvarno je vredelo iznajmiti automobil. Da me ubijete ako mogu da se setim cene ali pitacu dragog pa vam javim :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 2.jula sam u Potosu sa zenom. Uplatio sam aranzman sa autobuskim prevozom. Kako imam namere da vidim sto vise od toga na Tasosu zanima me da se tamo organizuju celodnevni izleti pa da to uplacujem ili mi je pametnije da rentiram auto pa da ja sam sve to obilazim?

Nasao sam na internetu neku agenciju "Potos Car Rental" i za nekih 8-9 dana iznajmljivnja npr. Hyundai Atos-a platio bih oko 150 evra. Da li je to OK ili mi je bolje da tamo na licu mesta trazim?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iz ličnog iskustva: pametnije je da rentirate auto i onda obidjete celo ostrvo. A cena rentiranja, izmedju ostalog, zavisi i od toga na koliko dana uzimate auto - što duže, to je jeftinije!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Od 2.jula sam u Potosu sa zenom. Uplatio sam aranzman sa autobuskim prevozom. Kako imam namere da vidim sto vise od toga na Tasosu zanima me da se tamo organizuju celodnevni izleti pa da to uplacujem ili mi je pametnije da rentiram auto pa da ja sam sve to obilazim?

Nasao sam na internetu neku agenciju "Potos Car Rental" i za nekih 8-9 dana iznajmljivnja npr. Hyundai Atos-a platio bih oko 150 evra. Da li je to OK ili mi je bolje da tamo na licu mesta trazim?

to ti je odlična cena i ako možeš rezerviši preko net-a.

Izleti i nisu neki, ima neka bus tura oko ostrva obiđeš 2-3 plaže i selo Panagija, ima i neka tura brodićem ali veruj mi da je jedina prava stvar - autić pa ideš gde hoćeš i ostaneš koliko hoćeš, a i jeftinije je od tih izleta.

Izmenjeno (Hašek)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

... Izleti i nisu neki, ima neka bus tura oko ostrva obiđeš 2-3 plaže i selo Panagija, ima i neka tura brodićem ali veruj mi da je jedina prava stvar - autić pa ideš gde hoćeš i ostaneš koliko hoćeš, a i jeftinije je od tih izleta.

Јесте, али мислим да током боравка један једнодневни излет бродићем не теба пропустити - из Потоса кошта око 24€ по особи са урачунатим доручком и ручком (сувлаки, пече га на броду док се возите).

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka