volodja

TRAJEKTI

180 poruka u ovoj temi

Da li možda znaš kako naplaćuju karte za decu i da li uopšte postoji popust ili je i za njih 8e?

Takođe me zanima da li postoji popust za povratne karte, mada ako je u pitanju samo jedan prevoznik ne verujem jer ću se svakako vratiti njihovim prevozom pa nemaju potrebe da daju popust. Jesam li u pravu?

ne znam za decu ali povratna se ne naplacuje sa popustom a mislim da cak ne moze ni da se uzme unapred.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li neko zna odakle se sa kopna hvata trajekt za Kefaloniju, koliko traje put i koliko je povratna karta za trajekt s kolima?

pa sve vreme pricamo o tome :)

najpovoljnija karta i najbrze putovanje je iz Vassilikija na jugu Lefkade.

Put traje od 1h 10min do 1h i 25min zavisno od raspolozenja kapetana :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

ne znam za decu ali povratna se ne naplacuje sa popustom a mislim da cak ne moze ni da se uzme unapred.

Da, kod nekih "prevoznika" je moguce uzeti povratnu kartu unapred (ne mogu da tvrdim za sve!) i u tom slucaju imate 25% manju cenu karte u povratku.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li možda znaš kako naplaćuju karte za decu i da li uopšte postoji popust ili je i za njih 8e?

Takođe me zanima da li postoji popust za povratne karte, mada ako je u pitanju samo jedan prevoznik ne verujem jer ću se svakako vratiti njihovim prevozom pa nemaju potrebe da daju popust. Jesam li u pravu?

Vratio se juce sa Kefalonije i ja nisam mogao da uzmem povratnu kartu iako sam u oba smijera koristio isti trajekt.Djeca do 5 godina ne placaju kartu a od 5-10 godina placaju pola karte (4 e)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratio se juce sa Kefalonije i ja nisam mogao da uzmem povratnu kartu iako sam u oba smijera koristio isti trajekt.Djeca do 5 godina ne placaju kartu a od 5-10 godina placaju pola karte (4 e)

Hvala na odgovoru.

Izmenjeno (BCV)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslao sam mail na sambatours@otenet.gr za rezervaciju trajekta(Vassiliki-Fiscardo) za 04.07,u ponedeljak 20.07 i jos nisam dobio odgovor!Sta

mislite da li da sacekam do ponedeljka ili da posaljem ponovo danas.Hvala.

Pre dve godine, kada smo mi isli na Kefu, rezervacija se iskljucivo vrsila telefonski.

Ne znam kako je ove godine!?!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Poslao sam mail na sambatours@otenet.gr za rezervaciju trajekta(Vassiliki-Fiscardo) za 04.07,u ponedeljak 20.07 i jos nisam dobio odgovor!Sta

mislite da li da sacekam do ponedeljka ili da posaljem ponovo danas.Hvala.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

A mi smo prošle godine mailom zakazali bez ikakvih problema. Nije bilo potrebe da se zove!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slala sam i ja, pa pošto mi nisu odgovorili ponovila sam molbu i Janet (osoba koja mi je odgovarala) mi je poslala mail, da nije zaboravila, već da čeka kraj nedelje (a to je sad) da bi znali tačno vreme polazaka trajekta, jer još uvek nemaju raspored za jul.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Slala sam i ja, pa pošto mi nisu odgovorili ponovila sam molbu i Janet (osoba koja mi je odgovarala) mi je poslala mail, da nije zaboravila, već da čeka kraj nedelje (a to je sad) da bi znali tačno vreme polazaka trajekta, jer još uvek nemaju raspored za jul.

Hvala puno na odgovoru!Pozdrav.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Неко ме је преплашио да се трајекти много љушкају, а како ми то баш не прија, можда би се упутио до Патре, па одоздо трајектом до Кефалоније; наравно ако су ови, да кажем, стабилнији.

И тако планирамо, да посетимо Метеоре.

Унапред хвала на одговорима.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nema tu ljuskanja ni manje ni vise no drugi. Uzmi u obzir da su to mali trajekti, nisu to mega brodovi. Ipak, nema bojazni. Ni meni ne prija kada se "zanosi" ali nije nikako strasno. udjes unutra i uzivas uz kafu. :)

p.s. Prilikom odlaska na Kefaloniju videla sam dve velike kornjace na povrsini, tik uz trajekt :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kornjače kod Fiskarda? To je stvarno retkost, one su obično kod južnih plaža. Hm, možda to znači da je moguće sresti ih i na nakim plažama Lefkade.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Samo da pitam da li su ti odgovorili u vezi rezervacije za trajekt!Meni jos nisu,a poslao sam dva maila,jedan pre 8 dana,drugi pre 2 dana.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kornjače kod Fiskarda? To je stvarno retkost, one su obično kod južnih plaža. Hm, možda to znači da je moguće sresti ih i na nakim plažama Lefkade.

bile su bas ogromne i na povrsini. Obicno mi je aparat pri ruci, ali tada smo bili sanjivi jer nismo nigde spavali, pa nisam uslikala. Zao mi je, i znam da je to retkost videti ih tako. Sad, gde ih ima to ja ne mogu pricati jer se ne razumem...

Izvinjavam se na off....neka bude da su i one sastavni deo trajekta :lol::zvizduk:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906018
    Ukupno poruka