Guest dragan

Polihrono

49 poruka u ovoj temi

Ćao svima!

Kada smo već kod Polihrona, da li je neko bio u Vili Galini lux? Kakvi su utisci? Takođe me interesuje kakva je plaža na tom mestu (ispod Vila Galini lux, Galini beach i Mina) i kakav je ulazak u more (koliko je plitko)?

Da li u Polihronu ima neko igralište za decu (ljuljaške, klackalice, park...)

Pozdrav :mellow:

Nisam bio u Galini lux a čujem da je ove godine izgrađena i Galini nova koja je kažu super. U svakom slučaju sve ove Galini su odmah do plaže na šetalištu. Plaža je dosta uska kao uostalom i u haniotima i Pefkohoriju ali je čista. Za decu nema nekakve velike zabave niti igrališta ali ako ste kolima u Haniotiju ima sve. Polihrono je u suštini malo selo gde se preko zime gasi struja (osim u zgradi policije i crkvi)i kuće zaključavaju . U suštini lepo je, čisto i pomalo dosadno

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Hvala Zorbas!

Što se tiče klope, planiramo da ponesemo dosta odavde. Da li ima neka dobra pekara i poslastičarnica? Gde se kupuje voće i povrće, ima li neka pijaca u blizini?

B)

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Opet ja Majo ! Ma ima tih pekar i poslastičarnica ihaa ! nego peciva su dosta skupa za naše plitke džepove i Rajski (paradajz) turizam jer su od 1,5 EUR-a pa naviše ai nisu nešto naročito ! Hleb je od 0,45 pa gore ! Postoje dva velika supermarketa gde ćeš vršiti nabavku (ja sam kupovao uglavnom pivo 0,5 l =0,45 EUR-a) a ima u ponudi i voća i povrća. Pijaca ne postoji već periodično prolaze tamnoputi likovi sa nekakvim kamionetima i deru se kao nezdravi nudeći voće i povrće pored plaže. :angry:

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima

Mina je OK ! Blizu je plaže i renovirana je 2006. čini mi se ! Opusti se i uživaj jer je sve blizu ! I plaža i šetalište ! Apartmani su čisti i sređeni ! Vredi za novac koji si dala agenciji !

0

Podeli ovu poruku


Link do poruke
Podeli na drugim sajtovima
Guest
Tema je sada zaključana za dalju diskusiju.

  • Posetili nedavno   0 članova

    Niko od registrovanih članova ne gleda ovu stranicu.

  • Naša statistika

    26982
    Ukupno tema
    905038
    Ukupno poruka