1841sonja

Hotel Elea village *** Elia beach

67 poruka u ovoj temi

Upravo smo se vratili sa Sitonije, i posetili smo prijatelje koji borave u ovom hotelu. Mozda mogu da ti pomognem?

bila big ti jako zahvalna kada bi mi dala malo vise informacija u vezi hotela elia village i plaze...:) Posto sam uplatila smestaj u tom hotelu a nisam nasla bas neke informacije:ljutko:

unapred hvalaaaaaaaaa

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Svaka informacija bi mi znacila! Posto su svi opisi od pre 3-4 godine,pa bih htela znam kako je sada:D

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo iz druge ruke :bez-zuba:

Prijatelji su bili u apartmanu, imali su kao kuhinju (kazu lose opremljenu) u kojij su bili kreveti na sprat i to je deo apartmana koji mi se nije svideo, odmah se ulazi u njega i ostavlja ruzan prvi utisak. Kupatilo je ok, spavaca sa bracnim krevetom super, terasa BAS velika. Ono sto je po meni najbitnije je da je stvarno cisto. Hrana je dobra ali u restoran nije dozvoljeno unosenje pica cak ni za decu. Najveca mana hotela je plaza, prijatelji kazu da prakticno ne postoji, oni su bili ili na bazenu ili na drugim plazama. Ako te nesto konkretnije zanima pitaj pa cu ih pitati.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mi smo letovali u ovom hotelu pre tri godine. Daleko od toga da je hotel savršen, ali za tu cenu je, recimo, pristojan. Mi smo bili u apartmanu koji je imao dve prostorije, bračni i dva obična kreveta (ne na sprat), između te dve prostorije bilo je kupatilo i kuhinja u jednoj niši. U kuhinji nije bilo ničega - čaša, tanjira, escajga... Prodavnica u okviru hotela nije radila.

Te godine zbog velikih vručina bile su česte redukcije struje, pa je polovina bungalova ostajala bez struje, dok se druga polovina snabdevala energijom iz agregata. Mi, nažalost nismo bili u toj drugoj grupi, i upravo zbog toga, i izuzetno lošeg odmosa zaposlenih u hotelu prema gostima iz Srbije, odlučili smo da se vratimo kući ranije... U agenciji su nam vratili novac za ta dva dana.

Što se tiče plaže, stoji sve ono što su pre mene rekli. Ipak, ja nisam bila toliko nezadovoljna, jer mi je u tom trenutku takvo stanje odgovaralo. Mi smo išli na deo plaže ka Anthemusu, koji jeste izuzetno uzan, ali ima prirodnu hladovinu, potpuno je pust, a voda je čista i topla. U vodi ima delova sa peskom, ali i kamenja prekrivenih travom. Ima dosta školjki... Za malu decu ipak nije loše, jer je plitko. Naravno, u blizini se nalaze fenomenalne plaže koje morate obavezno obići. Mi smo na plaže odlazili pre podne, a po podne smo se kupali u bazenu. Inače, popodne obično počne da duva vetar.

Hrana je solidna. Zaista, mi nismo previše ni očekivali jer je cena bila više nego povoljna. Mislim da naši ljudi često imaju nerealna očekivanja. Ipak, moraju biti svesni da sigurno postoji razlog zašto su neki hoteli skuplji, a neki jeftiniji.

Ipak, osoblje hotela je izuzetno neljubazno, i to je, po meni, glavna zamerka.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo nekih informacija.Plaze kod hotela nepostoje,komaraca ima mnogo,uvece je katastrofa,kola su neophodna kako bi se stiglo do obliznjih plaza,hrana u hotelu je ok,i dorucak i vecera,nema doduse slatkisa ali ima voca u izobilju.Sobe su pristojne,kupatila losija,malo su zastarela.Ukratko nije lose za te pare.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bili smo u julu sa dvoje male dece i bilo nam je jako lepo. Ali, svaki dan smo po dva puta (pre i posle podne) išli kolima na neku od susednih plaža, jer je zaista, takozvana hotelska plaza prilično neupotrebljiva i pomalo prljava...

Sobe su prostrane ali je nameštaj star, pogotovo kupatila, no, na to se ne žalimo. Hrana je odlična, deca su obožavala bazen, komarci nas nisu mnogo mučili, a deca su uživala uveče u hotelskom dvorištu, igrali žmurke, vije, stoni tenis... ima i malo igralište za mlađu decu sa toboganom i nekom kućicom...

Preporučila bih ga svakom ko je spreman kolima da ide na plažu jer ima odličan položaj, blizu je Nikiti i Lidl, Neos Marmaras, Vurvuru, a na manje od 5 min Lagomandra i Kalogria, dve nama najlepše plaže!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Troumila sam se izmedju Elee, Lily ann beach, ali sam od njega odustala, i Philoxenia bungalows. Citajuci komentare stekla sam utisak da je Philoxenia bolji hotel, tipa lepse uredjen, sa dobrom hranom, u borovima i sto mi je bitno sa animacijom za decu, ali sa losim morem.Obisla sam Gerakini, pa pretpostavljam da je slicno, plaza ok ali more mutno i sivo kao da se kupas u reci, na mene je ostavilo jako ruzan utisak, opste sivilo. Svaki dan da prelazimo 20-30km do Kalogrie i Lagomandre nije moguce zbog male dece. Elea mi se svidja zbog polozaja, blizine pomenutim plazama, 3-4km je udaljena od njih, dobra hrana, cisto, ali je skuplja od philoxenie i nema nikakav sadrzaj za decu. Gde je bolje za nas, mozda sam stekla pogresan utisak o pomenutim hotelima pa ko je bolje upoznat bila bih zahvalna na misljenju i savetu.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

tasko ja sam bila u Philoxeniji, i sve napisano je tako. Uvece smo hvala bogu imali drustvo za pricu, inace od setnje po plazi nista...jer nema sta da se vidi ... na plazi nismo bili ni jednom jer nam se nije dopala. Vozali smo ili do lagomandre ili dan koji bi smo ostali proveli bi smo pored bazena. Gerakini je isti slucaj. Tako da... ne znam sta bih vam rekla, ili da se odlucite za vozikanje ili da trazite drugu lokaciju.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Bio sam u oba, sa dvoje relativno male dece, hrana i opsti utisak su slicni mada mi se cini da je Philoxenia bolji hotel ali je daleko od pravih plaza Sitonije ali fakticki u mestu/Psakoudiji/ dok je Ellea van svega tj usred nicega.Za decu je bolje u Philoxenii a za odrasle u Ellei/zbog blizine plaza i manjeg cimanja/ a i porodicne sobe su u Ellei vece i bolje koncipirane/fakticki dve sobe a izmedju kupatilo i cini mi se kuhinjski blok/.Ja bih se izmedju ova dva odlucio za Elleu mada bih pre toga dobro proucio ponudu u Sartiju i Toroniju/i urbanizovano i blizina plaza. pri cemu su i plaze u samim mestima sasvim upotrebljive/.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

U Elea village-u, u superior sobama, od cega se sastoji kuhinja i da li uopste ima nesto od posudja. Shvatila sam da je u blizini hotel sa 5 zvezdica, da li u njemu postoji animacija za decu, decje igraliste i da li se moze koristiti iako nisi gost tog hotela

Jops jedno pitanje, pise da je superior soba za 2-4 osobe, da li je ona dovoljna za dvoje dece+2 odraslih, u pitanju je samo jedna prostorija ako sam dobro razumela dok se apartman sastoji iz 2 prostorije

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Plaza hotela Antemus see je blizu, u principu ne kontrolisu ko ulazi izlazi iz hotela ali se fakticki svercujete.Mislim da u nasoj kuhinjici /tzv kuhinjski blok/nije bilo posudja ali je nismo koristili pa nisam siguran.Mi smo bili u apartmanu/na sajtu samog hotela ima preciznih slika/ a u druge sobe nisam ulazio.Pazite plaza cije slike se pojavljuju u opisu hotela kod agencija i na sajtu samog hotela zapravo ne postoji, more je tu ali je kupanje nemoguce zbog veoma krupnog kamenja.Pogledao sam cene Ellee za 2012.god. i mislim da je to mnogo za taj hotel ispada da je Philloxenia dosta jeftinija.

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Rešila sam da ove godine po prvi put letujem na Sitoniji. Pažnju mi je privukao ovaj hotel naravno zbog cene. Zbunjena sam time što sve sobe i obične i superior nazivaju dvokrevetnim a dopuštaju boravak dve odrasle osobe i dvoje dece, što je naš slučaj. Deca su nam mala 4 i 6 godina pa računam smestićemo se sa tim pomoćnim ležajem. Doduše nije mi jasno gde će stati taj pomoćni ležaj ako su sobe 2 sa 2 kako neko na forumu reče. Dalje videla sam na slikama da sobe imaju frižider što smatram jako korisnim. Ali opet ovde pročitah da ga dvokrevetne nemaju (ovo je doduše neko napisao 2007.) Da li neko zna da li se možda situacija promenila pa ga sada imaju sve sobe? Nadam se da će neko ko je tamo bio napisati nešto o tome. Hvala

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja sam bila u Elei prosle i pretprosle godine i super se provela.

Kao prvo, cena HB usluge je bila povoljna, sto ove godine ni u kom hotelu nije slucaj. Odnos cena /kvalitet je vise nego ok. Za one koji idu na more da bi uzivali sa klincima na vodi ovo je idealna solucija.

Hotel ima odlicnu poziciju. Sve sobe imaju pogled na more, sto je meni neobicno vazno, posebno kad na terasi pijem prvu jutarnju kafu. Bazen, staze, basta sa maslinama i borovima...sve je cisto i odrzavano.Nedostatak decijeg igralista (da li je ljuljaska i tobogan preveliki izdatak za vlasnika?) kompenzovan je velikim dvoristem, tako da deca uzivaju.

Ako odlucite da ovde provedete odmor, obavezno dodjite svojim prevozom, jer su prelepe plaze na oko 2 km odatle, Lagomandra, Spathies, Kalogria... Hotelska plaza je mala, uska, ali ne i neupotrebljiva. Ko bas ne voli da se vozi do plaze svakog dana nece biti nezadovoljan.

Osoblje je ljubazno, izasli su u susret bas svakom nasem zahtevu. Veliki pozdrav za sefa kuhinje, koji je, by the way, nas covek ( i sta da vam kuvam sutra:))) Hrana je ok, dorucak je na bazi svedskog stola i ima svega i svacega, a uvek je sve isto, kao i u drugim hotelima. Vecera se sastoji od cetiri vrste mesa ( uvek) i svezeg/grilovanog/na pari spremanog povrca. Salata, voca i slatkisa ima dovoljno, kao i sladoleda. Ko se zali na hranu u Elei, znajte da je veliko zakeralo. I eto...nadam se da sam bar nekome pomogla pri odluci!

Pozdrav!!!

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Miss Lana. Evo ja pročitah tvoj komentar i nemaš pojma koliko si me obradovala. Mi smo već rezervisali ovu vilu za predstojeće leto i mnogo mi znači da pročitam ovako nešto. Mi ćemo ići svojim kolima sa detetom,pa bih još volela da znam da li postoje neke zanimljivosti u blizini, sem plaža, koje ne bi trebalo da propustimo. Interesuje me i od koliko zgrada se sastoji taj kompleks, jer se bojim da te najdalje nisu bas previse udaljene od bazena. Mi smo uplatili ALL uslugu, pa me i hrana posebno zanima. Da li su kupatila zaista toliko stara i da li nase agencije imaju losije sobe? Mi idemo preko Sabre.Da li postoje ležaljke na hotelskoj plaži? HVALA:-)

Izmenjeno (jsanja)
0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Evo par korisnih saveta za sve koji se spremaju put Elee:

1. Ako ikako mozete, lepo bi bilo da budete smesteni u prvoj zgradi desno od recepcije na prvom spratu ( pogled na more)

2. Ne uzimajte sobe iznad restorana i kuhinje, moye se desiti da ponekad nema tople vode

3. Nisam videla losu sobu, a letujem u Elei poslednje dve godine, sve u kupatilu je ok

...ode mi baterija... :-) eto me opet za par minuta...

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar


  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905037
    Ukupno poruka