Tatamatidzanov

Seoski turizam

90 poruka u ovoj temi

Prenesite drugima Vaša iskustva vezana za seoski turizam, prepourčite seoske domaćine, šaljite slike...poznajem veći broj ljudi koji se bave seoskim turizmom, pa mogu i ja biti od neke koristi :)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Ja postavih danas bas temu , pa ako imate neku preporuku za nas, mi bismo bas bili zahvalni. :alarm: :alarm:

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mogao bih Vam preporučiti dosta domaćina, ako biste mi rekli malo preciznije šta Vas tačno zanima, seosko domćainstvo gde žive i domaćini, posebna kuća, sobe, udaljenost...ali da ne bi zvučalo kao reklamiranje, kontaktirajte me na pp

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Nisam siguran da Vam je stigla poruka koju sam Vam poslao; ukoliko nije javite mi da Vam pošaljem ponovo

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja odgovorih, nadam se da si procitala! :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Divno izgleda, a meni se jako dopada i ono Ljubino dvoristance koje sam pogledala. :srce:

Izgleda kao iz starinske bajke!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Pošto vidim da svi hvale Istočnu Srbiju, može li mi neko od upućenih reći, gde se može naći smeštaj u nekom seoskom domaćinstvu i po kojoj ceni. Voleo bih neku preporuku, ukoliko je neko bio...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

E, belier, hvala ti puno, posebno na ovoj prvoj ponudi, daju 10 % za penzionere :-) ! Moraću da razglasim po komšiluku. Šalim se, naravno, pozvaću, a ako odem javiću i kako je bilo. Hvala još jednom!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Gore ubaceni link sajta seoskog turizma nudi pregrst ponuda. E sada jedino treba izbrati onaj profil odmora koji Vas interesuje . . .

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo tri fotografije, za sve one koji nikada nisu bili na Rudniku, a naravno i za one koji su bili. Autor je poznati fotograf Saša Savović.

post-9667-1245963177_thumb.jpg

post-9667-1245963191_thumb.jpg

post-9667-1245963244_thumb.jpg

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da je ova treca slika Svetog bora na Kamenoj gori

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Stavrno ne mogu da tvrdim sa sigurnošću, ali Saša mi ih je poslao u tom folderu. Prva je sigurno sa Rudnika, a ako se ne varam druga bi trebalo da bude jedan od vrhova Rudnika Ostrvica. Inače, sa Ostrvice se pruža fenomenalan pogled kada je lepo vreme. Tada se mogu golim okom videti Fruška gora i Vršačke planine!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27027
    Ukupno tema
    906044
    Ukupno poruka