Bubica

Neum

45 poruka u ovoj temi

@bindra67preko Svitave se može,skreće se na Ravno,pa tuda idete.

Radi se deo puta kod Ljubinja pa se tuda ne može,vrate vas na Ravno(sreća nije daleko za vraćanje)Obustave su svakog dana sem nedelje 8-14h. za taj deo Ljubinje Stolac.

Može li da se nađe privatni smeštaj na licu mesta i kolika je cena dvokrevetne sa kupatilom ili studija. Na Bukingu nema ništa ispod 30 evra za početak septembra.

Da li je neko uzimao putno osiguranje?

Neum je i dalje pun,u čudu su i sami ovakvom posetom gostiju,posebno iz Srbije.Ne spuštaju cene,osim ako sada od 01.09.ipak ne počnu..cene u sobama sa kupatilom i upotrebom kuhinje su 20KM po osobi,tj ležaju,studio apartmane i to na magistrali i iznad su cenili i do 100KM!

Mogu da slikam par tabli sa kontaktima na koje naletim kad idemo ka plaži,ili dok šetamo,dosta njih su stariji meštani koji izdaju smeštaj,tipa na preporuku gostiju koji su boravili kod njih,pa se ne reklamiraju na netu..ali drže cene,kažu sezona još traje.A vala,pun je Neum evo i dalje,potvrdjujem.

Izmenjeno (gordanam)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Da ne bude,obećanje ludom radovanje,evo nekih kontakata za smeštaj:

Vila Nikola +38763816494

Apartani +38763354291

Vila Solaris +38761553466

Sobe i apartmani Miris +38762981881

Vila Vranjković sobe i apartmani +38761555524

Vila Ancora +38763243128

Apartmani Krešić +38763833078

Svi su ili na plaži,ili u prvoj ulici od plaže.

Da dodam da je Neum osetno prazan,mesta za parking koliko voliš,ležaljke u svako doba dana,manje krcate plaže..

Izmenjeno (gordanam)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vila Nikola +38763816494

Apartani +38763354291

Vila Ancora +38763243128

Da dodam da je Neum osetno prazan,mesta za parking koliko voliš,ležaljke u svako doba dana,manje krcate plaže..

Juče sam dobio sličan odgovor od gazdarice apartmana Feral koji sam bukurao. Kaže da se smanjila gužva i da je sad idealno da se dodje. 

U ponedeljak krećemo do Trebinja pa utorak za Neum. 

Pozdrav svima. 

@bindra67preko Svitave se može,skreće se na Ravno,pa tuda idete.

Radi se deo puta kod Ljubinja pa se tuda ne može,vrate vas na Ravno(sreća nije daleko za vraćanje)Obustave su svakog dana sem nedelje 8-14h. za taj deo Ljubinje Stolac.

Neum je i dalje pun,u čudu su i sami ovakvom posetom gostiju,posebno iz Srbije.Ne spuštaju cene,osim ako sada od 01.09.ipak ne počnu..cene u sobama sa kupatilom i upotrebom kuhinje su 20KM po osobi,tj ležaju,studio apartmane i to na magistrali i iznad su cenili i do 100KM!

Mogu da slikam par tabli sa kontaktima na koje naletim kad idemo ka plaži,ili dok šetamo,dosta njih su stariji meštani koji izdaju smeštaj,tipa na preporuku gostiju koji su boravili kod njih,pa se ne reklamiraju na netu..ali drže cene,kažu sezona još traje.A vala,pun je Neum evo i dalje,potvrdjujem.

Ne,preko Svitave ipak,nismo bili sigurni da li dozvoljavaju tranzit i na tom prelazu,zbog Dubrovnika,i bilo nam je ok,nije bilo gužve sreća,zbog tog mimoilaženja sa vozilima iz drugog pravca.Mada ima zaista dosta uradjenih i čestih blagih proširenja,pa malo opreza,polako i sve je ok.

Deo puta se radi,pa je zatvoren do 14h pre podne,pa su nas vratili na Ravno (sreća nije daleko od tog skretanja).

Dali svaki dan do 14h nema vožnje preko svitave zbog radova? 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

@bindra67 osim nedelje..

Danas smo stigli u Mostar,tranzit preko Hrvatske,nema žive duše,prvi i na ulazu u Hrvatsku i posle na izlazu (msm i na BiH).

A Trebinje je tek prelepo,uživaćete.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ako nekome treba smestaj u Neumu od 7. septembra obratite se i pitajte za apartman Tia. Vlasnica se zove Ana a njen viber je +385917379254. Zena je izuzetno fer i korektna, apartmani su lepi i na samoj plazi - prema fotografijama na internetu. Na zalost nismo bili a posle hiljadu peripetija, planova i otkazivanja ovog leta iz sasvim neocekivanog, privatnog razloga, morali smo veceras da odustanemo od odmora. Vlasnica Ana nije nam trazila da platimo unapred a cena je 25 eura za dve osobe.  

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li kampova u Neumu ...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Vratili se pre dva dana iz Neuma. U povratku tranzit preko Hrvatske bez ikakvih problema. Neum je pružio više od očekivanog. Dovoljno različitih plaža, za šetanje takodje. Podseća na Pargu u tom smislu(brdovito).

Da ne pravim poredjenje sa Grčkom (pesak je pesak) ali hr i cg je u proseku isto to samo se cene razlikuju. Po radnjama i restoranima bukvalno kao kod nas da ne detaljišem. 

E sad ono najlepše u celoj priči je što sam obišao nekoliko mesta u kojima do sada nisam bio. 

Višegrad Andrić grad (samo za usput) mislim da ne vredi samo zbog njega ići. 

Trebinje nešto naj lepše što se može videti i doživeti na prostoru bivše države. Zaslužuje sedam dana provesti u njemu neće biti dosadno. Oduševljen sto ? posto 

Vodopad kravice (Hercegovina) vredi videti pod obavezno. 

Mostar opet čista desetka kao i Trebinje. Gorko bi se kajao da nisam svratio (zamalo) 

Sarajevo tj. Baš čaršija mnogo manje od očekivanog. Dobri ćevapi kod Ferhatovića. 

Propustio sam vrhunsku jagnjetinu pored Neretve na putu za Sarajevo. Čista desetka. 

Ovo su moji utisci (ukusi su različiti) 

Lep odmor u svakom slučaju 

3

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Drugari, 

ineteresuje me da li je neko prosle godine mozda bio u Neumu, oblast Jazina, uvala, seoce sta je vec.

Interesuje me koliko je udaljeno od centra Neuma, pise oko kilometa. Zanima me da li je spojeno nekim setalistem ili mora kolima da se ide do centra.

Da li u Jazini ima neki kafic, prodavnica kiosk, sladoled  ili je bas pustara 

Vila Nikola +38763816494

Apartani +38763354291

Vila Ancora +38763243128

ove kontakte sto se ostavili gde se to tacno nalazi, da li je to u centru Neuma ili malo dalje.

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Prosle godine rezervisali smo smestaj bas u Jazinama, podaci su bili oskudni pa sam se najvise informisala od vlasnice kuce kod koje smo trebali da odsednemo. Na kraju nismo ni otisli zbog nekog posla koji smo dugo ugovarali ali evo nekoliko informacija. Moze peske da se stigne do Neuma, samo treba da se prodje nekih 200 metara neuredjenim puteljkom i onda se izlazi na setaliste pored mora, oko 1 km do centra. U samom naselju ima prodavnica. Kako je zaista - ne znam. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27015
    Ukupno tema
    905943
    Ukupno poruka