Beli Mag

EL MOURADI CAP MAHDIA by Sunline

162 poruke u ovoj temi

Sad reč-dve o all inclusive.

Definitivno nije kao što je nekad bilo. 

Veliki broj Arapa i Rusa navale na hranu, pretrpavaju tanjire i naravno ne mogu ni pola da pojedu! Verovatno zato je promenjen i jelovnik. 

Mi smo odlazili na ručak i večeru sat kasnije i tako izbegli gužvu i redove za hranu.

Na ulazu animatori pozivaju na večernji šou.

IMG_20170712_202440.thumb.jpg.f68de935da

Hrana je, inače, ukusna. Mi smo uvek birali tunižanska jela i salate. Vino je bilo odlično.

IMG_20170713_152111.thumb.jpg.257e9ce9a7

Evo ovako izgleda glavni restoran...

IMG_20170712_202544.thumb.jpg.9c048a30ea

A ovako onaj u unutrašnjem dvoruštu...

IMG_20170713_171953.thumb.jpg.386aa5ce73

Tanjir sa doručkom...

IMG_20170712_162830.thumb.jpg.c7ccd2cae2

A ima i palačinki.

IMG_20170713_171439.jpg.de9266e2ce76c3ae

Jednom imate prava na a la cart večeru. Bila je odlična, posebno sladoled...

IMG_20170713_172144.jpg.6618339d971a514c

Posle večere, dobro društvo, bukha, pivo vino i kokteli...

IMG_20170713_171923.thumb.jpg.0826aceb29

Da li bih išla ponovo? Daaa!!!

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Zaista svaka vam cast na lepom i detaljnom opisu i puno hvala.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozz svima..

Odlucili smo da idemo u Tunis ove sezone..jej :D

Izbor nam je pao na ovaj hotel prvenstveno zbog vasih komemntara koje sam sve procitao..Hvala clanovima na slikama takodje..

Znaci planiram da bukiram 24.9. zanima me vase misljenje jel to kasno zbog temperature vode i talasa..

Moze li jos neko da napise kakvo je sada stanje tamo sto se tice vremena i kolike su cene aktivnosti ako se odlucimo nesta da probamo tipa ronjenje ili jet sky..

Hvala svima jos jednom i pozz

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kraj septembra more je toplo, ali moze biti kise u tom periodu. Talasa cesto ima u Mahdiji ali je plitko pa to ne smeta. Ronjenje nije nesto zanimljivo jer nema korala kao u crvenom moru, a jet sky su po osobi 20 e, mozete da se cenkate sa njima, cene istaknu na plazi.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :)

Da li se neko skoro vratio iz ovog hotela?

Mi porodično idemo 30.08., pa nas zanimaju sveži utisci?

npr.: Da li sobe imaju mini-bar (frižider)? Na booking.com piše da imaju, a na opisu kod SL ništa ne piše.

Da li su sobe u levom krilu koje gledaju na bazen i vinjagu bučne uvece?

Pozz svima..

Odlucili smo da idemo u Tunis ove sezone..jej :D

Izbor nam je pao na ovaj hotel prvenstveno zbog vasih komemntara koje sam sve procitao..Hvala clanovima na slikama takodje..

Znaci planiram da bukiram 24.9. zanima me vase misljenje jel to kasno zbog temperature vode i talasa..

Moze li jos neko da napise kakvo je sada stanje tamo sto se tice vremena i kolike su cene aktivnosti ako se odlucimo nesta da probamo tipa ronjenje ili jet sky..

Hvala svima jos jednom i pozz

Kraj septembra i pocetak oktobra more jeste toplo, ali veoma često vreme može da bude varljivo. Od 10, sigurno 5 dana neće biti za kupanje, šta zbog kiše, šta zbog hladnog vremena. Zatim suce zalazi već oko 18:00.

Pogledajte na netu istoriju vremenskih uslova u tom periodu u poslednjih par godina, pa procenite da li je to to sto tražite. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pozdrav svima :)

Da li se neko skoro vratio iz ovog hotela?

Mi porodično idemo 30.08., pa nas zanimaju sveži utisci?

npr.: Da li sobe imaju mini-bar (frižider)? Na booking.com piše da imaju, a na opisu kod SL ništa ne piše.

Da li su sobe u levom krilu koje gledaju na bazen i vinjagu bučne uvece?

Kraj septembra i pocetak oktobra more jeste toplo, ali veoma često vreme može da bude varljivo. Od 10, sigurno 5 dana neće biti za kupanje, šta zbog kiše, šta zbog hladnog vremena. Zatim suce zalazi već oko 18:00.

Pogledajte na netu istoriju vremenskih uslova u tom periodu u poslednjih par godina, pa procenite da li je to to sto tražite. 

Postovanje,

ima li utisaka iz 2019. godine?Planira li neko da ide u ovaj hotel 2020. godine?

Mene interesuje ima li lekar na poziv ili gde je najbliza ordinacija,isla bih sa dvoje dece od 3 i 4 godine pa mi je to jako bitno?

Hvala svima unapred na odgovorima.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Licno bih preporucila Mahdia 5*, veci i lepsi je hotel, veci izbor hrane, a doktor ima u hotelu, nije ceo dan ali dolazi svaki dan.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906128
    Ukupno poruka