1841sonja

Hotel Elea village *** Elia beach

67 poruka u ovoj temi

Evo par korisnih saveta za sve koji se spremaju put Elee:

1. Ako ikako mozete, lepo bi bilo da budete smesteni u prvoj zgradi desno od recepcije na prvom spratu ( pogled na more)

2. Ne uzimajte sobe iznad restorana i kuhinje, moye se desiti da ponekad nema tople vode

3. Nisam videla losu sobu, a letujem u Elei poslednje dve godine, sve u kupatilu je ok

...ode mi baterija... :-) eto me opet za par minuta...

U agenciji su samo potvrdili da je u pitanju prvi sprat, a za ostalo, kazu, ne znaju nista:-( Mi smo trazili sobu sa pogledom na more, ali se nesto previse i ne nadam... Bilo bi lepo kada bi napisali jos par korisnih informacija...mozda o hrani, plazi... Unapred puunooo hvala:-)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

I mi smo uplatili ovaj hotel. Prema svemu rečenom mislim da nas očekuje lep odmor. U svakom slučaju Sitonija kako čujem nudi puno toga što vredi videti pa će nam dani biti ispunjeni. Što se komentara o obećanju za prvi sprat tiče nemojte puno nade polagati na to s obzirom na to da su nam sve agencije koje ga rade rekle da tu nikakve garancije ne mogu dati, a verujte mi kontaktirala sam ih baš sve, Svi su nam rekli da sobe raspoređuju na recepciji i da agencije nemaju neke posebne spretove, tj. sobe. Utešno je to da gost ima pravo da traži zamenu ako mu nešto ne odgovara. Naravno zamenu će dobiti ako je u tom trenutku ima. Zamolila bi nekog da napiše nešto više o plažama u okruženju. Naročito o onim sa prirodnom hladovinom pa makar bile i male, tj. divlje.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Niko nista...tema zamrla???

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ostale smo same. Pitam se ima li ovaj hotel WiFi internet?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ostale smo same. Pitam se ima li ovaj hotel WiFi internet?

Hotel ima WiFi internet, ali je izgleda besplatan samo za koji imaju All inclusive uslugu (na sajtu jedne naše agencije ima opis All inclusive za ovaj hotel), a za goste koji imaju polupansion se naplaćuje.

Izmenjeno (mmi)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nekih par km od hotela prema Nikitiju je Spathies beach, divna plaža sa prirodnim hladom. Od parkinga se spustite do mora levom ili desnom stranom obilazeći stenu i verujte mi da necete pogresiti ni u kom slucaju. Vidimo se tamo posle 10.-og juna :thankyou::hladjenje: :hello:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Nekih par km od hotela prema Nikitiju je Spathies beach, divna plaža sa prirodnim hladom. Od parkinga se spustite do mora levom ili desnom stranom obilazeći stenu i verujte mi da necete pogresiti ni u kom slucaju. Vidimo se tamo posle 10.-og juna :thankyou::hladjenje::hello:

Ok vidimo se tamo ili u hotelu. Pretpostavljam da i vi odsedate tamo s obzirom da pratiš temu. Mi ćemo boraviti od 4.6. do 15.6. Što se ove plaže tiče već sam je uvrstila u uži izbor. Videla sam slike na temi o plažama Sitonije i mislim da je sasvim ok. Pozdrav
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cula sam da je Elea ove godine renovirana. Kako god, ja sam i pre bila zadovoljna, ali ovaj put ću biti u Atheni palace. Pozdrav, vidimo se na plažama Sitonije

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kakva su iskustva sa ovim hotelom?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

letovao sam u Elea jula 2013,hotel starije arhitekture ali renoviran,sobe sveže okrečene,kupatila nova,tzv.superior sobe su praktično dvosobne sa dva klima uredjaja,čiste se svakog dana,na III dan zamena posteljina,wifi u sobama.Bili smo u delu hotela iznad restorana i par puta u špicu tokom dana je bio jako slab pritisak tople vode.Hrana je dobra,izbor pristojan,glavni kuvar u hotelu je Srbin,uglavnom i moja deca 6 god.i 9 god. nikad nisu bila gladna,.Osoblje ljubazno,posebno šankerica u baru Grkinja Dimitra crnka,amazonski tip.Piće u baru u al inkluziv varijanti je OK,originalni sokovi doduše točeni u čaše,točeno mitos pivo,neka bela vina,tipično grčka,uzo,metaxa itd.Sladoled uz svaki obrok + u podne.Bazen pristojan sa slatkom vodom.Plaža neuredjena ali mi nije smetalo ,nosim svoje ležaljke,voda čista,najviše je kvarila utisak trava na plaži koju niko nije čistio.Plaža ispred hotela je najlošija,silazi se strmim stepenicama i uska sa kamenjem u plićaku i tu se niko nije kupao,100 metara dalje od nje je bila sasvim pristojna.

Za cenu koja se plati sasvim pristojan izbor

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da li si bukirao direktno ili preko neke agencije? Po kojoj ceni ako nije tajna?

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima.

Mi smo uplatili ovaj hotel za kraj juna.Idemo sa detetom od godinu i po dana pa me interesuje da li u restoranu postoje stolice za hranjenje beba? Unapred hvala.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Cini mi se da ima. Videla sam prošle godine blizance bebe i mislim da su ih hranili u takvim stolicama.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala puno na odgovoru.Pozdrav

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Pozdrav svima,

Vratili smo se iz Elee pre par dana. Opšti utisak FANTASTIČAN. Van koncepta All inclusive ne moraš da potrošiš ni jedan jedini euro ako ne želiš. Deca su prezadovoljna, kada izađemo u šetnju ne žele ni sok :P

Hotel je odličan, nimalo ne liči na ono na slikama...sobe su nove, kupatila skroz nova...jedino nam je smetao mali TV...za 3+ zvezdice i više nego dobar. Čisto, prelepo, ogromne sobe koje se čiste svaki dan...dnevno smo dobijali po 5-6 peškira, ukoliko nisu na mestu na kojem inače stoje...odmah se menja. Posteljinu su nam menjali na 3 dana. Ja sam legla sa vlažnom kosom, od farbe se napravila tufna na sveže promenjenoj posteljini...ujutru je sve promenjeno, ponovo.

Restoran se riba, kompletno, nakon svakog obroka, wc pored bazena čiste na pola sata. Internet odličan, svi fenomenalno ljubazni. Bazen se čisti svakog jutra, ako nešto ne valja u sobi, 5 minuta nakon sobarica tu je majstor :)

Parking u okviru kompleksa i u ulici pored plaže. Plaža koja je sasvim ok, sa odličnim ulazom u vodu, bez algi ali sa dosta borovih iglica (hladovina prirodna- nema gužve pa je moguće smestiti se ispod borova)

Mene je najviše brinula hrana, zbog dece...verujem i mnoge roditelje koji idu bilo gde, zato opširno o tome ;)

Hrana fenomenalna- doručak- 4 vrste džema, puter, margarin, 5 vrsta hleba + dvopek, sveže voće (kajsije, narandže, nektarine, šljive), suvo voće- banana, grožđe, urme i šljive, 2 vrste slatka, med, euro krem, 3 vrste pahuljica- čoko. korn fleks i musli sa suvim voćem, kompot, voćna salata, dve vrste puter keksića, grčki jogurt, voćni jogurt, dve vrste šunke, dve vrste kačkavalja, feta, paradajz, krastavac, dve vrste maslina u ulju, dve vrste turšije + feferone, krem supa, krutoni, varivo (obavezno), prženice, rol viršle ili kroasani, dve vrste pite, kuvana jaja, pržene kobasice ili viršle, omlet ili jaja na oko, kuvana jaja, 10-ak vrsta čaja, čokoladno mleko, toplo mleko i hladno mleko, 4 vrste soka, kafa...i tako svakog jutra

Ručak- krem čorba, krutoni, makarone i špagete, 2 vrste sosa- karbonara i paradajz, ili bolonjeze i milaneze...pire ili krompir u rerni ili pomfrit, rižoto, dve vrste povrća na puteru, bareno povrće, 3 vrste mesa /piletina, goveđe i svinjsko- uvek neki gulaš, uvek neko jelo za vegetarijance, seckano voće, lubenica, dinja, dve vrste kolača, sladoled, krem čorba, 5 vrsta hleba, puter, margarin, sve turšije kao za doručak, i masline, 6 vrsta povrća- seckanog, nezačinjenog, tri vrste dresinga, 7 vrsta vezanih salata, sa mesom...tzatziki

Večera bogatija, obavezno krem čorba, krutoni, makarone i špagete, još jedna vrsta mesa- obavezno jagnjetina, riba-bakalar, ajkula, neki nacionalni specijalitet- ćufte u limunovom sosu i sl...punjene paprike, 2-3 puta roštilj., 3 vrste koalča i sve ono kao za ručak, naravno, drugačije- jela se ne ponavljaju u toku dana, druge salate i sl.

Užina- sladoled i 2 vrste kolača- štrudla i buter keksići.

Pool bar- instant kafa, dve vrste soka, coca cola program-ceo, pivo /tražite large, služe ga u zaleđenim kriglama), original nestea- breskva i limun, crno, belo i rose vino, uzo, konjak, soda

U blizini nema ni jednog dragstora...prvi je u kampu, na oko 600-700 m...i ne treba vam...Lagomandra na 3 minuta odatle kolima...iskreno, meni nije legla...gužva u uređenom delu, u delu koji je slobodan, ulaz u vodu 20 cm do kolena 20 cm do struka- preko glave....

Nema prodavaca na plaži...za 10 dana zalutao je jedan sa onim suncobranima za glavu.

U hotelu uveče živo, 90% naših ljudi, mnogo dece koja igraju fudbal, žmurke i sl, dve tematske većeri- četvrtkom i subotom- grčko veče i škola latino plesa.

Sve u svemu, mesto da napunite baterije i da se vratite preporođeni...ako neko nešto želi da zna, još. tu sam :)

2

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka