volodja

TRAJEKTI

180 poruka u ovoj temi

Nemam takvu informaciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala na odgovru. A sa Lefkade ide trajekt na Kefaloniju samo iz Vasilikija ili iz jos nekog mesta?

Mislim da ide i iz Nidrija ali preko Itake.

Da li znate postoje li ikakve sankcije ukoliko se rezervise trajekt i rezervacija se ne iskoristi? Da li se u tom slucaju ista placa?

Ne placa se ni rezervacija, pa kako onda moze biti neke sankcije.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li znate postoje li ikakve sankcije ukoliko se rezervise trajekt i rezervacija se ne iskoristi? Da li se u tom slucaju ista placa?

Da li neko zna cenu trajekta od Kefalonije do Zakintosa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna cenu trajekta od Kefalonije do Zakintosa?

Mi smo u ponedeljak platili trajekt za kola, 2 odraslih i dete od 4 godine 47 eura. Plovidba je trajala 1h i 45min i bila je katastrofalna. Brod se toliko ljuljao da je pola putnika lezalo po separeima sa kesama za povracanje.

Izmenjeno (boxi)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pokušala sam da izvršim rezervaciju mesta na trajektu preko Samba Toursa (relacija Vasiliki-Fiskardo) u dva termina (9h i 12h), pošto nisam sigurna da li ću uspeti da stignem kolima na ovaj prvi feri. Međutim Janet iz Samba Toursa nije htela ni da čuje. Kaže da rezervacija može da se dobije samo za jedan termin i tačka :angry: Odlučim se za ovaj u 9h, a onda ona napiše da sam dužna sat vremena pre polaska ferija da odem do njihove kućice u Vasilikiju i platim karte te preuzmem rezervaciju. Imaću noćenje u Metsovu i kad ubacim relaciju Metsovo - Vasiliki, na AutoDrive Hellas-u dobijem da je potrebno 3:07h. To znači da treba da se žešće maltretiram i ustajem u 4:15h, da bih recimo do 5h krenula put Vasilikija.

Moje pitanje glasi - da li strogo poštuju tih sat vremena za preuzimanje karata ili može da se dođe recimo do 8:30h. Kad počinju sa utovarom vozila na ferry?

Hvala lepo.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne postuju se tih sat vremena. Vazno je da kazes da imas rezervaciju kada dodjes da kupis kartu, samo dok je trajekt jos tu i nije otisao. Ali... Ovo je bilo pocetkom sezone, ne znam kako je u spicu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pre par dana sam se vratio sa Kefalonije. Ja sam zakasnio na trajekt u 9h pa sam morao da cekam onaj u 12h, imao sam rezervaciju samo za 9h, a covek mi je odmah prodao karte za 12h. Karte se kupuju u beloj kucici 20m od ukrcavanja na trajekt. Mislim da je najkasnije vreme kada moras podici karte nekih 15minuta pre polaska jer tada krecu da prodaju karte ljudima bez rezervacije. Ja sam zurio da stignem u 9h i kada sam video da do vasilikija ima jos 30km, a da je na satu 9:00 odustao sam od jurnjave. Stigao sam u vasiliki u 9:20 i trajekt je tada isplovljavao.

Takodje, mislim da je vaznije rezervisati trajekt u povratku jer su vece guzve. Mozes iz bilo koje agencije na Kefaloniji besplatno rezervisati povratnu kartu. Cena karte za manji auto i dve osobe je 51 EUR (35+8+8) u jednom pravcu. Put traje 60 minuta.

Izmenjeno (melez)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

kotahila i melez, hvala puno na odgovoru.

povratak će biti sa itake na lefkadu, a tamo krajem prve dekade septembra sigurno neće biti gužva, pa se ne sekiram...za svaki slučaj ću u frikesu pitati dva dana pred povratak da li treba da vršim rezervaciju. bitno mi je samo da odredim pravi timing za ukrcavanje na kefaloniju, sve ostalo će već lakše da ide.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Za sve one koji ove godine planiraju put na Kefaloniju preko Lefkade koristan link sa redom vožnje kompanije West Ferry. Još uvek nije izašao red vožnje za ovu sezonu, a i bilo je nekih priča da će se linija ukidati ali čisto sumnjam. Ostaje da sačekamo da vidimo hoće li "okačiti" novi red vožnje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas sam dobio mejl od vlasnika apartmana na Kefaloniji,koji kaze,da je trajektom najzgodnije doći iz Astakosa do Samija,da nije skup i da ga ima nekoliko puta dnevno.

Mozda će nekom koristiti ova informacija,sobzirom da se uglavnom kao polazne tačke za trajekt do Kefalonije uzimaju Vasiliki i Kilini.

Još ni iz jedne luke nije objavljen program putovanja za 2012,koliko sam uspeo da nadjem na netu..

Astakos je sigurno bolji od Kilinija, ali je sigurno krace (jeftinije) iz Vasilikija.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Na West Ferry je danas izašao novi red vožnje na linijama Vasiliki-Fiskardo i Vasiliki Frikes za period mart-april. Ne znam zašto tako izbacuju za po dva meseca kada je do sada bio običaj da izbace odmah za celu sezonu? Nadam se samo da neće biti problema u sezoni.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

i prosle godine su nesto zezali sa tim redovima voznje. Secam se da sam prosle godine rezervisao trajekt tek 01.07. za pocetak jula jer su dosta kasno izbacili red voznje.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko zna koliko košta trajekt od Igumenice do Paxosa?

Zahvalna unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ima li neko saznanja o ceni trajekta nidri meganisi (za auto) i red vožnje

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Danas sam zvao i rezervisao trajekt iz Vasilikija za Sami za ovaj vikend ali sam zaboravio da pitam koja je cena. Da li neko ima informaciju koliko kosta trajekt?

Hvala!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905944
    Ukupno poruka