studenturizma

Kratka anketa za sve turiste

107 poruka u ovoj temi

Prvenstveno zelim da se zahvalim svima koji odvoje koji minut i odgovore na ovu temu.

Zovem se Sonja i zavrsavam studije turizma. Tema mog diplomskog rada je "Znacaj animacije u hotelijerstvu".

Sa zeljom da saznam nesto vise o turistima, postavila sam ovu temu da bih saznala sta Vi mislite o animaciji u hotelu, koliko Vam je vazna ista (koliko animatori doprinose Vasem boravku na nekoj destinaciji), sta mislite koliko to doprinosi promociji samog hotela i koliko je ona presudna za Vas ponovni odlazak u neki od hotela...

Smatram da na ovom sajtu ima dosta ljudi koji vole da putuju i koji traze i razmenjuju informacije radi lakseg odabira hotela ili,pak,koji samo dele svoja lepa i ona manje prijatna iskustva sa drugima.

U daljem tekstu naicicete na kratku anketu o vaznosti animacije u hotelu (na bilo kojoj destinaciji koju ste posetili i u kojoj ste boravili).

Svaki dodatni komentari, informacije ili Vasi utisci du dobrodosli i svakako ce mi pomoci u izradi mog diplomskog rada...

Unapred duboko zahvalna...

Zahvaljujem se svima koji su odvojili vreme!

Pozdrav!

Izmenjeno (studenturizma)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Kada želim da se zabavim na odmoru, nikada se ne oslanjam na animaciju u hotelu. Tokom dana želim da se sunčam i dremam na plaži, a za to me nije neophodno dodatno "animirati" a večernji provod organizujem sam, po pravilu van hotela. Ono što bi mi eventualno odgovaralo jeste da me animatori (i animatorke :) ) odvedu u neki dobar noćni provod. Ali na takvu ponudu (u sklopu hotela) još nisam naišao. Mada znam da ima i toga u boljim hotelima.

Kada pomislim na animaciju na pamet mi jedino padaju nemačke babe koje pokušavaju da nauče trbušni ples uz duplo mlađu (i tri puta lakšu) instruktorku :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Mislim da je animacija JAKO bitna kada na put idu mala deca.

Jedini način da roditelji odmore je da ostave dete da se igra sa ostalom decom dok oni ručaju na miru.

Komotno dete može na more i sa babom i dedom na more ako postoji normalna animacija. (ne moraju i ne mogu da jurcaju za njim po ceo dan)

U Antaliji je na vrhunskom nivou od prijatelja dete se svaki put vrati toliko puno utisaka da je to strašno.

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Postovana buduca koleginice, kad sam bila mladja, lepsa :D i bez dece, apsolutno sam isto razmisljala kao i gospodin Djuricic.

A onda su dosli klinci, pa smo par godina letovali misleci da se nista nece promeniti, dok nismo jedne godine dosli smlaceni od umora sa odmora. Da bi sebi olaksali sledece godine smo se odlucili za hotelski smestaj, koji je sticajem okolnosti nudio (i dalje nudi) sjajnu animaciju tokom celog dana, sto za klince sto za odrasle. I te godine se odmorismo ko u stara dobra vremena.

Vec trecu godinu za redom idemo na isto mesto i jedan od glavnih razloga je sjajna animacija. Na zalost, nismo menjali mesto bas iz straha da cemo nesto morati mnogo vise da platimo a da to nece biti ni priblizno istog kvaliteta kao ovo.

ALI, jedva cekam da deca jos malo porastu, da se vratim ranijem stilu letovanja :D

Generalno mislim, da animacija za nase ljude nije od velikog znacaja

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala svima koji ste glasali! Molim sve ljude dobre volje da odvoje par minuta i procitaju ovaj post i da glasaju. Takodje, svake informacije i Vasi utisci su dobro dosli. Mozetedodati neka Vasa misljenja na pitanja, Vase utiske i razmisljanja! Svakako da ce mi to biti od velike pomoci za izradu mog diplomskog rada!

Zelim samo da dodam da smatram da je animacija zaista bitna jer danasnji turisti pored dobrog hotela i usluge, pocinju da traze i ono NEOPIPLJIVO, a to je svakako dobar dozivljaj i energija tokom putovanja i boravka na nekoj destinaciji. Razmisljajte i o tome, svaki Vas odgovor je dobrodosao!

Hvala

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Ja sam odgovorila na anketu iako verovatno nisam tipičan turista.

Meni je apsolutno nebitna animacija u hotelu. Ja sam tip turiste kojima je bitno lepo more i plaža, koji voli da ide na izlete i obilaske, po mogućstvu u sopstvenom aranžmanu gde je moguće.

Imam malo dete, ali njemu je najvažnije da ima društvo svog uzrasta i za sada ga ne interesuje ništa drugo...

Na poslednja 2 pitanja sam odgovorila potvrdno jer verujem da dobar animacioni tim samo može podići nivo usluge jer ima puno ljudi kojima je to bitno, a kome nije nema nikakvu obavezu. U svakom slučaju, hotel treba da bude što sadržajniji i da ponudi što veći izbor svojim klijentima.

Nadam se da sam ipak pomogla jer smo svi različiti.

Sve najbolje u izradi diplomskog rada!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Elins ,

hvala puno na odgovoru! Svako ima razlicito misljenje, upravo zato sam postavila ovo glasanje i diskusiju! ^_^

Jos jednom, hvala puno!

Pozdrav

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Evo dadoh i neki svoj glas :) i ako ćemo da budemo realni, mislim da animacija jeste bitna , zapravo veoma bitna osobama koje su sa decom pre svega, zatim starijim osobama koji su uglavnom stacionirani u hotelu i to im je jedini vid zabave. Svima drugima koji žele da upoznaju što više mesto gde su došli, oni koji su željni provoda , zabave, izlazaka, ovo će biti najmanje bitno.

Meni lično ovo zaista ne predstavlja ništa, jer sam preko dana uglavnom na plaži, bazenu, i slično,na izletima (što mi je pre svega bitno) i iskrena da budem prvo na šta me asocira animacija je moje letovanje od pre par godina u Egiptu kad je grupa italijana koji su bili zaduženi za animaciju i zabavu "vukla" sa ležaljki uglavnom bakute i decu da skakuću u bazenima (akvarobik) ili nakon toga da igraju kraj bazena. Ovo mi je bilo krajnje simpatično, ali sebe u tako nečem nikako ne vidim . :) što ne znači da takvih zabava ne treba da bude, naprotiv.

Izmenjeno (slatkiš)
0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Hvala na odgovoru i glasanju! ;)

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Kada želim da se zabavim na odmoru, nikada se ne oslanjam na animaciju u hotelu. Tokom dana želim da se sunčam i dremam na plaži, a za to me nije neophodno dodatno "animirati" a večernji provod organizujem sam, po pravilu van hotela. Ono što bi mi eventualno odgovaralo jeste da me animatori (i animatorke :) ) odvedu u neki dobar noćni provod. Ali na takvu ponudu (u sklopu hotela) još nisam naišao. Mada znam da ima i toga u boljim hotelima.

Kada pomislim na animaciju na pamet mi jedino padaju nemačke babe koje pokušavaju da nauče trbušni ples uz duplo mlađu (i tri puta lakšu) instruktorku :D

Potpisujem

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

nadam se da ce ti nase glasanje pomoci u diplomskom

ali kao sto je slatkis rekla to je vise bitnije za starije osobe ili osobe sa porodicom koje su vise locirane na hotel,mada i za mlade sto da ne,nekada moze biti ako je animacija jako dora i zanimljiva,onda i za mlade moze biti jako korisna,pogotovo sto se tice mozda neke vecernje animacije tipa dance ili karaoke sta znam

mislim da svima moze da ulepsa letovanje ako ne da koristi ar moze da ostane u secanju kako hotel ima super animaciju i naravno da bi onda svima preporucila kao dobru zabavu taj hotel.

i smatram da svaki hotel treba to da ima i da je dosta bitno za reputaciju hotela,pogtovo sto ima dosta ljudi koji ocekuju da im drugi naprave atmosferu i provod,zato smatram da je dosta vazna animacija

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Karicm,

hvala ti na glasanju i na diskusiji.

Ja ne zelim da zalazim u tudja misljenja, svako ima svoje, pa tako i ja. Mogu samo da kazem HVALA svima Vama koji ste dobre volje i koji ste odvojili par minuta da napisete nsto o svom misljenju i da zamolim i ostale koji posete ovu temu da ucine isto!

Hvala puno jos jednom!

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Glasah. Svi odgovori isti.

Meni je asocijacija na animaciju pohotelima "Kva-Kva Dance". Do besvesti, na repeat...

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

I ja dadoh svoj doprinos :D

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Da ne bih bila iskljuciva, moj odgovor je svuda drugi po redu. Ne slazem se. Meni to uopste nije vazno i ne zanima me. Mozda kad budem baba i povedem unucice.

Nemam nista protiv, bila sam u takvim hotelima....vidim ljudi se zabavljaju , a ja negde vec nadjem sebi mesto interesovanja.

Jos nesto sam primetila, najradje u takvoj zabavi uzivaju ljudi iz bivseg "istocnog bloka".

0

Podeli ovu poruku

Link do poruke

Napravi nalog ili se prijavi sa postojećim kako bi komentarisao/la

Potrebno je da budeš član naše zajednice kako bi ostavio/la komentar

• Posetili nedavno   0 članova

Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

• Naša statistika

27028
    Ukupno tema
    906110
    Ukupno poruka