Beli Mag

EL MOURADI CAP MAHDIA by Sunline

162 poruke u ovoj temi

To je hotel sa 3 zvezdice?

Dobro zvuci.

Meni svi govore da ispod 4 ne treba uzimati hotel u Tunisu.

Pakula, a da li ima setaliste?

Na osnovu tvog opisa sam zakljucila da je izuzetno malo mesto.

Bila sam u YH, recimo poredjenja sa njihovim setalistem.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

da sa tri zvezdice, ali stvarno je dobar ne bi se reklo da ima samo tri. hrana i čistoća i sve ostalo stvarno na nivou. nema štealište, to je malo mesto. nema veze sa sa YH, jer je on baš turističko mesto a ovde žive meštani, ima zgrada, kuća prodavnica i hotela i nije baš uređeno za turiste. isto nema ni nekog noćnog života, jedva da imaš ge da popiješ čaj i preko dana. u medini je verovatno drugačije, ali ja nisam bila.

nije tačno to da ne treba uzimati hotel sa 3 zvezdice, meni je uvek sve bilo ok, koliko može u arapskim zemljama

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pitam za setaliste ili nesto slicno tome, jer imam dete od 3,5 godine, pa posle vecere moramo nekako da provedemo vreme do spavanja.

Nocni zivot mi nije vazan, vec animacija za klinca.

Da li je plaza odmah duboka ili ima plicaka?

Ako sam dobro razumela, od aerodroma do Mahdije ima 2 sata voznje?

Verovatno cemo ici pocetkom septembra, valjda je voda onda topla.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

pa eto nema baš šetalište, ali svakako ima da se cunja uveče tim dugačkim putem pored hotela i prodavnica.

animaciju sam rekla, ali nisam baš upratila da li animiraju i decu, verovatno da.

jeste dva sata vožnje.

u septembru kako vam se zalomi, pre dve godine meni je bilo pormenljivo, pola odmora sa oblacima i sitnom kišicom, pa je bila i malo hladnija voda, ali je bilo ipak lepo iskupala sam sam se i isunčala. uvek je po meni bolji izbor jun, tada je toplije.

ima plićaka baš je za decu ne brinite

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala puno na odgovorima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I mi razmatramo ovaj hotel:) Nego, da li bi neko mogao da mi objasni, posto to ne mogu da povatam, na koje areodrome slece koja avio kompanija i sa kog aerodroma je 2h do Mahdije, Tunis ili u Monastiru? Ja sam gledala ponude Sunline, Nomad i Wayout..Ima li jos neka agencija (Argus nema nista sto mi se svidja)?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Uglavnom se ne zna ni vreme, ni kompanija, ni aerodrom. Moja sestra, sa porodicom, je trebala da sleti u Enfidu, čarterom, a sleteli su u Tunis redovnom linijom. Isto je bilo i u povratku. Istog dana je postojao let iz Monastira.

O svemu nas agencija obaveštava dva dana pred let.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Zvala sam agenciju Nomad i zena mi rekla tacna vremena polaska JAT ovih letova 20.8. i 23.8., kao i da je 22.8 Tunis Air, i isto procene letova. JATovi termini izgledaju bolje, jer bar poslednji dan se iskoristi, a Tunis Air ti ode i prvo i poslednji. E, sad pitanje je koliko je ovo pouzdano...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

bila sam u junu ove godine sa suprugom u ovom hotelu 15 dana sa agencijom sunline. našli smo neku specijalnu ponudu i cena je bila samo 370 evra plus takse i osiguranje. bilo je super, vreme, hotel, voda

sve pohvale za vodiča Draganu koja nam je čak pozajmila i svoj fotoaparat jer se naš pokvario

hotel je odličan u svakom pogledu, bilzina grada ( išli smo i peške i taksijem), sobe konforne, hrana fenomenalna, piće raznovrsno

najbolji hotel od 3 zvezdice u kome sam bila, mislim da zaslužuje 4

ako nekom treba neka informacija neka se javi

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jelena,

Hvala sto si se javila. Interesuje me nekoliko stvari..Mi idemo samo 7 dana...

.Na koji ste aerodrom sletali i koliko je trajao transport do hotela? Kako je uopste oko samog hotela, da li moze bar malo da se proseta uvece, u slucaju da nam bude dosadno u hotelu. da li ste isli do same Mahdie i u koje vreme je najbolje otici, da li ima setaliste neko da se uvece proseta, uopste kakav je sam centar?

Da li ste placali duseke za plazu i koliko? Vidim da pisu da kao nisu ni poterbni, a lezaljke plasticne one tvrde?!

Jeste li dobili sobu na spratu i koliko teba da im se ostavi da vam daju sobu na spratu, eventualno pogled na more?

Kakve su uzine, sta se sluzi?

Da li moze da se pliva, vidim da je bas plitko dosta dugo i da li su popodne uvek talasi, pa se mora u bazen?

Neko je pomenuo da se "gradi neka kucica na plazi, mozda beach bar, pa se mi nadamo da cemo kafenisati na plazi:)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I da jeco ako mozes da dodas slike neke u tvoju galeriju da vidimo kako je bilo :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

evo par slicica

post-33591-0-12314000-1344630179_thumb.j

post-33591-0-91207500-1344630200_thumb.j

post-33591-0-56895700-1344630398_thumb.j

post-33591-0-54188000-1344630557_thumb.j

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala , talasi mi se svidjaju , jedva cekam septembar :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

mi smo sleteli na enfidu a vratili se preko monastira. od efinde je mahdija udaljena 2 sata, a od monastira 1 sat.mi nocu nismo setali po gradu ali jesmo po turistickoj zoni ima par kafica i dosta raznih prodavnica. bilzu hotela je studentski grad. u samoj mahdiji nema nesto posebno. mahdija je najpoznatija po svojoj plazi, divnom pesku i ribi ( uvek je na meniju) petkom je pazarni dan- buvljak, moze da se proseta ali je roba uglavnom kineska, prava arapska avantura ko voli to da oseti.

duseke nismo uzimali jer nam zaista nisu trebali. cena je 1 evro po duseku.

uzine su neko pecivo, nista posebno ali su glavni obroci odlicni

mi smo bili u prizemlju i bilo nam je dobro, postoji 1 sprat neki ljudi su tu bili. mislim da je dovoljno dati 10- tak evra ali vidi to sa vodicem ako moze da ti sredi

popodne nisu bili veliki talasi tako da smo se normalno kupali

voda nije mnogo plitka da ne moze da se pliva, a izuzetno cisto

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jelan, Hvala ti na informacijama...Moram priznati da na ovim slikama plaza ne izgleda bas primamljivo, a ni more:( Na durgim slikama koje sam gledala mnogo lepse izgleda. Deluje da ima bas malo lezaljki, a more nekako sivo...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27043
    Ukupno tema
    906194
    Ukupno poruka