Bubica

Neum

45 poruka u ovoj temi

Da li je bio neko? Kakva je plaza, grad, cene, ljudi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

bila sam ja nekoliko puta ali uglavnom u nekom proljetnom periodu na seminarima i za toga je super jer u tom periodu nema guzve a ljeti je totalno druga prica

puno bosanaca na jednom mjestu smajl.jpg, nema mjesta na plazi, cijene su solidne u odnosu na hrvatsku, ima par kafica, nista specijalno. Neum je malo mjesto i puno raje ide samo na vikend zbog blizine tako da tek tad bude velika guzva.

ima par finih hotela, a i privatni smjestaj je sasvim solidan.

Dobro je kao jeftinija varijanta odmora za starije i porodice kojima netreba nocni zivot.

Plaze se nesjecam, jedan dio je kamencici a ima jedan dio gdje ima molova.

Nadam se da sam makar malo pomogla:)

Izmenjeno (DraganV)
Nije potrbno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Interesuje me kako izgleda grad, da li su ulicice uske i strme, da li se tesko prolazi autom. Po nekim fotografijama na internetu na kojima se reklamiraju vile na obali, zakljucila sam da je obala strma, svuda se spusta nekim stepenistem do plaze, pa me zanima da li uopste postoji setaliste pored obale?

Da li postoji neki trg i staro jezgro grada?

Da li postoji luka ili pristaniste za jahte u gradicu?

Da li kanalizacija odlazi u more?

Ima li problema sa vodom kao u Crnoj Gori?

Kakvo je raspolozenje mestana prema turistima iz Srbije?

Kakve su cene po restoranima, hrane i pica, koliko se naplacuju lezaljke itd.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Neum3.jpg

Bubice, Neum je jedini izlaz BiH na more. Put od Sarajeva, je odlican, preko Konjica, divnim kanjonom Neretve, preko Mostara,Metkovica, i kod Opuzena se odvajas za Dubrovnik koji je od Neuma udaljen oko 70 km.

Nalazi se odmah ispod magistrale, na samom kraju zaliva Peljesac. Put kroz Neum je dovoljno sirok, a postoje i stepenice kojim se mozes spustiti do mora. Ne postoji neko staro jezgro grada, ima 4, 5 hotela i cene nisu previsoke u odnosu na komsije u Hrvatskoj. Ima dosta i privatnog smestaja, postoji pijaca i dobro je snabdeven. Glavni posetioci su iz Sarajeva. Tu je i mala lucka kapetanija.... More je cisto i toplo, blizu ti je Ston na Peljescu....

Nista posebno, ali ugodno....

Izmenjeno (DraganV)
Nije potrbno citirati ako se post odnosi na prethodnu poruku
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

hajde da malo ozivimo temu....

planiramo da odemo tamo krajem avgusta, ima li neko svezije informacije.

po onome sto sma cuo, cene su jako pristojne, apartmani su oko 25-30 evrica u drugoj polovini avusta...

izgleda da put nije los, jedino sto ima 550 km od Beograda, ima li neko jos koju informaciju?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je bio neko? Kakva je plaza, grad, cene, ljudi...

Plaža je prilično loša, more zna biti jako hladno, grad manje više predstavljaju hoteli i kuće zakačeni za brdo, cijene su veoma pristupačne a ljudi ko ljudi...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

jel ide neko ove godine ili ako ima nekog trenutno? interesuje me da li je moguce kamp prikolicom negde se smestiti? hvala i pozdrav svima

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I meni je palo na pamet, željna sam mora. Verovatno će biti gužve jer ni stanovnici BIH ne mogu u Hrvatsku. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja sam uzela u razmatranje Neum ali citam na internetu da je krcato, cela BiH pojurila tamo. Ipak trazim nesto malo izolovanije pa sam trenutno pikirala naselje Jazina blizu Neuma, smestaj sa sopstvenom plazom. Ima li neko informacije o tom vikend naselju?  

2

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da li je za odlazak u BiH potreban test ili mozda testiraju na granici?

I da li se neko nalazi vec u Neumu iz Srbije ili planira odlazak tamo u skorije vreme?

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ne treba test, ni karantin, u Neumu ima ljudi, danas je bilo na nova s tv, sve je ok

1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ima li kakvih konkretnih utisaka iz Neuma, makar sa jednodnevnih izleta? Ja pocinjem da  pregovaram za prvu polovinu septembra pa da znam sta me ocekuje. 

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kazu da su velike guzve.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Sledećeg petka stižem u Neum i tamo ću biti 9 dana...šaljem utiske.. 

Pišite šta vas interesuje..

Izmenjeno (cujeca)
1

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Jedva cekam neke konkretne utiske, od atmosfere, cena, plaza... posebno me zanima vikend naselje Jazina pored Neuma, tamo smo nasli smestaj po nasem kriterijumu.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27019
    Ukupno tema
    906019
    Ukupno poruka