cdr

Tragedija kod Luxor-a :(

192 poruke u ovoj temi

Užas! Nema riječi kojima se može da opisati tuga koju osjećam zbog ovoga :tuzni: !

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

NA B92 pise da je ipak 9 poginulih iako u naslovu jos uvek stoji 11...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Devetoro nasih turista i dva vozaca - Egipcana...

Strasno!!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Isto su objavili i na RTS-u, ali su naglasili da su sve informacije još uvijek nezvanične i podložne promjenama.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nadam se da ce porodice tuziti agenciju. pa da ne bude vise "ne znamo za cene izleta niti koji su u ponudi niti kako se izleti izvode, moracete da vidite na licu mesta"

Mislim da mnogi ljudi na ovom forumu preteruju sa pljuvanjem agencije. To moze svakoj agenciji da se desi i to su stvari koje ne moze neko da predvidi. Jel isto treba da se tuzi agencija i kompanija air france zbog onih ljudi koji su pali u more jer su se vracali iz Brazila? Otkud tolika negacija i svaljivanje krivice na nekog sasvim treceg?! Sto tolika hajka na TV nije uperena protiv kontiki travel agencije koja je imala peh u Grckoj kada je 10-ak nasih ljudi zavrsilo u bolnici od stomacnog virusa koji su dobili u hrani gde si se hranili u tom hotelu?! Znaci strasno koja je to kampanja ... gledam izvestaj na TV-i danas i te novinare koji se slade takvim desavanjima da samo nekog optuze i pljuju ... snimaju tu agenciju iz najgorih uglova da bi u stvari poenta price bila da je kontiki najbolja agencija u Srbiji i onda posle toga se jos javlja covek iz kontikija da komentarise na TV kako sigurno Perla nije imala dozvolu za te izlete ... ko je taj iz kontikija da soli pamet?! Pa onda jos kontiki kao organizuje davanje krvi tamo u Egiptu ... znaci strasnooooooooo ... dokle to ide ... kampanja na jadnim izginulim ljudima, kontiki sada vrsi marketing ... zalosno ... ali to je zemlja u kojoj mi zivimo ... zalim te nesrecne ljude i njihove porodice ... ne branim Perlu jer mi se njihov pristup poslu nikada nije svidjao ali se zgrazavam nad monopolom koji vrsi kontiki ... kao njima se nikada tako nesto ne bi desilo ... a sto ne prikazu one ljude koji su umirali od bolova od stomacnih tegoba ...

I da li i jedna agencija moze spreciti da vozacu autobusa nesto kvrcne u glavi i da sleti sa puta? to ne moze niko spreciti ... i mislim da smo mi suvise povrsni u donosenju suda o necemu ... mislim da se to moze svakome desiti i smatram da je sramno svaljivati krivicu na neduzne ljude ... a velicati u tom marketingu neku drugu agenciju ... gadi mi se takav nacin pristupa u turizmu

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

u potpunosti se slazem... ovako nesto je moglo da se desi bilo kome, na bilo kom kraju sveta, bez obzira preko koje agencije ide... uostalom, nije na nama da trazimo krivca... postoje cike i tete koje za to primaju platu...

cinjenica je da je ovo velika tragedija... veoma mi je zao zbog nesrecnih ljudi... da li su isli sa perlom, jolly travelom ili spiritom ja potpuno nebitno... da li ce tadic posetiti povredjene ili ne, kao i to da li nikola voli tadica ili ne, je jos manje bitno... najbitnije je da sa povredjeni dobro oporave i bez posledica vrate u srbiju... iskreno saucesce porodicama nastradalih...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uostalom, mi smo poznati po tome da samo kritikujemo. Nama nista ne valja. A zasto ne postavimo pitanje da li je uopste Egipat bezbedna zemlja za turizam? Ja mislim da nije jer isto tako je moglo da se desi da explodira hotel usled teroristickog akta pa bi sigurno i tada ljudi govorili da su za to krivi ljudi iz agencije jer su oni izabrali pogresan hotel da stave u ponudi. Mislim stvarno smesno. Ja sam za to da se sve sto kaze loshmi ispita i utvrdi da li je agencija radila sa agencijom tom bez dozvole ili ne ... tu je njena odgovornost ali da se pre vremena neko pljuje ... mislim da to stvarno nije u redu. Kao sto rekoh, moja drugarica je putovala preko Perle i nije bila zadovoljna kvalitetom aranzmana tako da nemam razloga da branim tu agenciju ali zaista posle ovih komentara mislim da nije u redu da se bilo ko blati i pljuje dok se ne objavi prava istina. A najvise me je iznerviralo to sto kontiki to koristi za svoj marketing. Kakve veze ima kontiki sa tom celom pricom i jel su oni predstavnici zemlje pa da iznose svoj sud?! Ocigledno da jesu ...

Moje misljenje je da ne treba ici u visokorizicne zemlje a Egipat to svakako jeste ... svi vrlo dobro znaju za njihovo divljanje u voznji i to na bilo kom sajtu mozete pronaci ... pogotovo na you tube ... pa da se i sami uverite kako oni tamo voze ... a o terorizmu ne zelim ni da pricam ... jel to odmor da morate da se ograniceno krecete po zemlji?! Ja prvo ne razumem ljude koji idu u te rizicne zemlje ... bilo kako bilo ... zao mi je tih ljudi koji su poginuli i iskreno moje saucesce

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A najvise je sramno to sto se niko tim povodom nije obratio iz Yute ... organizacije svih agencija ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Moje misljenje je da ne treba ici u visokorizicne zemlje a Egipat to svakako jeste ... svi vrlo dobro znaju za njihovo divljanje u voznji i to na bilo kom sajtu mozete pronaci ... pogotovo na you tube ... pa da se i sami uverite kako oni tamo voze ... a o terorizmu ne zelim ni da pricam ... jel to odmor da morate da se ograniceno krecete po zemlji?! Ja prvo ne razumem ljude koji idu u te rizicne zemlje ... bilo kako bilo ... zao mi je tih ljudi koji su poginuli i iskreno moje saucesce

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni je iskreno zao tih ljudi koji su nastradali!!Danas kad sam cula tu vijest najezila sam se.Nije mi svejedno jer i ja treba da idem 27 jula u Egipat!Ali ne treba po nikome pljuvati i blatiti nikoga!Otici na odmor i vratiti se kuci u kovcezima!To je stravicno!Mi koji idemo uskoro ne treba da negativno razmisljamo!!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gledam sve ovo sto pisete pa ne mogu da se nacudim. Postaje off sa tim mrcvarenjem agencija koje uopste sada nisu BITNE.

Ima li novih vesti, kako su povredjeni, kakvo im je stanje?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

RTS

Predstavnici Ambasade Republike Srbije u Egiptu otputovali su danas u Hurgadu, kako bi našim građanima pružili svu neophodnu pomoć.

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, takođe je danas hitno uputilo specijalni konzularni tim koji će u narednim danima izvršiti sve neophodne konzularne radnje, kako bi povređeni građani bili adekvatno zbrinuti, kao i da bi se u što kraćem roku omogućio prenos tela poginulih građana Srbije.

RTS u 19:20h:

Vozač šlepera izazvao udes

Politički direktor Ministarstva spoljnih poslova Borislav Stefanović izjavio je na vanrednoj konferenciji za novinare da je uzrok nesreće sudar autobusa u kome su bili srpski turisti sa šleperom i da je nesreću izazvao vozač šlepera.

Većina povređenih, od kojih su neki u životnoj opasnosti, prebačena je u bolnicu u Kairu, rekao je Stefanović.

Ministarstvo spoljnih poslova je preporučilo nacionalnom avio prevozniku JATda obezbedi prevoz u Egipat za porodice povređenih i poginulih.

Ambasada Srbije u Kairu

0020122248114

Dežurne telefone za svaku vrstu pomoći i asistencije otvorilo je i Ministarstvo spoljnih poslova:

+381 11 306 82 68

+381 11 306 81 97 Telefoni su otvoreni 24 časa svakim radnim danom, kao i vikendom.

Izmenjeno (alpha24)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uostalom, mi smo poznati po tome da samo kritikujemo. Nama nista ne valja. A zasto ne postavimo pitanje da li je uopste Egipat bezbedna zemlja za turizam? Ja mislim da nije jer isto tako je moglo da se desi da explodira hotel usled teroristickog akta pa bi sigurno i tada ljudi govorili da su za to krivi ljudi iz agencije jer su oni izabrali pogresan hotel da stave u ponudi. Mislim stvarno smesno. Ja sam za to da se sve sto kaze loshmi ispita i utvrdi da li je agencija radila sa agencijom tom bez dozvole ili ne ... tu je njena odgovornost ali da se pre vremena neko pljuje ... mislim da to stvarno nije u redu. Kao sto rekoh, moja drugarica je putovala preko Perle i nije bila zadovoljna kvalitetom aranzmana tako da nemam razloga da branim tu agenciju ali zaista posle ovih komentara mislim da nije u redu da se bilo ko blati i pljuje dok se ne objavi prava istina. A najvise me je iznerviralo to sto kontiki to koristi za svoj marketing. Kakve veze ima kontiki sa tom celom pricom i jel su oni predstavnici zemlje pa da iznose svoj sud?! Ocigledno da jesu ...

sada se vec ne slazemo u potpunosti... egipat je svakako divna zemlja i nezobilazna turisticka destinacija... ja za tri dana idem u hurgadu i jedva cekam...

ponavljam... nismo mi ti koji su kompetentni da traze krivca... da li je kriva nasa, njihova agencija, drzava, vozac, lozac, je u ovom momentu sekundarno... a i to se da ustanoviti... cinjenica je da su ljudi nastradali i da je ovo jedan jako tuzan dan...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

26953
    Ukupno tema
    904343
    Ukupno poruka