cdr

Tragedija kod Luxor-a :(

192 poruke u ovoj temi

Zakucavanje pa prevrtanje...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako javljaju Reuters i BBC poginulo je prema jednima 11, a prema drugima 12 ljudi, od

toga 8 Srba i 3 Egipcanina, nigde se ne pominje da je 11 Srba poginulo...

Naravno, ovo ne umanjuje tragediju, ali bar da se broj poginulih ne povecava.

Saucesce porodicama nastradalih.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kakva tragedija.

Ne mogu nista da kazem osim: saucesce porodicama poginulih i da se molim za uspesan oporavak povredjenih. :((

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ovo je strasno, ja upravo napravila rezervaciju ua Hurgadu i vratim se i saznam ovu vijest

Kad se samo sjetim prosle godine i kako su ludacki vozili one autobuse, pa to je stvarno strasno

:tuzni:

Izmenjeno (majche)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

uzas ... nemam reci ... na sve jos ukinuli konvoje ...

nemam reci i slazem se sa nikolom, zao mi je i onih koji su hvala bogu preziveli a zavrsili u bolnicama u safagi i hurgadi ... zelim da ih sto pre prebace u srbiju!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ljudi, prenosite za nas koji imamo trenutno samo interent, molim vas.

Imam jedno glupo malo pitanje, da li je Mahmud i ove godine vodic Perle? Prosle godine je radio i za Perlu i za Uni turs, pa me samo zanima.

Na zalost, dobila sam vest da je i Mahmud medju poginulima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogu samo da kažem da sam šokirana i da mi je strašno žao,ali sam i besna,jer nije ovo jedina tragedija koja se ove godine dogodila u Egiptu,a s' obzirom da svi znaju kakav je sobraćaj u Egiptu(na ulicama turista je ipak sam odgovoran za svoj život),agencije bi trebalo mnooogo više da povedu računa o bezbednosti klijenata kada su fakultativni izleti u pitanju,a čini mi se da suviše olako to ''odrađuju''.

Ne znam da li postoji mogućnost da savaka agencija ima svog vozača koji bi bio zadužen za taj prevoz naših ljudi tamo,naravno uz sve dozvole i prorisan staž i obuku?Mislim da li je to uopšte moguće?Mene je iskrano,strah da me neki njihov tamo vozika,kao da su turisti prepušteni na milost i nemilost.

Još jednom saučešće porodicama poginulih i nada da se ovakvatragedija više nikada neće ponoviti 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na zalost, dobila sam vest da je i Mahmud medju poginulima.

:tuzni:

Uzasno mi je zao zbog toga. Vec mi je ova vest tesko pala, a sad jos teze.

@Ivanca

Ja bih radje da me vozi njihov nego nas, jer njihovi bolje poznaju taj ludi saobracaj i bolje se snalaze nego nasi.

Izmenjeno (jovanche)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pa i naši ne zaostaju za njima,veruj mi,a ovako kad te već naša agencija dere,neka snose punu odgovornost za savog putnika,pođi od ''sitnica-da te prvo ''izruči'' u neku ŽNJ sobu i li hotel,kao što se dešavalo X puta :besan: ,a da ne pričam sada za ostale propratne ''situacije''. Kasno je kada se već ovako nešto desi.Strašno

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sad slusam vesti na studiu B,i cujem da ce se preduzeti sve da se transportuju povredjeni u Srbiju.Jedino se nadam da bilans poginulih na kraju nece biti veci,jer koliko cujem ima i tesko povredjenih.Mislim da je suvisno bilo sta reci u ovom trenutku,jedino sto mogu je da izrazim saucesce porodicama poginulih

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nadam se da ce porodice tuziti agenciju. pa da ne bude vise "ne znamo za cene izleta niti koji su u ponudi niti kako se izleti izvode, moracete da vidite na licu mesta"

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako mogu naši da voze, čijim autobusima...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Strašno!!! Tragedija!!! :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

:mellow: :tuzni:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka