volodja

TRAJEKTI

180 poruka u ovoj temi

Poslao sam mail na sambatours@otenet.gr za rezervaciju trajekta(Vassiliki-Fiscardo) za 04.07,u ponedeljak 20.07 i jos nisam dobio odgovor!Sta

mislite da li da sacekam do ponedeljka ili da posaljem ponovo danas.Hvala.

Pre dve godine kade smo trajektom isli na Zakintos potom na Kefaloniju pa na Lefkadu nismo imali rezervacije i nismo imali nikakvih problema sa mestom i kartama iako je bio spic sezone juli/avgust. Koristili smo prve jutarnje polaske, a najvise guzve bilo je iz Fiskarda ka Vasilikiju. No koliko smo videli uvek su se svi pridosli ukrcali bez problema. Trajekti Zakintos-Kefalonija i Kefalonija Lefkada su znatno manji od onog koji plovi ka Zakintosu, ali valjda ljudi tamo znaju da su manje i potreba tako da nema razloga muciti se sa rezervacijama. Ionako karte za medjuostrvske ture prodaje cika iz kola parkiranih na mestu polaska.

Izmenjeno (Putnik01)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kako i dalje mail-om nisam dobila odgovor za rezervaciju trajekta od Vasiliki do Fiskarda, pozvala sam jutros agenciju Samba, i rezervisala termin u 9h. Eto čisto da obavestim, kao što sam obećala. :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Meni ako ne odgovore do petka moraću i ja da ih zovem :(

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kako i dalje mail-om nisam dobila odgovor za rezervaciju trajekta od Vasiliki do Fiskarda, pozvala sam jutros agenciju Samba, i rezervisala termin u 9h. Eto čisto da obavestim, kao što sam obećala. osmeh1.gif

Hvala na obavestenju!Jel si zvala Sambu na 2645031555

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da na taj broj.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vidim ja da nema ništa od onog polaska oko podneva iz Vasilikija. nea.gif

Obecali su još prošle nedelje da će izbaciti novi red vožnje za jul ali i dalje ništa. Verovatno čekaju da budu ova dva polaska krcata pa će tek onda ubaciti još jednu liniju ako bude bilo potrebe.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jeee evo sam sebe da demantuje, izašao novi raspored linija Vasiliki-Fiskarado klap.gif

fery.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jel zna neko kolika je cena karte ove godine na relaciji Kilini-Zante, za auto i po osobi?!?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li neko moze da mi kaze koji trajekat ide za Kefaloniju sa kopna? Da li mora da se ide na Lefkadu? Treba da stignem kolima iz Soluna na Kefaloniju...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sem Lefkade za Kefaloniju imas polaske i iz luke Kilini (Kyllini).

Izmenjeno (malojko)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ljudi dajte cene za trajekt do Krfa. Bas mi je potrebna ova informacija. Hvala unapred

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@Tijuana, iz Soluna za Kefu ti je najlogičnije preko Lefkade.

@Bera001, to pitanje je bolje postaviti na

http://www.putovanja.info/forum/topic/12515-trajekt-za-krf/

čisto zbog toga što na toj temi ima više ljudi koji su bili na Krfu (pretpostavljam).

Ako ti nešto znači, ono što sam ja čuo za ovu sezonu, Igumenica - grad Krf ti je 32-35Eur za auto, 8-10Eur za odrasle i pola od toga za decu. Sve zavisi od firme koja vozi, da li uzimate za jedan auto ili više, da li uzimate povratnu kartu. Takođe, ako idete na jug ostrva, više se isplati ići do luke Lefkimi, ali ne znam cene za tu relaciju.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovru. A sa Lefkade ide trajekt na Kefaloniju samo iz Vasilikija ili iz jos nekog mesta?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A mi smo prošle godine mailom zakazali bez ikakvih problema. Nije bilo potrebe da se zove!

Da li znate postoje li ikakve sankcije ukoliko se rezervise trajekt i rezervacija se ne iskoristi? Da li se u tom slucaju ista placa?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27016
    Ukupno tema
    906017
    Ukupno poruka