cdr

Tragedija kod Luxor-a :(

192 poruke u ovoj temi

Slazem se u potpunosti sa Loshmi!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Мислим да сте га сад баш претерали! То што се десило јесте страшно, али могло се десити и у некој другој земљи. И не знам шта уопште тражите на овом форуму ако никада не бисте ишли у Египат, осим што стварате додатну панику код оних који то намеравају у скором периоду!

Жао ми је ако сам испала груба. Није моменат за то, као што сте у праву када сте рекли да није на нама да тражимо кривца.

I ja mislim da je previse praviti paniku medju buducim turistima, uostalom Egipat je jedna od bezbednijih zemlja na bliskom istoku sto se tice zastite turista ovo je stvarno moglo da se dogodi bilo gde i stvarno mi je zao zbog ove nesrece!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledam sve ovo sto pisete pa ne mogu da se nacudim. Postaje off sa tim mrcvarenjem agencija koje uopste sada nisu BITNE.

Ima li novih vesti, kako su povredjeni, kakvo im je stanje?

Bravo !!! Upravo o tome i pricam ... glavna vest je bila koja je to agencija u pitanju a to je totalno nevazno !!!

A Egipat je visokorizicna zemlja sto se tice voznje ... to sam rekla ... a virus svinjuskog gripa moze svakoga da zadesi u bilo kojoj zemlji i to je opasnije od bilo cega ... zar ne?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moram, uz izvinjenje, da ispravim vest o Mahmudu (jer kako ja dobijem ovde vest, tako i prenesem). Sada mi je javila prijateljica, koja radi sa njim, da je Mahmud u kriticnom stanju (slomljen vrat) i nije pri sebi. Ne znam da li je ovo gora ili bolja vest od prethodne, svakako je tragicna. Jos jednom se izvinjavam na pogresnoj informaciji, cim cujem nesto novo od kolega, javicu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje iskreno saucesce porodicama poginulih putnika. Trenutno je najvaznije da se oni koji su se povredili sto pre oporave, jer koliko sam uspeo da saznam iz agencijskih vesti, ima i onih koji su u zivotnoj opasnosti.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Dolores, hvala na informaciji. Vec sam rekao u ranijem postu da sam Mahmuda upoznao pre nepunih mesec dana tako da ovo na neki nacin za mene ima i licni karakter.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jos jednom se izvinjavam na pogresnoj informaciji, cim cujem nesto novo od kolega, javicu.

A sta kazu te kolege za NASE povredjene?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A sta kazu te kolege za NASE povredjene?

Sto se tice imena, nemam informacija. Jedan par je prosao bez ozbiljnijih posledica. Za ostale jos ne mogu nista pouzdano da kazem, a da mediji vec nisu naveli.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nadam se da ce mahmud, a i ostali povredjeni biti dobro.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo upravo citam na sajtu novosti izjave ljudi koji su preziveli nesrecu.

I ako je za utehu ima i lakse povredjenih putnika

Izmenjeno (goca)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Iskreno ovo sto se desio je strasno i tragicno. Stoji da njihovi vozaci voze ludo ali voze i u Srbiji, gine se svuda jer je veliki broj nesavesnih vozaca.

Mislim da je u ovom tuznom trenuku bezpotrebno praviti paniku jer ima nas koji cemo se uskoro uputiti u Egipat. Da li je Egipat zamlja visokog rizika ili ne nema potrebe diskutovati. Onaj ko voli Egipat ici ce bez obzira sta se dogadjalo jer smo svi dovoljno odgovorni i zreli da znamo u kakvu se avanturu upustamo.Onaj ko ne voli Egipat neka ne unosi paniku i nervozu, nema potrebe negativno komentarisati drzavu, u koji mozda nije ni bio. Nesrece se desavaju svuda , ne biraju ni mesto ni vreme.

Sto se tice krivca u ovom trenutku nije bitno.Najbitnija stvar je da se stanje prezivelih putnika stabilizuje kako bi mogli biti transportovani u Srbiju.

Drzava treba da se pobrine o putnicima kao i da se se ubrzo objave imena poginulih jer iskreno mislim da je najteze porodicama koje su u iscekivanju novih informacija.

Nase iskreno saucesce porodicama poginulih putnika!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zaista nesrece se desavaju stalo i svuda, pravila na zalost nema.

Pa i nama se desilo slicno pre 15-tak godina da je nas sleper

kod Doljevca naleteo na autobus pun putnika iz Bugarske,

pa onda pre par godina autobus koji je sleteo u jezero kod

Kokinog broda...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Bas mi je zao sto bas i nije bila upucenost u taj egipatski saobracaj...

kaze danas ..

Sandra | Četvrtak, 16 Jul 2009. 16:17h

"Iskreno saucesce porodicama....to je uzas!Zivim u Egiptu i poznato mi je kako se ovde vozi....Na zalost ovde niko ne vidi ni dugorocno resnje za problem saobracaja...Jednostavno nema nikakvih pravila u voznji, nikakve signalizacije, ne secam se da sam ovde ikada videla semafor, vozacka se dobija na banalnom poligonskom testu. To sta se radi u praksi je prica za sebe, busevi staju gde hoce i na auto putu bez da signaliziraju zaustavljanje, sleperi se preticu u punoj brzini, kamioni natovareni dva puta vise od dozvoljene tezine sipaju sargarepe i pirinac po putevima...haos blago receno. Sami putevi nisu u toliko losem stanju, nasi su gori, ali nemaju gotovo nikakvu signsalizaciju."

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Strasna tragedija.

Nek im je laka zemlja, a povredjenima brz oporavak.

Ne smem ni da pomislim kako je porodicama.

U poslednjim vestima B92, predstavnik agencije "Big blue" govori kako treba ici na izlete koje organizuju nase agencije, iako su skuplji, a kako su javili izgleda da je i predstavnik "Perla tursa" u Egiptu bio u tom autobusu. Zbog toga "Perla" ne zna jos identitete poginulih, jer je spisak bio kod predstavnika. Nije se ova nesreca dogodila zbog lokalne agencije, a svakako da "Perla" ima dil sa njom, kao sto rade i sve ostale srpske agencije sa lokalnim, i ne samo u Egiptu. Verovatno su ih uputili na tu lokalnu agenciju, ili su iznajmili bus od njih i sl., pa organizovali izlet sa predstavnikom srpske agencije. Vecina nas zna kako se to radi, i nemoguce je da "Perla" nema nikakve veze sa tim.

Pominjao je neko osiguranje na izletima (za sta sad prvi put cujem), pa valjda ono sto uplatimo vazi gdegod da smo za vreme boravka u odredjenoj drzavi. Po toj logici, trebalo bi osmisliti osiguranje na putu do plaze, u restoranu, na brodu itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26955
    Ukupno tema
    904439
    Ukupno poruka